Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ją jestem przerażona bo jadę 5-osoby samochodem w 5 osób plus pies.
Z związku z tym muszę ograniczyć swoje rzeczy. Von dla psa biorę tyle ile wlezie:)

mamy być po 18 a był może ktoś wcześniej z poprzednich turnus czy był to bardzo duży problem?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja się zaczynam martwić bo się okazało, że będzie problem, żeby mnie zawieźć, że chyba po zawodach będę musiała wracać do domu stamtąd dziadki jednak na obóz mnie mają zawieźć a na dodatek nie wiem o której się kończą zawody :(

a tak w ogóle to dowiedziałam się też, że odbiarają mnie 3 stare VW i na zlot pod Wroclove :loveu:

Posted

A my mamy w sumie wszystko mniej więcej ogarnięte. :smile: Tylko ilość rzeczy jest ogromna, ale to jednak 14 dni z zawodami, więc trzeba się jakoś ubezpieczyć. :lol:

A dzisiaj piekłam ciacha, 3 smaki, pies jest w niebie. :lol: Jutro tylko idę na zakupy nakupić żarcia dla siebie. :diabloti:

Posted

My już spakowane :) Rano tylko dopakuje resztę :) I w drogę :D
A swoją drogą mam naprawdę ogromną torbę i plecak i nie wiem jak sobie dam z tym radę w pociągu :evil_lol: Będzie ciekawie :D

Posted

Paula03 napisał(a):
My już spakowane :) Rano tylko dopakuje resztę :) I w drogę :D
A swoją drogą mam naprawdę ogromną torbę i plecak i nie wiem jak sobie dam z tym radę w pociągu :evil_lol: Będzie ciekawie :D

ja mam wielką walizkę i równie wielką klatkę... na szczęście jadę z chłopakiem :diabloti:

Posted

Ja mam ogromny plecak, drugi plecak + transporter z psem i tym co sie nie zmieściło xD
Wyjazd z domu o 5.00 ;)

--
Ryśka chodź na gadu bo nie mogę się z Tobą skontaktować, a widzę, że jestes! ;p

Posted

Ola164 napisał(a):
Ja mam ogromny plecak, drugi plecak + transporter z psem i tym co sie nie zmieściło xD
Wyjazd z domu o 5.00 ;)

--
Ryśka chodź na gadu bo nie mogę się z Tobą skontaktować, a widzę, że jestes! ;p

strasznie wcześnie! dlatego my wolimy dzień wcześniej

mi się udało względnie opanować sytuację, aczkolwiek jeszcze trochę jutro muszę zrobić

Posted

motyleqq napisał(a):
strasznie wcześnie! dlatego my wolimy dzień wcześniej

mi się udało względnie opanować sytuację, aczkolwiek jeszcze trochę jutro muszę zrobić

Ja tak wyjeżdżam dzień wcześniej ;p
Tak mamy pociągi, a znając nasze pkp to wcześnie nie będziemy.
Dobrze, że Korek zawsze całą drogę przesypia.

Posted

Ola164 napisał(a):
Ja tak wyjeżdżam dzień wcześniej ;p
Tak mamy pociągi, a znając nasze pkp to wcześnie nie będziemy.
Dobrze, że Korek zawsze całą drogę przesypia.

o Boże, współczuję Wam :mdleje:

Posted (edited)

My wyjeżdżamy ok 12 ale ta godz żeby być po 18 jest niefajna. Ją będę w wagrowcu ok 16-17. I nie wiem czy mnie przyjmą czy nie.

Ją już spakowan i idę spać:) bo rano trzeba psa wymęczyć przed jazda

Edited by Kirinna
Posted

Też będziemy w Wągrowcu o 17:00, zawsze można iść na wycieczkę krajoznawczą ;).
Rozwaliłam rzeczy na łóżku i nie chce mi się ruszyć zadka do pakowania, a o 5:45 pobudka...

Posted

Merenwen napisał(a):
Też będziemy w Wągrowcu o 17:00, zawsze można iść na wycieczkę krajoznawczą ;).
Rozwaliłam rzeczy na łóżku i nie chce mi się ruszyć zadka do pakowania, a o 5:45 pobudka...

też o tym myślałam ale ją muszebgdzies rzeczy zostawić bo mam 2 torby swoje plus 4 psa :)

Posted

ja biore klatke, torbe, plecak, psa i jeszcze jakieś żarełko, jedziemy pociągiem dzień wcześniej :D bd musiała kogoś w pociągu poprosić żeby mi pomógł się wyładować :lol:

Posted

Kirinna napisał(a):
My wyjeżdżamy ok 12 ale ta godz żeby być po 18 jest niefajna. Ją będę w wagrowcu ok 16-17. I nie wiem czy mnie przyjmą czy nie.

Ją już spakowan i idę spać:) bo rano trzeba psa wymęczyć przed jazda

ale Ty chyba jedziesz autem? nie możesz po prostu wyjechać później?

Posted

Uff, skończyłam. Mój plecak wygląda, jakby lada moment miał wybuchać, a moja torba podręczna doprowadzi mnie do skoliozy, ale można powiedzieć, że jestem spakowana. Ciągle nie jestem pewna, czy wszystko mam i rano muszę upchnąć jeszcze dwa aparaty i cztery ładowarki i jakimś cudem dorobić się trzeciej ręki na legowisko dla psa.
No nic.
Do zobaczenia jutro! :D