Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krajówka bardzo blisko polskiej granicy :lol: , my się wybieramy.

sobota: I, III, IV, VI, VII, VIII, X gr
niedziela: II, V i IX gr

I termin 13.02
II termin 06.03

Opłaty:
Pierwszy pies: 650 koron
następny: 550 koron

Więcej informacji TUTAJ

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
a ile to będzie w Euro wiesz może ??

Odpowiednio około 20 i 24 euro, ale z tego co zrozumiałam można płacić w koronach :lol: .

Posted

bylam rok temu - masakra a nie wystawa :angryy:

tak jak Flashka mowi - chcieli wiecej euro niz pisali... mozna bylo placic czesc w euro czesc w koronach - mi osobiscie zabraklo i latalam pozyczac :angryy: male ringi, male hale, duzooooo ludzi :angryy:

nie jade :lol:

Posted

Wcale nie bylo tak zle w zeszlym roku w Ostrawie, mozna bylo spokojnie sie usiasc przy ringu. Ringi tez byly calkiem normalne, mozna miec zastrzezenia co do ilosci wykladziny. W Olomuncu jak bylam w sali ledwo mozna bylo sie ruszyc.

Posted

ja tam do wystawy jako tako nic nie mam.. pamietam ze byly te problemy z opłatami.. i fakt ringi sa straszne ( moze psy malych ras nie maja tak zle, bynajmniej ja z grzywaczem nie mialam problemów) ale to tam sobie prawie złamałam reke jak sie wyrznelam na wypastowanej wykladzinie PCV, bo dywanik jest rzucony tak o sobie na srodek.. nie mowiac juz o psach- te ktore maja wieksza mase wogole sie nie pokazywaly:angryy: I z tego co pamietam czesc psow jest w garażu na dworze w sumie- wiec radze sie cieplutko ubrac;) Najgorzej to wlasnie te ringi na dole.. ta na gorze gdzie sa finały juz jest lepiej.

Posted

I uwaga na plan sedziowania, bo w zeszlym roku niespecjalnie go przestrzegali i rasy ktore mialy byc powiedzmy o 11 przenosili na 9 i bywalo ze ludzie sie nie pozalapywali na ocene :angryy:

Posted

tak to byłam ja :)) przyjechałam na 15 min po rozpoczęciu sedziowania myslałam że mam jeszcze godzinę - idę na ring a tam już moja rasa klasa championów !!!!!!!!!!!!!!

ale zrobiłam awanturę - ale co z tego ocenił mnie na doskonałą ale bez lokaty bo CAJC a wział już inny pies :((

• 2 weeks later...
Posted

ile euro I pies?

pisalam do nich i nie udzielili mi sensownej odp :razz:

ponadto nie wiadomo jaki sedzia bedzie sedziowal grzywki - jest podanych dwoch - a ktory bedzie sedziowal to okaze sie po... II terminie przyjmowania zgloszen :roll: :wallbash:

Posted

Musiałek napisał(a):
własnie napisałam zgłoszenie i doczytałam się gdzies że bez kopii wpłaty nie będzie przyjęty pies na wystawę ?? dobrze się doczytałam??

jak płaciliscie za tą wystawę??

Ja narazie wysyłałam zgłoszenie na Mlada Boleslav i w mail'u dostałam dokładnie taką informację jak piszesz. Dlatego zapłaciłam przelewem i mam spokój. Podejrzewam, że w przypadku Ostravy też tak jest.

Posted

rok temu placilam na miejscu - i bylo niezle zamieszanie bo przyliczyli sobie jakos dziwnie kurs euro i oczywiscie mi zabraklo - musialam pozyczac!

mozna tez placic w koronach badz czesc w koronach czesc w euro...

Posted

ja to wogle nie wysylam zgloszen na wystawe na ich drukach tylko normalnie na PL druku - trzy języcznym... nigdy nie mialam problemów

nie pamietam czy rok temu tez chcieli zeby im placic przed show...

ja pytajac sie w meilu o euro dost taka odp

Dobrý den,
za 1. psa - 550,- korun českých (na výstavě se podle aktuálního
kurzu přepočte na EURO)
za dalšího psa - 450,- Kč
Můžete platit i v českých korunách a nemusíte nic přepočítávat
na EURO.
Lachová

wiec chyba mozna placic na miejscu - z tym ze na ich druku w miejscu gdzie sie wpisuje ile sie za co placi nalezy wpisac kwote jak za drugi temin i np w nawiasie ze platnosc na wystawie

Posted

Koleżanka własnie mi napisała że w zeszłym roku płaciła na miejscu - więc chyba można - tylko dodała że to się nie opłaca :)
zresztą tam na stronie nie znalazłam informacji ile bedzie trzeba zapłacić EUR jak bym placiła na miejscu :shake:

Posted

maga18 napisał(a):
ja to wogle nie wysylam zgloszen na wystawe na ich drukach tylko normalnie na PL druku - trzy języcznym... nigdy nie mialam problemów

nie pamietam czy rok temu tez chcieli zeby im placic przed show...

ja pytajac sie w meilu o euro dost taka odp

wiec chyba mozna placic na miejscu - z tym ze na ich druku w miejscu gdzie sie wpisuje ile sie za co placi nalezy wpisac kwote jak za drugi temin i np w nawiasie ze platnosc na wystawie

no i jak to jest skoro tobie napisała 550 koron w I terminie jak na stronie jest napisane że dla zagranicznych to jest 650 koron ??