lenka13 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ja wode biore dla psa na droge tylko, a do ośrodka dla siebie mineralną, ale też nie w jakiejś dużej ilości :) Co do kagańca to właśnie nie wiem, poszukam jeszcze w zoologach, a jak nie to na allegro pewnie kupie... tylko, że w tak małym rozmiarze znajde pewnie tylko tube, a na upały to też nie dobre :) poza tym wątpie, żeby on chodził w kagańcu, do większości psów jest przyjaźnie nastawiony :) Quote
paulaa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 A trzeba być już na 10 ? Nie można dojechać w południe ? O.o Quote
motyleqq Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 paulaa. napisał(a):A trzeba być już na 10 ? Nie można dojechać w południe ? O.o nie, o 10 zaczynają się zajęcia. a w następne dni od 8 :cool3: i bardzo dobrze, w największy upał nie będzie zajęć Quote
Kirinna Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Dzien wczesniej. Tylko nie wienm o ktorej wieczorem czy po poludniu? P.Wanda napisala mi ze wysle wszystkin maila z inf. kiedy, gdzie i o ktorej mozna przyjxhac ake jeszcze nie dostalam . Quote
motyleqq Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 my jakoś bardziej wieczorem chyba, szczerze nie pamiętam o której jest pociąg Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='motyleqq']no jak tam sobie uważasz, mi nic do Twojego bagażu ;) my na pewno będziemy latać do sklepu, piwko, czipsy itp :cool3: my dzień wcześniej. nie wyobrażam sobie tak wcześnie wyjeżdzać, by być na 10 :eviltong: nono,to mi się podoba.:siara: hahhah. :D ja będę na tą 10. :p Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nono,to mi się podoba.:siara: hahhah. :D ja będę na tą 10. :p nie masz sie co cieszyc, Agnieszka nie bedzie z nami :diabloti: hm ja pewnie tez na pierwszy dzien obozu czyli 10 Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 westie_justa napisał(a):nie masz sie co cieszyc, Agnieszka nie bedzie z nami :diabloti: hm ja pewnie tez na pierwszy dzien obozu czyli 10 no i c że nie będzie z nami, do pokoju zawsze zaprosić można a co ! :D podoba mi się ta Twoja pełnoletność Aga :siara: Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):no i c że nie będzie z nami, do pokoju zawsze zaprosić można a co ! :D podoba mi się ta Twoja pełnoletność Aga :siara: To ja sie do was nie przyznaje :obrazic: :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 westie_justa napisał(a):To ja sie do was nie przyznaje :obrazic: :diabloti: Nie no ja żartuje, nie na obozie. :eviltong: Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Nie no ja żartuje, nie na obozie. :eviltong: To poza tez sie nie przyznaje :evil_lol: Nie no zartuje do mojego 'anty' mozna przywyknąć :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 westie_justa napisał(a):To poza tez sie nie przyznaje :evil_lol: Nie no zartuje do mojego 'anty' mozna przywyknąć :diabloti: można, można.:D boję się, co to w pokoju będzie się działo. :D o jest jeden pokój obozowy :p Ja i Dora, Justyna i Dotka, Paula i Scooby :D może nie będzie demolki.:siara: Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):można, można.:D boję się, co to w pokoju będzie się działo. :D o jest jeden pokój obozowy :p Ja i Dora, Justyna i Dotka, Paula i Scooby :D może nie będzie demolki.:siara: a co ma sie dziac :diabloti:? Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 westie_justa napisał(a):a co ma sie dziac :diabloti:? miałam na myśli to co psy będą robiły. :D szcególnie Scoob i Dora a jak dołączy Dotka,to może to wglądać tak łóżko, podłoga, łóżko, podłoga a może i klatka hahah.:diabloti: Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):miałam na myśli to co psy będą robiły. :D szcególnie Scoob i Dora a jak dołączy Dotka,to może to wglądać tak łóżko, podłoga, łóżko, podłoga a może i klatka hahah.:diabloti: :grin: bardzo mozliwe:lol: Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 westie_justa napisał(a)::grin: bardzo mozliwe:lol: mam swoją mini liste. poidełko na wode :lol: smycz czarna. :D woreczki adresatka karma jeszcez myślę.:hmmmm: Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 westie_justa napisał(a):hyyy! my nie mamy zadnej adresówki ! ja mam dwie na rzepy :lol: Quote
Yuveza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja mam dwie na rzepy :lol: nie widzialam takich :lol: Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 westie_justa napisał(a):nie widzialam takich :lol: na bazarku u taks były.;) Quote
Renfri Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) Hej, Zajrzałam tutaj i chiałam tylko napisać, że staram się odpisywać jak najszybciej się da. Jeśli zadajecie pytanie o zakwaterowanie, klatki i wszystko co dotyczy ośrodka, to ja muszę te pytania przesyłać Marcie - właścicielce ośrodka i potem czekam na odpowiedź, dlatego to się przedłuża. Z resztą jest podany do niej kontakt na stronie Grafu - i napisane że odpowiada za zakwaterowanie;-) Jeśli ktoś nie otrzymuje odpowiedzi w ciągu dwóch dni to najlepiej napisać jeszcze raz, mail pewnie siedzi w spamie, a dostaje dziennie z 500 emaili z czego 475 to spam:D Więc łatwo mi przegapić. Jest też telefon, można wysłać sms-a: 510416631. Pozdrawiam i przepraszam wszystkich za utrudnienia w kontakcie;) Edited July 3, 2012 by Renfri Quote
wikikoniki Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Justyna nie martw się, ja też jestem na meega anty :p szkoda tylko, że nie na tym samym turnusie xd ale ja będę pod opieką p. Marty więc muszę być grzeczna :diabloti: ja też muszę jeszcze identyfikator zamówić, robią niedaleko mnie, więc jeżeli ktoś z VI turnusu by chciał zamówić to z allegro - mama design i może mi przelać kasę i ja odbiorę, zawsze 5zł mniej za przesyłkę ;) co do przyjazdu to ja sama nie wiem, bo 11,12 są zawody agility i muszę być, więc raczej będę jechać w pon. rano ale zależy do której będą trwały... Quote
Kirinna Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Tez jestem anty i wcale nie uwazam ze cos ze mna nie tak:) Quote
motyleqq Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Kirinna napisał(a):Tez jestem anty i wcale nie uwazam ze cos ze mna nie tak:) no, ale chyba żadna z Was nie ma nawet 18 lat? ;) ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi. oczywiście również odmowa jest dla ludzi i nikomu nic do tego ;) osobiście praktycznie nie piłam(zdarzyło mi się kilka razy)ani nie paliłam(nie zdarzyło mi się) do uzyskania pełnoletności. teraz różnie bywa :evil_lol: Quote
Recommended Posts