simbik Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Krajówka bardzo blisko polskiej granicy :lol: , my się wybieramy. sobota: I, III, IV, VI, VII, VIII, X gr niedziela: II, V i IX gr I termin 13.02 II termin 06.03 Opłaty: Pierwszy pies: 650 koron następny: 550 koron Więcej informacji TUTAJ Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Myśmy w ubiegłym roku płaciły w koronach... Heh...w tym roku tez się przymierzamy do Ostravy... Quote
simbik Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Musiałek napisał(a):a ile to będzie w Euro wiesz może ?? Odpowiednio około 20 i 24 euro, ale z tego co zrozumiałam można płacić w koronach :lol: . Quote
flashka-g Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ostatnio nie wolno bylo placic w koronach. a do tego chcieli wiecej euro niz mowili:roll: bylo niezle zamieszanie. ja w kazdym razie jade :) Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hmmm...ostatnio,czyli w ubiegłym roku? Dziwne... Nam od razu pani w sekretariacie powiedziała,że płacimy tyle i tyle KORON... Quote
dorotal Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja w zeszlym roku tez placilam w koronach Quote
maga18 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 bylam rok temu - masakra a nie wystawa :angryy: tak jak Flashka mowi - chcieli wiecej euro niz pisali... mozna bylo placic czesc w euro czesc w koronach - mi osobiscie zabraklo i latalam pozyczac :angryy: male ringi, male hale, duzooooo ludzi :angryy: nie jade :lol: Quote
cockermanka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Eee..Ostrava to luksus w porównaniu z Olomoucem.... Quote
dorotal Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wcale nie bylo tak zle w zeszlym roku w Ostrawie, mozna bylo spokojnie sie usiasc przy ringu. Ringi tez byly calkiem normalne, mozna miec zastrzezenia co do ilosci wykladziny. W Olomuncu jak bylam w sali ledwo mozna bylo sie ruszyc. Quote
flashka-g Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ja tam do wystawy jako tako nic nie mam.. pamietam ze byly te problemy z opłatami.. i fakt ringi sa straszne ( moze psy malych ras nie maja tak zle, bynajmniej ja z grzywaczem nie mialam problemów) ale to tam sobie prawie złamałam reke jak sie wyrznelam na wypastowanej wykladzinie PCV, bo dywanik jest rzucony tak o sobie na srodek.. nie mowiac juz o psach- te ktore maja wieksza mase wogole sie nie pokazywaly:angryy: I z tego co pamietam czesc psow jest w garażu na dworze w sumie- wiec radze sie cieplutko ubrac;) Najgorzej to wlasnie te ringi na dole.. ta na gorze gdzie sa finały juz jest lepiej. Quote
Noelani Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 I uwaga na plan sedziowania, bo w zeszlym roku niespecjalnie go przestrzegali i rasy ktore mialy byc powiedzmy o 11 przenosili na 9 i bywalo ze ludzie sie nie pozalapywali na ocene :angryy: Quote
Musiałek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 tak to byłam ja :)) przyjechałam na 15 min po rozpoczęciu sedziowania myslałam że mam jeszcze godzinę - idę na ring a tam już moja rasa klasa championów !!!!!!!!!!!!!! ale zrobiłam awanturę - ale co z tego ocenił mnie na doskonałą ale bez lokaty bo CAJC a wział już inny pies :(( Quote
maga18 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ile euro I pies? pisalam do nich i nie udzielili mi sensownej odp :razz: ponadto nie wiadomo jaki sedzia bedzie sedziowal grzywki - jest podanych dwoch - a ktory bedzie sedziowal to okaze sie po... II terminie przyjmowania zgloszen :roll: :wallbash: Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 własnie napisałam zgłoszenie i doczytałam się gdzies że bez kopii wpłaty nie będzie przyjęty pies na wystawę ?? dobrze się doczytałam?? jak płaciliscie za tą wystawę?? Quote
simbik Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Musiałek napisał(a):własnie napisałam zgłoszenie i doczytałam się gdzies że bez kopii wpłaty nie będzie przyjęty pies na wystawę ?? dobrze się doczytałam?? jak płaciliscie za tą wystawę?? Ja narazie wysyłałam zgłoszenie na Mlada Boleslav i w mail'u dostałam dokładnie taką informację jak piszesz. Dlatego zapłaciłam przelewem i mam spokój. Podejrzewam, że w przypadku Ostravy też tak jest. Quote
maga18 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 rok temu placilam na miejscu - i bylo niezle zamieszanie bo przyliczyli sobie jakos dziwnie kurs euro i oczywiscie mi zabraklo - musialam pozyczac! mozna tez placic w koronach badz czesc w koronach czesc w euro... Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 tzn jak idę do banku i robię przelew w Euro czy w koronach ?? a jak zapłacę w koronach to nie przyczepią się że zagraniczny a placie w koronach czy jak ?? Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 OK znalazłam informację że mam zapłacić jako zagraniczny 650 koron ale dalej nie rozumiem co piszą o Euro :) Quote
maga18 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 napisz do nich czy mozna placic na miejscu :) Quote
maga18 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja to wogle nie wysylam zgloszen na wystawe na ich drukach tylko normalnie na PL druku - trzy języcznym... nigdy nie mialam problemów nie pamietam czy rok temu tez chcieli zeby im placic przed show... ja pytajac sie w meilu o euro dost taka odp Dobrý den, za 1. psa - 550,- korun českých (na výstavě se podle aktuálního kurzu přepočte na EURO)za dalšího psa - 450,- Kč Můžete platit i v českých korunách a nemusíte nic přepočítávat na EURO. Lachová wiec chyba mozna placic na miejscu - z tym ze na ich druku w miejscu gdzie sie wpisuje ile sie za co placi nalezy wpisac kwote jak za drugi temin i np w nawiasie ze platnosc na wystawie Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Koleżanka własnie mi napisała że w zeszłym roku płaciła na miejscu - więc chyba można - tylko dodała że to się nie opłaca :) zresztą tam na stronie nie znalazłam informacji ile bedzie trzeba zapłacić EUR jak bym placiła na miejscu :shake: Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 maga18 napisał(a):ja to wogle nie wysylam zgloszen na wystawe na ich drukach tylko normalnie na PL druku - trzy języcznym... nigdy nie mialam problemów nie pamietam czy rok temu tez chcieli zeby im placic przed show... ja pytajac sie w meilu o euro dost taka odp wiec chyba mozna placic na miejscu - z tym ze na ich druku w miejscu gdzie sie wpisuje ile sie za co placi nalezy wpisac kwote jak za drugi temin i np w nawiasie ze platnosc na wystawie no i jak to jest skoro tobie napisała 550 koron w I terminie jak na stronie jest napisane że dla zagranicznych to jest 650 koron ?? Quote
Musiałek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 To wg tego najlepiej na zgłoszeniu napisać gwarancję płatności na wystawie zgodnie z terminem wysłania zgłoszenia, wziąść ten mail i na miejscu zapłacić w koronach :) Quote
Recommended Posts