AlaNowak Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ja własnie namawiam mame na wystawe, jesczez kilka dni na zgloszenie, takze mysle, ze pojedziemy;) Quote
cockermanka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Musiałek napisał(a):To wg tego najlepiej na zgłoszeniu napisać gwarancję płatności na wystawie zgodnie z terminem wysłania zgłoszenia, wziąść ten mail i na miejscu zapłacić w koronach :) Dokładnie - tak zrobiłam z zeszłym roku i nie było problemów - płaciłam z koronach. Quote
maga18 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 a robiac przelew czy przekaz pocztowy to placisz w zł z tym ze równowartosc wedlug dziennego kursu euro bądź koron Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No to ostatnie pytanie :) wysyłacie zgłoszenie faxem czy mailem ?? Quote
cockermanka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Musiałek napisał(a):No to ostatnie pytanie :) wysyłacie zgłoszenie faxem czy mailem ?? pocztą - polecony priorytet:cool3: Quote
maga18 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cockermanka napisał(a):pocztą - polecony priorytet:cool3: dokladnie tak :cool1: Quote
simbik Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Ja własnie namawiam mame na wystawe, jesczez kilka dni na zgloszenie, takze mysle, ze pojedziemy;) Jeszcze sporo czasu - do 06.03 :lol: cockermanka napisał(a):pocztą - polecony priorytet:cool3: Ja też tak wysyłam :roll: . Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 wysłałam mailem - zobaczymy co będzie, pojutrze zadzwonię i w razie czego wyślę jeszcze raz pocztą. Quote
dorotal Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja wysylalam w zeszlym roku mailem i mi przyjeli. Oplata byla w koronach na wystawie w kwocie z drugiego zgloszenia Quote
Musiałek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :lol: dostałam potwierdzenie zgłoszenia, ze wszystko ok i że mi pozwala zapłacić na wystawie :) Quote
Jagoodka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Noelani napisał(a):I uwaga na plan sedziowania, bo w zeszlym roku niespecjalnie go przestrzegali i rasy ktore mialy byc powiedzmy o 11 przenosili na 9 i bywalo ze ludzie sie nie pozalapywali na ocene :angryy: Dokładnie. Nam tak zrobili grrrrr:angryy: Na szczęście sędzia był tak miły, że na końcu posędziował mojego psa poza konkurencją. Quote
simbik Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Musiałek napisał(a)::lol: dostałam potwierdzenie zgłoszenia, ze wszystko ok i że mi pozwala zapłacić na wystawie :) Dobrý den, Vaše přihláška došla v pořádku. Přeji hezký den. Czy to również oznacza to samo co u Ciebie :lol: ? Głównie chodzi mi o drugie zdanie, bo pierwsze zrozumiałam :roll: . Quote
Noelani Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Wysylaliscie zgloszenie mailem? Na jaki adres? Quote
cockermanka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 simbik napisał(a): Dobrý den, Vaše přihláška došla v pořádku. Přeji hezký den. Czy to również oznacza to samo co u Ciebie :lol: ? Głównie chodzi mi o drugie zdanie, bo pierwsze zrozumiałam :roll: . Drugie zdanie oznacza tyle,co "miłego dnia" Quote
Musiałek Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 simbik napisał(a): Dobrý den, Vaše přihláška došla v pořádku. Přeji hezký den. Czy to również oznacza to samo co u Ciebie :lol: ? Głównie chodzi mi o drugie zdanie, bo pierwsze zrozumiałam :roll: . Nie, ja mam napisane ze zgloszenie przyjete, ze moge zaplacic na wystawie za I termin i podana byla kwota w koronach Quote
flashka-g Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ja jade na niedziele:) Bede przy husky i grzywaczach:) Quote
olaglowka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A ja chyba jade turystycznie. Mam bliziutko :) Quote
jolka11 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 flashka-g napisał(a):Ja jade na niedziele:) Bede przy husky i grzywaczach:) Wystawiasz coś z husky? :roll: Quote
maga18 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 mialby ktos miejsce na niedziele dla 1 osoby z grzywaczem??? :cool3: najlepiej z Wrocka... :) ewentualnie czy ktos chcialby jechac ze mna... mam 2 wolne miejsca... :) Quote
Monika R. Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 wybiera sie moze ktos z Wawy i miał by miejsce dla jednej osoby z husky Quote
Musiałek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a którego dnia są husky? ja mam miejsce ale na sobotę :roll: Quote
simbik Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 cockermanka napisał(a):Drugie zdanie oznacza tyle,co "miłego dnia" To coprawda nie dotyczy wystawy w Ostravie, ale pozwolę się jeszcze Ciebie podpytać o taką treść: Vážená pan Quote
simbik Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 cockermanka napisał(a):Drugie zdanie oznacza tyle,co "miłego dnia" To coprawda nie dotyczy wystawy w Ostravie, ale pozwolę się jeszcze Ciebie podpytać o taką treść: Vážená pani, pes na speciélni výstavu stoji 500,- Kč a nesmi být kupirovaný. Vondrouš Chodzi mi o to na czerwono. Przepraszam za kłopot i bardzo dziękuję za wytłumaczenie moich ostatnich wątpliwości :lol: . Vážená pan Quote
flashka-g Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jolka11 napisał(a):Wystawiasz coś z husky? :roll: tak 3.. a moze i 4;) suki mlodziez, otwarta, championy Quote
Recommended Posts