Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, ale... więc bedzie jakies frisbee;)
"[FONT=Arial]18-20 (16-18 ostatniego dnia) zajęcia praktyczne z obedience – posłuszeństwa i sztuczek także pod kątem freestyle we frisbee, z podziałem na grupy, po 20-tej dla chętnych pogadanki i dyskusje o uczeniu się psów, motywacji, oglądanie i analizowanie pracy własnej na video."
[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
No my musimy jak najszybciej klatke, przed obozem napieke troche ciasteczek, i pewnie tez jakies kupie :)[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

[quote name='westie_justa']No tak, ale... więc bedzie jakies frisbee;)
"[FONT=Arial]18-20 (16-18 ostatniego dnia) zajęcia praktyczne z obedience – posłuszeństwa i sztuczek także pod kątem freestyle we frisbee, z podziałem na grupy, po 20-tej dla chętnych pogadanki i dyskusje o uczeniu się psów, motywacji, oglądanie i analizowanie pracy własnej na video."
[/FONT]

No my musimy jak najszybciej klatke, przed obozem napieke troche ciasteczek, i pewnie tez jakies kupie :)[FONT=Arial]
[/FONT]

zróbmy listę rzeczy potrzebnych.;D gdzieś ona była, ale może jeszcze się coś przypomni.;D bo trzeba powoli kupować :siara: przynajmniej ja zaczynam .;D

Posted

Kurde nie moge jej wlasnie znaleźć...
no ale.. hm co zabrac
na pewno
karma dla psa
duzo smaków
zabawki
ciuchy dla siebie ( w zapasie najlepiej bo to niewiadomo co sie bedzie dziać :lol:)
pieniądze
saszetki, torby na szkolenia
aparat :P

bierze ktos moze kamere? albo czy ma ktos aparat z funkcją nagrywania?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ja mam cyfrówke, ale filmiki takie sobie.;) hm ale Ty dobre filmiki nagrywasz ;:lol:

ja jak już nagrywam, to beznadziejnym kompaktem, bo tylko to mam, a raczej go nie będę brała. Może ma ktoś lustro z nagrywaniem, albo kamerkę?:)

Posted

westie_justa napisał(a):
ja jak już nagrywam, to beznadziejnym kompaktem, bo tylko to mam, a raczej go nie będę brała. Może ma ktoś lustro z nagrywaniem, albo kamerkę?:)

Paula ma !:lol: Paulaaa.:siara:

Posted

Kirinna napisał(a):
P. Wanda mi juz odpisLa. mail jednak trafil do spamu:)

poza tym rezygnujemy z frisbee. czy ktos bèdIe chodzil na obi?(IV turnus)

My chyba też zrezygnujemy z frisbee, bo zainteresowanie mojego psa jest niestety marne, nie wiem co z nim jest teraz :>

Jeśli chodzi o filmiki, to moja lustrzanka ma funkcje nagrywania, ale nie wiem czy nie wezme i zwykłej cyfrówki, bo nie wszędzie chce mi się targać lustro. ;)
Ubrań na pewno wezme sporo, bo nie wiem czy tylko ja jestem wieczne brudna przy moim psie -,- a o pranie będzie chyba ciężko :>

I będzie selekcja obroży, bo wszystkich nie zabiore :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Paula ma !:lol: Paulaaa.:siara:

No jestem, jestem :D
Fajnie by było jakby dziadek dał się namówić na zabranie kamery, wtedy filmiki byłyby naprawde mega, w HD i wgl. :cool3: Ale nadzieje raczej marne, po tym jak już kiedyś zgubiłam jedną na obozie :evil_lol:

Posted

[quote name='paulaa.']My chyba też zrezygnujemy z frisbee, bo zainteresowanie mojego psa jest niestety marne, nie wiem co z nim jest teraz :>

Jeśli chodzi o filmiki, to moja lustrzanka ma funkcje nagrywania, ale nie wiem czy nie wezme i zwykłej cyfrówki, bo nie wszędzie chce mi się targać lustro. ;)
Ubrań na pewno wezme sporo, bo nie wiem czy tylko ja jestem wieczne brudna przy moim psie -,- a o pranie będzie chyba ciężko :>

I będzie selekcja obroży, bo wszystkich nie zabiore :D
Oks;) nie bedzie tam chodzenia, więc na przebiegi spoko mozna wziac, zalezy mi na nagraniu przebiegów:)
Ja postaram się focić kazdego na torku, no a my same liczymy na innych:p

Nie tylko Ty :lol:

My wezmiemy pewnie ze 2 smycze, i kilka obrozek, do obozu jeszcze kupie ze 2;)

Posted

paulaa. napisał(a):
No jestem, jestem :D
Fajnie by było jakby dziadek dał się namówić na zabranie kamery, wtedy filmiki byłyby naprawde mega, w HD i wgl. :cool3: Ale nadzieje raczej marne, po tym jak już kiedyś zgubiłam jedną na obozie :evil_lol:

ja Cie przypilnuje !:diabloti: idź do dziadka.:D

Posted

Guptasek napisał(a):
My na IV bierzemy na pewno kamerę i laptopa :)

na Frisbee idziemy , musimy kupić smaki i w ogole przed obozem :) Chyba będizemy zamawiać płucka i inne rzeczy , chce ktoś się dołączyć do zamówienia ?

Hm a gdzie zamawiasz? mi zalezy zeby nagrody byly male, i tak 'na raz' myslalam nad doggie woogie, i troche swoich.
A i mysle nad kupieniem pilki na sznurku.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
będę z Toba w grupie pewnie Justyna.;) ja dasz mi swój aparat to Wam pstrykne coś, ale nie obiecuje że bedzie super.:D

No pewnie tak:) Bardzo chętnie!

Posted

Co do listy rzeczy to ja tak:

smycze,
obroże,
zabawki,
smaaaaaaakołyków dużo
saszetka
aparat
pendrive na zdjęcia
miski

i pewnie zapomniałam o czymś oczywistym ;)