Guptasek Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 W sumie dobry plan :) Rozłoże sobie kocyk i jutro klatkę zamówimy:) Quote
nika JJ Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 hej jestem tu dość nowa(rzadko pisze posty) ale może orientujecie się czy są jeszcze wolne miejsca na 3 turnus? Quote
wikikoniki Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 nika JJ napisał(a):hej jestem tu dość nowa(rzadko pisze posty) ale może orientujecie się czy są jeszcze wolne miejsca na 3 turnus? jeżeli są zajęte 4 miejsca na 9, to raczej tak ;] Quote
Kirinna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 nika JJ napisał(a):hej jestem tu dość nowa(rzadko pisze posty) ale może orientujecie się czy są jeszcze wolne miejsca na 3 turnus? wyślij zgłoszenie i zapytaj się organizatora, ewentualnie na stronie masz osoby które już wpłacily i możesz zobaczyć ile tam jest osób(max 12) na dogo nie wszyscy są Quote
lenka13 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 paulaa. napisał(a):A może ktoś jedzie na V turnus i nie wie z kim będzie ? My :) Ja dla większego yorka mam klatke 61x43x49. Quote
Kirinna Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja uwazam ze jakie psy beda w pokoju to dopiero sie ustali na obozie aczkolwiek milo bybylo gdyby Junior byl z tylko i wylacznie sukami ewentualnie z psem z ktorym sie dogada. a co do suk to musi hyc taka ktora nie da sobie wlazic na tylek:) poza tym junior i tak bedzie w pokoju pewnie siedzial w klatce bo nie dal by spokoju jnnym psom Quote
Yuveza Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Kirinna napisał(a):ja uwazam ze jakie psy beda w pokoju to dopiero sie ustali na obozie aczkolwiek milo bybylo gdyby Junior byl z tylko i wylacznie sukami ewentualnie z psem z ktorym sie dogada. a co do suk to musi hyc taka ktora nie da sobie wlazic na tylek:) poza tym junior i tak bedzie w pokoju pewnie siedzial w klatce bo nie dal by spokoju jnnym psom To chyba my z Etną i Dotką mogłybyśmy z wami być ewentualnie:) Quote
motyleqq Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 westie_justa napisał(a):To chyba my z Etną i Dotką mogłybyśmy z wami być ewentualnie:) popieram. na moją sukę żaden pies nie wejdzie :diabloti: Quote
wikikoniki Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 motyleqq napisał(a):popieram. na moją sukę żaden pies nie wejdzie :diabloti: jeżeli chodzi o włażenie na suki na VI turnusie to również mogę się zgłosić :lol: dostanie w ryjek i już się nie odważy :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 motyleqq napisał(a):popieram. na moją sukę żaden pies nie wejdzie :diabloti: Na D raczej też nie :diabloti: To jak Kirinna? :cool3: Quote
paulaa. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dora też sobie nie pozwala.;) I dzięki Bogu. :D Nie będzie husko-spanieli. :P Quote
Aleksa. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 paulaa. napisał(a):I dzięki Bogu. :D Nie będzie husko-spanieli. :P Dora po sterylce.:D Quote
paulaa. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dora po sterylce.:D A no tak, zapominam, bo ona ciągle mu pachnie. :D Quote
motyleqq Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 paulaa. napisał(a):A no tak, zapominam, bo ona ciągle mu pachnie. :D jemu to wszystkie pachną :diabloti: Quote
Kirinna Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 westie_justa napisał(a):Na D raczej też nie :diabloti: To jak Kirinna? :cool3: jesli tak to ok) hm w pokoju bedzie zdecydowanie przewazac plec zenska, :) jeszczee nigdy tak wczesnie nie ustalam skladu pokoju, jeszcze 2 miesiace Quote
motyleqq Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Kirinna napisał(a):jesli tak to ok) hm w pokoju bedzie zdecydowanie przewazac plec zenska, :) jeszczee nigdy tak wczesnie nie ustalam skladu pokoju, jeszcze 2 miesiace bo my jedziemy po raz pierwszy, nie możemy się doczekać, to już ustalamy :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 motyleqq napisał(a):bo my jedziemy po raz pierwszy, nie możemy się doczekać, to już ustalamy :evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Quote
paulaa. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 motyleqq napisał(a):jemu to wszystkie pachną :diabloti: Hahah, no coś w tym jest niestety. :D Dlatego w sumie mam apel jak Kirinna, o suczki nie dające się napastować, że tak to ujmę. :D Quote
wikikoniki Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Kopiuję z facebook'a: [FONT=lucida grande]"Mam nadzieję, że wszyscy dostali maila od mnie:) [/FONT] [FONT=lucida grande]Na stronie [/FONT]http://graf-psy.pl/obozy/agilityfrisbeeobedience/[FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande][/FONT][FONT=lucida grande] zaznaczyłam literką Z, kto dokonał opłaty za obóz. Przypominam, że termin wpłaty II raty 250 zł dla turnusów lipcowych upłynął 31 maja! Bardzo proszę o jak najszybsze uregulowanie wpłaty i przesłanie mi potwierdzenia do końca tygodnia. W przeciwnym razie uczestnik zostanie automatycznie przeniesiony na listę rezerwową.[/FONT] [FONT=lucida grande]Przypominam też turnusom sierpniowym, że termin wpłaty II raty jest do 15 czerwca. Z góry dziękuję za terminowe wpłaty:)" [/FONT] Quote
Embie Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Myślicie, że mogę się pytać o wolne miesca na turnusy? Nie wiem, czy dobrze sprawdzałam ale chyba na wszystkie jeszcze mogę się załapać bo zapłata od razu nie będze problemem. No i co z pierwszym turnusem? Widizałam, że były zgłoszone tylko dwa psy a teraz nic o nim nie ma, organizatorzy zrezygnowali z niego? Quote
paulaa. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Embie napisał(a):Myślicie, że mogę się pytać o wolne miesca na turnusy? Nie wiem, czy dobrze sprawdzałam ale chyba na wszystkie jeszcze mogę się załapać bo zapłata od razu nie będze problemem. No i co z pierwszym turnusem? Widizałam, że były zgłoszone tylko dwa psy a teraz nic o nim nie ma, organizatorzy zrezygnowali z niego? Najlepiej napisz do organizatorki na maila. ;) Quote
Embie Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Też tak myślałam, zobaczę czy ktoś zrezygnuje albo czy będą wolne miejsca ale najpierw uszę kombinować kto mnie tam zawiezie ;) Ta klatka to też musi być i bez niej nawet nie mam co się wybierać na obóz? Będzie z tym problem, bo najpierw trzeba to kupić, przyzwyczaić psa no i jakoś się tam zabrać Quote
Kirinna Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Embie napisał(a):Też tak myślałam, zobaczę czy ktoś zrezygnuje albo czy będą wolne miejsca ale najpierw uszę kombinować kto mnie tam zawiezie ;) Ta klatka to też musi być i bez niej nawet nie mam co się wybierać na obóz? Będzie z tym problem, bo najpierw trzeba to kupić, przyzwyczaić psa no i jakoś się tam zabrać teoretycznie klatki nie musisz miec ale pies musi umiec spedzac czas w jednym pokoju z innymi psami. pisal ktos moze do p. Wandy? ja wyslalam dwa maile i bie dostalam odpowiedzi i nie wiem gdzie mozna sie dowiedziec paru rzeczy. co dowspolnego pokoju Motyleqq i westie-justa Junior mial ostatnio nieorzyjemne spiecia i przed koncowym ustaleniem tzeba bedzie zapozanc psy zeby moj poprawnie sie przywital a nie darl ryjka i i stroszyl siersc Quote
Recommended Posts