Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwinka

za razie na Tablicy i Alegratce
za chwilę będzie też na: lubliniak.pl, lublin.cwirek.pl, bialapodlaska.olx.pl, biala-podlaska.swistek.pl, biala-podlaska.lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl

Posted

wiosenka napisał(a):
Bejotko wielkie dzięki :).

Czy tekst odpowiednio krótki i czy chwyta za serce?
(nie ma kompletnie za co dziękować, największą dla mnie nagrodą będzie jak ta mała znajdzie domek) :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Malwinka

za razie na Tablicy i Alegratce
za chwilę będzie też na: lubliniak.pl, lublin.cwirek.pl, bialapodlaska.olx.pl, biala-podlaska.swistek.pl, biala-podlaska.lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl

Dzięki Bejotko za express ogłoszenia :)
I dziękuję, ze zajrzałaś ;)

Posted

wiosenka napisał(a):
Moje ulubione zdjęcie, to to z łapką na kratach, choć trochę nie ostre. Tekst super.

Mi też się to z łapką podoba najbardziej. Nie użyłam go w ogoszeniu dlatego właśnie, że jest nieostre.

Ziutka napisał(a):
I dziękuję, ze zajrzałaś ;)

Zaglądam tu od daaaaawna :) Mam jakąś słabość do bialskich wolontariuszek i bialskich psiaków :)

Posted

Ludzie są wygodni,Wiosenko...Ciągle kogoś namawiam i-jak dotychczas -udało mi się przekonać do zabrania psiaków na tymczas dwa domy.Które zresztą stały się domami stałymi...:) W ubiegłym roku w ten sposób dom znalazła Sonia,a też potężnie mroziło!

Posted

Doniosła mi Ciocia Ziutka, że DT miał wziąć Niusię, ale w końcu weźmie Malwinkę. Czy to DT jest w bloku i czy - gdyby Malwinka miała inne DT - wziąłby Niusię?... I kiedy przyjechałaby Mała do Wwy?

Posted

Dt dla Niusi był z fb, dla Malwinki też z fb, ale od innej osoby, i to dt tylko dla szczeniaczków. Tyle wiem.
Reszta do zobaczenia na miejscu.
Tamto dt nie było w bloku i dlatego nie możliwe było dla Niusi.

Posted

Bo to potencjalnie było DT u mnie ;) Szkoda, że tamto DT może tylko maluchy, bo pomyślałam, że gdyby wzięli Niusię, może Mała mogłaby się przechować u mnie. W sobotę przyjeżdża co prawda psina aż z Wrocławia na tymczas do nas, ale ten cholerny sznurek, na którym tkwi Niusia... ech...

Posted

To ja już nic nie rozumiem :).
Nutusia, to Ty jesteś to dt z fb ?
A, już rozumiem :).
Ty jesteś to pierwsze dt dla Niusi, gdzie psy są wypuszczane na ogród :).

Posted

Dokładnie tak! :) O psinkę pytał ktoś inny, bo ja nie jestem zarejestrowana na FB, ale z myślą o mnie. No niestety, u mnie się psiaki wypuszcza do ogrodu. W domu mamy już jedną małą uciekinierkę - 4-miesięczną kotkę Helenę, a ponieważ drzwi wejściowe się często otwierają, bo i psy się wpuszcza/wypuszcza i po węgiel chodzi i różne inne rzeczy "w obejściu" załatwia, nie da się na 100% upilnować. Helenka też już parę razy czmychnęła - na szczęście dawała się złapać, bo jest jeszcze za malutka, żeby się wpuszczać sama do ogrodu. Szkoda, że się nie da zrobić podmianki w tym warszawskim DT z Malwinki na Niusię... :(