Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
To wg tego najlepiej na zgłoszeniu napisać gwarancję płatności na wystawie zgodnie z terminem wysłania zgłoszenia, wziąść ten mail i na miejscu zapłacić w koronach :)

Dokładnie - tak zrobiłam z zeszłym roku i nie było problemów - płaciłam z koronach.

Posted

YaBear-CubCammy napisał(a):
Ja własnie namawiam mame na wystawe, jesczez kilka dni na zgloszenie, takze mysle, ze pojedziemy;)

Jeszcze sporo czasu - do 06.03 :lol:

cockermanka napisał(a):
pocztą - polecony priorytet:cool3:

Ja też tak wysyłam :roll: .

Posted

Noelani napisał(a):
I uwaga na plan sedziowania, bo w zeszlym roku niespecjalnie go przestrzegali i rasy ktore mialy byc powiedzmy o 11 przenosili na 9 i bywalo ze ludzie sie nie pozalapywali na ocene :angryy:

Dokładnie. Nam tak zrobili grrrrr:angryy:
Na szczęście sędzia był tak miły, że na końcu posędziował mojego psa poza konkurencją.

• 3 weeks later...
Posted

Musiałek napisał(a):
:lol: dostałam potwierdzenie zgłoszenia, ze wszystko ok i że mi pozwala zapłacić na wystawie :)

Dobrý den,
Vaše přihláška došla v pořádku.
Přeji hezký den.

Czy to również oznacza to samo co u Ciebie :lol: ? Głównie chodzi mi o drugie zdanie, bo pierwsze zrozumiałam :roll: .

Posted

simbik napisał(a):

Dobrý den,
Přeji hezký den.

Czy to również oznacza to samo co u Ciebie :lol: ? Głównie chodzi mi o drugie zdanie, bo pierwsze zrozumiałam :roll: .

Drugie zdanie oznacza tyle,co "miłego dnia"

Posted

simbik napisał(a):

Dobrý den,
Přeji hezký den.

Nie, ja mam napisane ze zgloszenie przyjete, ze moge zaplacic na wystawie za I termin i podana byla kwota w koronach

Posted

mialby ktos miejsce na niedziele dla 1 osoby z grzywaczem??? :cool3:

najlepiej z Wrocka... :)

ewentualnie czy ktos chcialby jechac ze mna... mam 2 wolne miejsca... :)

Posted

cockermanka napisał(a):

To coprawda nie dotyczy wystawy w Ostravie, ale pozwolę się jeszcze Ciebie podpytać o taką treść:

Vážená pan

Posted

cockermanka napisał(a):

To coprawda nie dotyczy wystawy w Ostravie, ale pozwolę się jeszcze Ciebie podpytać o taką treść:

Vážená pani, pes na speciélni výstavu stoji 500,- Kč a nesmi být kupirovaný.
Vondrouš

Chodzi mi o to na czerwono. Przepraszam za kłopot i bardzo dziękuję za wytłumaczenie moich ostatnich wątpliwości :lol: .

Vážená pan