Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika JJ napisał(a):
hej jestem tu dość nowa(rzadko pisze posty) ale może orientujecie się czy są jeszcze wolne miejsca na 3 turnus?

jeżeli są zajęte 4 miejsca na 9, to raczej tak ;]

Posted

nika JJ napisał(a):
hej jestem tu dość nowa(rzadko pisze posty) ale może orientujecie się czy są jeszcze wolne miejsca na 3 turnus?

wyślij zgłoszenie i zapytaj się organizatora, ewentualnie na stronie masz osoby które już wpłacily i możesz zobaczyć ile tam jest osób(max 12)
na dogo nie wszyscy są

Posted

ja uwazam ze jakie psy beda w pokoju to dopiero sie ustali na obozie aczkolwiek milo bybylo gdyby Junior byl z tylko i wylacznie sukami ewentualnie z psem z ktorym sie dogada. a co do suk to musi hyc taka ktora nie da sobie wlazic na tylek:)
poza tym junior i tak bedzie w pokoju pewnie siedzial w klatce bo nie dal by spokoju jnnym psom

Posted

Kirinna napisał(a):
ja uwazam ze jakie psy beda w pokoju to dopiero sie ustali na obozie aczkolwiek milo bybylo gdyby Junior byl z tylko i wylacznie sukami ewentualnie z psem z ktorym sie dogada. a co do suk to musi hyc taka ktora nie da sobie wlazic na tylek:)
poza tym junior i tak bedzie w pokoju pewnie siedzial w klatce bo nie dal by spokoju jnnym psom

To chyba my z Etną i Dotką mogłybyśmy z wami być ewentualnie:)

Posted

motyleqq napisał(a):
popieram. na moją sukę żaden pies nie wejdzie :diabloti:

jeżeli chodzi o włażenie na suki na VI turnusie to również mogę się zgłosić :lol: dostanie w ryjek i już się nie odważy :diabloti:

Posted

westie_justa napisał(a):
Na D raczej też nie :diabloti:
To jak Kirinna? :cool3:

jesli tak to ok) hm w pokoju bedzie zdecydowanie przewazac plec zenska, :)
jeszczee nigdy tak wczesnie nie ustalam skladu pokoju, jeszcze 2 miesiace

Posted

Kirinna napisał(a):
jesli tak to ok) hm w pokoju bedzie zdecydowanie przewazac plec zenska, :)
jeszczee nigdy tak wczesnie nie ustalam skladu pokoju, jeszcze 2 miesiace

bo my jedziemy po raz pierwszy, nie możemy się doczekać, to już ustalamy :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
jemu to wszystkie pachną :diabloti:

Hahah, no coś w tym jest niestety. :D

Dlatego w sumie mam apel jak Kirinna, o suczki nie dające się napastować, że tak to ujmę. :D

Posted

Kopiuję z facebook'a:

[FONT=lucida grande]"Mam nadzieję, że wszyscy dostali maila od mnie:) [/FONT]

[FONT=lucida grande]Na stronie [/FONT]
http://graf-psy.pl/obozy/agilityfrisbeeobedience/
[FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande][/FONT][FONT=lucida grande] zaznaczyłam literką Z, kto dokonał opłaty za obóz. Przypominam, że termin wpłaty II raty 250 zł dla turnusów lipcowych upłynął 31 maja! Bardzo proszę o jak najszybsze uregulowanie wpłaty i przesłanie mi potwierdzenia do końca tygodnia. W przeciwnym razie uczestnik zostanie automatycznie przeniesiony na listę rezerwową.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Przypominam też turnusom sierpniowym, że termin wpłaty II raty jest do 15 czerwca. Z góry dziękuję za terminowe wpłaty:)"

[/FONT]

Posted

Myślicie, że mogę się pytać o wolne miesca na turnusy? Nie wiem, czy dobrze sprawdzałam ale chyba na wszystkie jeszcze mogę się załapać bo zapłata od razu nie będze problemem.
No i co z pierwszym turnusem? Widizałam, że były zgłoszone tylko dwa psy a teraz nic o nim nie ma, organizatorzy zrezygnowali z niego?

Posted

Embie napisał(a):
Myślicie, że mogę się pytać o wolne miesca na turnusy? Nie wiem, czy dobrze sprawdzałam ale chyba na wszystkie jeszcze mogę się załapać bo zapłata od razu nie będze problemem.
No i co z pierwszym turnusem? Widizałam, że były zgłoszone tylko dwa psy a teraz nic o nim nie ma, organizatorzy zrezygnowali z niego?

Najlepiej napisz do organizatorki na maila. ;)

Posted

Też tak myślałam, zobaczę czy ktoś zrezygnuje albo czy będą wolne miejsca ale najpierw uszę kombinować kto mnie tam zawiezie ;)
Ta klatka to też musi być i bez niej nawet nie mam co się wybierać na obóz? Będzie z tym problem, bo najpierw trzeba to kupić, przyzwyczaić psa no i jakoś się tam zabrać

• 2 weeks later...
Posted

Embie napisał(a):
Też tak myślałam, zobaczę czy ktoś zrezygnuje albo czy będą wolne miejsca ale najpierw uszę kombinować kto mnie tam zawiezie ;)
Ta klatka to też musi być i bez niej nawet nie mam co się wybierać na obóz? Będzie z tym problem, bo najpierw trzeba to kupić, przyzwyczaić psa no i jakoś się tam zabrać

teoretycznie klatki nie musisz miec ale pies musi umiec spedzac czas w jednym pokoju z innymi psami.

pisal ktos moze do p. Wandy? ja wyslalam dwa maile i bie dostalam odpowiedzi i nie wiem gdzie mozna sie dowiedziec paru rzeczy.

co dowspolnego pokoju Motyleqq i westie-justa Junior mial ostatnio nieorzyjemne spiecia i przed koncowym ustaleniem tzeba bedzie zapozanc psy zeby moj poprawnie sie przywital a nie darl ryjka i i stroszyl siersc