asiamm Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 No i mam foty :) Zamiast się uczyć jeszcze wczoraj pojechałam do Gremlinka ;) poznajecie, ciotki, swego podopiecznego? (moja mama oglądając zdjęcia dała się nabrać, że brat z bratową sprawili sobie trzeciego psa) galopujący Gremlin drapanko Quote
asiamm Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 APSA napisał(a)::roflt: A czym Gremlinek został futro-ukrócony? proszę się z Gremlinka nie hihać :eviltong: nie wiem czym, nie znam się na koszeniu psiej sierści, ale był u psiego fryzjera (choć bratowa tez jest fryzjerką, tyle że nie psią ;) ) ale jak się go głaszcze to jak kreta :evil_lol: taka krótka, stercząca, szorstka sierść a następnym razem mają mu jeszcze brodę zostawić :lol: Quote
Iv Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Gremlinek jest ludzaco podobny do grzywacza chinskiego;) Quote
asiamm Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 APSA napisał(a): głaskałaś kiedyś kreta? mi się wydaje, że one są gładkie w dotyku. chyba dobrze Ci się wydaje, głaskałam jak byłam mała, ale on nieżywy już był... a Gremlina to z wyglądu jak krecia - taka baaardzo czarna Quote
morisowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :roflt::roflt::roflt: dopiero zobaczyłam, miałam długą przerwę na dogo, potem wpadłam na chwile i znów przerwa. Wracam, a tu :crazyeye: Quote
asiamm Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 morisowa napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Wracam, a tu :crazyeye: hihihihi :grin: Quote
morisowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 asiamm napisał(a):hihihihi :grin: a ja myślałam, że psa w dobre ręce oddaje... :mad: ;) Quote
asiamm Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 morisowa napisał(a):a ja myślałam, że psa w dobre ręce oddaje... :mad: ;) czy dobre? hmmm... wiem, że uzbrojone w nożyczki :eviltong: Quote
asiamm Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Byłam niedawno z wizytą u Gremlina. Rządzi się chłopaczysko jak może. Znaczy rządzi Wikusią, która mimo swego wieku i wielkości zachowuje się jak szczeniak. Jak mu się nie spodoba zachowanie Wiki to bidula dostaje za swoje. A sierśiuch już na zimę odrasta, zobaczcie sami. Quote
APSA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Przeglądałam najstarsze wątku w subskrypcjach i trafiłam z powrotem tutaj. Moje wielkie zaniedbanie, że nie skomentowałam zdjęć 2 lata temu ;) Quote
asiamm Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 wow, to już 2 lata minęły... dawno tam nie byłam, z tego co mi wiadomo Gremlin ma jeszcze jedną koleżankę oprócz Wiki Quote
asiamm Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 odwiedziłam wczoraj Gremlina, ale zapomniałam wziąć aparatu :/ bratowa mówi, że to najmądrzejszy pies jakiego miała :) Quote
APSA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pokolenia naturalnej selekcji pod kątem przeżycia na ulicy ;) Quote
morisowa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 asiamm napisał(a):bratowa mówi, że to najmądrzejszy pies jakiego miała :) Cieszę się bardzo, że psiak dobrze trafił i że ludzie z niego zadowoleni :lol: nawet po dwóch latach się nie znudził ;) A że mądry? A pewnie, te Podlasiaki takie są :p Quote
Recommended Posts