Yuveza Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 kto bedzie mial na IV lapotopa i ewentualnie użyczy do zgrania zdjęć na pen drive'a :)? Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='westie_justa']kto bedzie mial na IV lapotopa i ewentualnie użyczy do zgrania zdjęć na pen drive'a :)?[/QUOTE] Paula bierze, będziesz miała dostęp w pokoju, jak ładnie Paule poprosisz.:loveu: Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 No to Paula prosze Cie ładnie o możliwość zrealizowania takie szybkiej operacji :loveu::loveu: Quote
wikikoniki Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 a ja obliczę według dawki, ale i tak wezmę za dużo, bo przez smaki na bank nie będzie jadła całej porcji, ale okazało się, że po obozie jeszcze jedziemy pod Wrocław na zlot starych VW i tam pewnie będzie więcej jadła xd Quote
Kirinna Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 A jakie smaczki polecacie?dajecie psiakom? Ja biore miesko ale tez musze wziasc cos bardziej suchego. Kupilam pluca i zwacze wedzone ale drutno sie dzieli no i jest twarde. Parowek staram sie nie dawac bo tam jest malo miesa:) ewentualnie zolty ser Le gdy jest cieplo to sie topi:) Quote
Karolina. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Do nas przed chwilą doszła karma i klateczka - tak więc mamy już chyba wszystko na obóz :multi: pozostanie nam jeszcze kupić smaczki :) Quote
paulaa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Justyna jasne, z netbooka można korzystać kiedy chcecie ;) Będzie można zdawać relacje na bierząco na dogo :P A ja jestem ciekawa kto zamierza w wolnym czasie chodzić na konie ? :cool3: Ja pewnie wezmę w razie czego bryczesy, ale mam nadzieje, że nie będę jedyna. :lol: Quote
Kirinna Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 miałam ochotę pójść na konie, ale kasy brak:( poza tym śmiesznie bym wyglądała po 2 latach niejeżdżenia na koniu Quote
paulaa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']Na konie to może ja, zależy od ceny.:lol:[/QUOTE] No jak cena będzie duża, to też niestety odpadam. :roll: [quote name='Kirinna']miałam ochotę pójść na konie, ale kasy brak:( poza tym śmiesznie bym wyglądała po 2 latach niejeżdżenia na koniu[/QUOTE] Ja po ponad roku, więc nie lepiej. :D Quote
Yuveza Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='paulaa.']Justyna jasne, z netbooka można korzystać kiedy chcecie ;) Będzie można zdawać relacje na bierząco na dogo :P A ja jestem ciekawa kto zamierza w wolnym czasie chodzić na konie ? :cool3: Ja pewnie wezmę w razie czego bryczesy, ale mam nadzieje, że nie będę jedyna. :lol: To spoko, dzięki :D:D [quote name='paulaa.']No jak cena będzie duża, to też niestety odpadam. :roll: Ja po ponad roku, więc nie lepiej. :D haha ja juz dawno wyrosłam z bryczesów, został mi toczek jedynie dobry (chyba) :lol: no zalezy od ceny, no i tez nie jezdzilam juz z ponad rok, ale chyba nie zapomnialam jak :diabloti: Quote
wenabc Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Ja polecam wziąść na obóz pensete do kleszczy! Kleszcze to nie dobre pazożyty... :/ Quote
Gucci13 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 ja na wszelki wypadek biore takie plastikowe coś :) Quote
paulaa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 ja zawsze ręcznie wyciągam. :D mój niby ma obroże Foresto, ale myśle, czy dodatkowo go nie zakroplić. :roll: bo on kocha wszystkie chaszcze Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 moja tfu tfu nie łapie za dużo kleszczy, jest zakroplona a obroży jej nie zakładam, jakby co biorę szczypczyki Quote
Ola164 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Ja biore plastikowe łapki, sprawdzają się super i mam pewność, że kleszcz wyjdzie cały, a nie w kawałkach. Widziałam, że pisałyście, że do sklepu dość daleko, a wiecie ile konkretnie? Ewentualnie w Wągrowcu na pewno jest jakiś sklep to na nogach się można przejść, ale miło by było mieć coś bliżej ;) Quote
madziulik_13 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Ile jest do Wągrowca to nie wiem, zawsze jeżdżę samochodem ;) ale wyprawę na pieszo to raczej średnio polecam Quote
Kirinna Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Do wagrowca spory kawalek jest:) przynajmnie na mapie tak wyglada.o ma ktos moze zdjecia jak z ulicy osrodek wyglada bo z moim szczesciem pewnie bede dlugo szukac a na satelicie srednio widac lub moze wie jak tam dojechac? Quote
motyleqq Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='madziulik_13']Ile jest do Wągrowca to nie wiem, zawsze jeżdżę samochodem ;) ale wyprawę na pieszo to raczej średnio polecam[/QUOTE] lipa, jak tu po żarełko i fajki pójść :hmmmm: Quote
Aleksa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='motyleqq']lipa, jak tu po żarełko i fajki pójść :hmmmm:[/QUOTE] nie będzie palenia, tak dla zdrowia.:loveu: Quote
motyleqq Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']nie będzie palenia, tak dla zdrowia.:loveu:[/QUOTE] powiedz to Piotrowi :eviltong: poza tym, coś trzeba jeść, śniadanie i obiadokolacja to zdecydowanie za mało :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 jedzonka jest dużo, spoko! A odnosnie zakupowo to zawsze mozna sie ładnie usmiechnac do kogos z autem, dac pieniazki i poprosic o kupienie kilku rzeczy ;) Quote
wikikoniki Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 jakie szczęście, że jestem jeszcze małym dzieckiem, które nie pali i nie pije i nie ma takich problemów jak Wy :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='motyleqq']powiedz to Piotrowi :eviltong: poza tym, coś trzeba jeść, śniadanie i obiadokolacja to zdecydowanie za mało :evil_lol:[/QUOTE] hehe.;) e tam ja ostatnio śniadanie o 15 dopiero jadłam.:p w ogóle nie wyobrażam sobie jeść śniadania tak wcześnie..;p ja zawsze koło 11 jem dopiero.;) [quote name='Paskuda_Bandzior']jedzonka jest dużo, spoko! A odnosnie zakupowo to zawsze mozna sie ładnie usmiechnac do kogos z autem, dac pieniazki i poprosic o kupienie kilku rzeczy ;)[/QUOTE] Tylko że na naszym turnusie praktycznie sama młodzież bez samochodu :evil_lol: Quote
Recommended Posts