Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi p Wanda zawsze odpisywała, może akurat teraz nie ma czasu, poczekaj trochę

nasze suczki zostały już przyjaciółkami, Etna nie jest zazdrosna o Dotkę i dzieli się miską, a to u niej wielki sukces ;) więc my na pewno będziemy we dwie, ale rozumiem że z Juniorem najpierw muszą się zapoznać

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dora ze Scoobym też w dobrych stosunkach.:lol: piją razem wodę ba ostatnie we trojkę z innym psem pili wodę. :D więc Scooby i Dora muszą być razem w pokoju :loveu:

Posted

motyleqq napisał(a):
mi p Wanda zawsze odpisywała, może akurat teraz nie ma czasu, poczekaj trochę

nasze suczki zostały już przyjaciółkami, Etna nie jest zazdrosna o Dotkę i dzieli się miską, a to u niej wielki sukces ;) więc my na pewno będziemy we dwie, ale rozumiem że z Juniorem najpierw muszą się zapoznać

No dokladnie, jescze kilka spacerków i będą siostrzyczki jak nic :diabloti:

Posted

wyslalm juz dwa maila i na zadne nie dostalam odpowiedzi. jeden w marcu deugu 2 tygodbie temu. motyleqq a na jaki adres pisalas?

moj ma problem z duzymi psami w typie onkow bo w krotkim okresie czasu dwa go zaatakowaly.

wiecie czy bedzie mozna korzystac z lodowki? i o ktorej mozna najwczesniej dzien wczeaniej przyjechac?

Posted

Kirinna napisał(a):
wyslalm juz dwa maila i na zadne nie dostalam odpowiedzi. jeden w marcu deugu 2 tygodbie temu. motyleqq a na jaki adres pisalas?

moj ma problem z duzymi psami w typie onkow bo w krotkim okresie czasu dwa go zaatakowaly.

wiecie czy bedzie mozna korzystac z lodowki? i o ktorej mozna najwczesniej dzien wczeaniej przyjechac?

wiesz co ja też nie dostałam odpowiedzi, teraz znowu tak jest. :p ale wtedy upomniałam się na fb.:lol: ja też mam zapotrzebowanie ale korzystanie z zamrażalnika. :p

Posted

Nie wiem czemu Wanda teraz nie odpisuje, mi zawsze odpisywała, także też proponuje zadać pytanie na fb. Jeżeli chodzi o dostęp do lodówki to myślę, że nie będzie z tym problemów. Marta jest bardzo gościnna, byłam tam dwa razy żadnych problemów z korzystaniem z lodówki nie robiła :)
Mam jeszcze "ogłoszenie" do osób z VI turnusu będę brała ze sobą kamerkę, także jak ktoś będzie chciał rejestrować swoje poczynania z psiakiem, to spoko, tylko weźcie ze sobą peny, żeby później nie było motania z ich przesyłaniem ;)

Posted

Monia&Maja napisał(a):
Nie wiem czemu Wanda teraz nie odpisuje, mi zawsze odpisywała, także też proponuje zadać pytanie na fb. Jeżeli chodzi o dostęp do lodówki to myślę, że nie będzie z tym problemów. Marta jest bardzo gościnna, byłam tam dwa razy żadnych problemów z korzystaniem z lodówki nie robiła :)
Mam jeszcze "ogłoszenie" do osób z VI turnusu będę brała ze sobą kamerkę, także jak ktoś będzie chciał rejestrować swoje poczynania z psiakiem, to spoko, tylko weźcie ze sobą peny, żeby później nie było motania z ich przesyłaniem ;)

super :p
a Ty bierzesz laptopa ? przydałby się chociaż jeden na turnusie, żeby sobie potem wszyscy sobie nawzajem zdjęcia i filmiki zgrali bo inaczej potem przesyłać pojedynczo nikomu się nie będzie chciało ;P
mi może uda się pożyczyć od wujka, o ile nikt nie będzie brał ;)

Posted

Lista osób na obozy

I TURNUS 03.07-07.07.2012

[FONT=Verdana]
[/FONT]

II TURNUS 09.07-13.07.2012
1. Daarcy, Nelly (BC)
2. Aggi, Flaffy (mix)
III TURNUS 16.07-20.07.2012
1. Psikutowa, Psikut (mix)
2. Agata, Nex (BC)
3. Fauka, Lary (lab)
4. Milka_, Baster sznaucer średni

I
V TURNUS 31.07-04.08.2012
1. motyleqq, 21 lat, Etna-mieszaniec
2. Ola,16,Dora,w typie SH
3. Paula, 16 lat, Kati - kundelek
4. Kaja, 15 lat, Sopel - w typie dalmatyńczyka
5. paulaa, 16 lat, Scooby - w typie cocker spaniela
6. Ola164, 17 lat, Korka - kundelek
7. Guptasek, 17 lat, Jake - w typie westa
8. Chapsiowa 17 lat , Chapsia - kundelek
9. Kirinna, 17 lat, Junior, kundelek
10. Hania, 16l., Adin, yorkshire terrier
11. westie_justa, 15 lat, Doti w typie westie

V TURNUS 6.08-10.08.2012
1. paulaa, 16 lat, Scooby - w typie cocker spaniela
2. darii_iia,15 lat, Luka - Chiński Grzywacz Powder Puff
3. madziulik_13, Tia - Border Collie
4. alex_sandereczka, Negra - labrador w typie(?)
5. Alicja,Wena - Border Collie
6. lenka13, 16 lat, Fabi - w typie yorka
7. Madzia, 18 lat, Viggo - golden
8. Estowa, 18 lat, Shaggy - sheltie

VI TURNUS 13.08-17.08.2012

1. 85llola, 14 lat, Scooby-mix border collie
2. Karolina. , 17 lat, Lucky - w typie yorka
3. wikikoniki, 14 lat, Neska - w typie sznaucer
4. Natalia&Cody, 15 lat, Cody - westie
5. MamaBa,Fly (BC)
6. Marciak
,Grace (BC)
7. syzygia
, Fuga (mix)
8. Paulina
,Ptyś (chart)
9. agu_ka
, Gwidon (BC)

Posted

ja może wezmę na IV turnus, ale to zależy od tego, ile mi się uzbiera bagażu :evil_lol: tym bardziej, że mam do zabrania dużą klatkę... kombinuję jak zabrać ze sobą TŻ ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
eee.. no to... pozostaje Ci przemycić w walizce :hmmmm::lol:

hehehe tego nie brałam pod uwagę :lol: nie, pewnie pójdziemy spać do sąsiedniego ośrodka, tyle że otrzymać odpowiedź od pani Wandy to wyższa szkoła jazdy :roll:

Posted

ja nie mówię, że ma być 24 na dobę dostępna. rozumiem, że czasem nie ma się możliwości odpisać. ale jest różnica pomiędzy dłuższym odpisywaniem, a zupełnie utrudnionym kontaktem. zwłaszcza, że piszę w sprawie płacenia i organizacji. ja poprosiłam o możliwość zapłaty jutro. tyle że teraz nie wiem ile mam zapłacić, bo czekam na odpowiedź.

edit: żeby nie było, nie mam nic do p. Wandy. stwierdzam tylko fakt, że ciężko jest się skontaktować

Posted

Kirinna napisał(a):
tez mam problem z kontatkem. ale mohe maile jak znam swoje szczescie pewnie trafiaja do spamu

nie sądzę. ja dostaję odpowiedzi, ale po dłuuuugim czasie, no i przypomniałam o sobie na fejsie

Posted

Monia&Maja napisał(a):
Tak na VI jade :)

to dobrze, bo nie jestem pewna, czy dostałabym pozwolenie na wzięcie laptopa ;P

jejku, jeszcze 48 dni :loveu: jeszcze nie dawno było ze 100 :shake: