Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
my mieliśmy powrót z przygodami :evil_lol: spędziliśmy kilka nocnych godzin w okolicach dworca w Poznaniu:evil_lol: ale dla pracy z Paulą było warto!

a co się stało?!

dzięki za miłe słowa :) Mam nawet pamiątkę po Waszym psie! okazało się, że przy tych probach flipów ukąsiła mnie w brzuch jak nie miałam zamiaru dać jej frizbiacza, gdy go wyrywała :evil_lol:

Posted

o kurcze, miałyśmy iść do lasu zrobić grupowe :D

Adek nie jest zmęczony bo nie biegał tyle co wasze, ale mi po agi coś w nodze strzela :diabloti:

Posted

A tyle razy upominałam się o grupowe lanserskie zdjęcie...
Też jestem bardzo z frisbee zadowolona, było super prowadzone. Myślę, że z Korą praca lepiej mi wyjdzie u nas niż na obozie, bo tam średnio skupiała się na dyskach. W końcu wiem co robiłam źle i co w przyszłoci poprawić.
Cały obóz był świetny, ale strasznie szybko zleciał... :-(

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
a co się stało?!

dzięki za miłe słowa :) Mam nawet pamiątkę po Waszym psie! okazało się, że przy tych probach flipów ukąsiła mnie w brzuch jak nie miałam zamiaru dać jej frizbiacza, gdy go wyrywała :evil_lol:

okazało się, że nie ma dla nas pociągu i musieliśmy czekać, a na dodatek dworzec w Poznaniu jest zamykany o północy :roll:

jacie, ale mój psiaczek jest milutki... wstyd mi za nią :lol:

Posted

Ola, ja nie powiem, kto Cię próbował wyciągnąć na spacer, żebyś łaskawie mogła zrobić zdjęcie... :mad:

Mnie na przykład bolą palce od tych skipów na drodze :cool1:. Ale fakt, super było, jest co ćwiczyć do końca wakacji.

Posted

00PaulinaGuz00 napisał(a):
Ja chce jeszcze raz!

hehe chyba wszyscy chcą jeszcze raz :eviltong:
my dzisiaj robiliśmy 2 i 3 sesje z szarpakiem i Adek już mocno trzyma, nawet udało mi się go na nim podnieść tak mocno chwycił :D

Posted

oo będziemy musieli się za to zabrać, ale trzeba najpierw jakąś odpowiednią miske znaleźć :lol:

faaaajnie by wyglądało jakby Dora wskakiwała Ci na stopy :D

Posted

Gucci13 napisał(a):
oo będziemy musieli się za to zabrać, ale trzeba najpierw jakąś odpowiednią miske znaleźć :lol:

faaaajnie by wyglądało jakby Dora wskakiwała Ci na stopy :D

chyba by mnie połamała :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
chyba by mnie połamała :D

ojj tam ojj tam taki mały szczegół :D

Aleksandrossa napisał(a):
kurde, muszę w przyszłym roku się z młodym wybrać :D

koniecznie :lol:

Posted

Karolina. napisał(a):
A ja odliczam dni, jutro zaczynam pakowanie, w czwartek wyjazd :loveu: Już nie mogę się doczekać! :)

liczę na obszerną fotorelacje :D