arabiansaneta Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 I to była prawidłowa reakcja, ale nie każda kobieta ma tyle samozaparcia! Quote
wiosenka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Masz jakąś wenę na ten tekst? Im szybciej tym lepiej. Krótki i chwytający za serce. Quote
Bejotka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Malwinka za razie na Tablicy i Alegratce za chwilę będzie też na: lubliniak.pl, lublin.cwirek.pl, bialapodlaska.olx.pl, biala-podlaska.swistek.pl, biala-podlaska.lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl Quote
Bejotka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wiosenka napisał(a):Bejotko wielkie dzięki :). Czy tekst odpowiednio krótki i czy chwyta za serce? (nie ma kompletnie za co dziękować, największą dla mnie nagrodą będzie jak ta mała znajdzie domek) :) Quote
Ziutka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Bejotka napisał(a):Malwinka za razie na Tablicy i Alegratce za chwilę będzie też na: lubliniak.pl, lublin.cwirek.pl, bialapodlaska.olx.pl, biala-podlaska.swistek.pl, biala-podlaska.lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl Dzięki Bejotko za express ogłoszenia :) I dziękuję, ze zajrzałaś ;) Quote
wiosenka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Moje ulubione zdjęcie, to to z łapką na kratach, choć trochę nie ostre. Tekst super. Quote
Bejotka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wiosenka napisał(a):Moje ulubione zdjęcie, to to z łapką na kratach, choć trochę nie ostre. Tekst super. Mi też się to z łapką podoba najbardziej. Nie użyłam go w ogoszeniu dlatego właśnie, że jest nieostre. Ziutka napisał(a):I dziękuję, ze zajrzałaś ;) Zaglądam tu od daaaaawna :) Mam jakąś słabość do bialskich wolontariuszek i bialskich psiaków :) Quote
Bejotka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chmurce zrobię ogłoszenia jutro. Napisałam już tekst do ogłoszeń. Quote
jostel5 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Chmurki będą jutro. :) Już do Bejotki napisałam!:) Quote
wiosenka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 O to super, ech nie masz tam dobrych ludzi na takie małe tymczasy Jostel? Quote
jostel5 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ludzie są wygodni,Wiosenko...Ciągle kogoś namawiam i-jak dotychczas -udało mi się przekonać do zabrania psiaków na tymczas dwa domy.Które zresztą stały się domami stałymi...:) W ubiegłym roku w ten sposób dom znalazła Sonia,a też potężnie mroziło! Quote
wiosenka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Pamiętam, pamiętam dlatego miałam nadzieje... Quote
arabiansaneta Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Sonia miała do tego krótką sierść, dobrze, że Malwina jest puchata Quote
Onaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Jest DT dla Malwinki w Warszawie. Kto jest odpowiedzialny za małą :) ? Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dogo07 napisał(a):Jest DT dla Malwinki w Warszawie. Kto jest odpowiedzialny za małą :) ? Chyba arabiansaneta i Jostel :roll: Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Doniosła mi Ciocia Ziutka, że DT miał wziąć Niusię, ale w końcu weźmie Malwinkę. Czy to DT jest w bloku i czy - gdyby Malwinka miała inne DT - wziąłby Niusię?... I kiedy przyjechałaby Mała do Wwy? Quote
Onaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dt dla Niusi był z fb, dla Malwinki też z fb, ale od innej osoby, i to dt tylko dla szczeniaczków. Tyle wiem. Reszta do zobaczenia na miejscu. Tamto dt nie było w bloku i dlatego nie możliwe było dla Niusi. Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Bo to potencjalnie było DT u mnie ;) Szkoda, że tamto DT może tylko maluchy, bo pomyślałam, że gdyby wzięli Niusię, może Mała mogłaby się przechować u mnie. W sobotę przyjeżdża co prawda psina aż z Wrocławia na tymczas do nas, ale ten cholerny sznurek, na którym tkwi Niusia... ech... Quote
Onaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To ja już nic nie rozumiem :). Nutusia, to Ty jesteś to dt z fb ? A, już rozumiem :). Ty jesteś to pierwsze dt dla Niusi, gdzie psy są wypuszczane na ogród :). Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dokładnie tak! :) O psinkę pytał ktoś inny, bo ja nie jestem zarejestrowana na FB, ale z myślą o mnie. No niestety, u mnie się psiaki wypuszcza do ogrodu. W domu mamy już jedną małą uciekinierkę - 4-miesięczną kotkę Helenę, a ponieważ drzwi wejściowe się często otwierają, bo i psy się wpuszcza/wypuszcza i po węgiel chodzi i różne inne rzeczy "w obejściu" załatwia, nie da się na 100% upilnować. Helenka też już parę razy czmychnęła - na szczęście dawała się złapać, bo jest jeszcze za malutka, żeby się wpuszczać sama do ogrodu. Szkoda, że się nie da zrobić podmianki w tym warszawskim DT z Malwinki na Niusię... :( Quote
Recommended Posts