Yuveza Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Niema, ale kto teraz czeka z tym do pelnoletnosci;) a swoje zdanie i tak mozna miec:) mamy klatke :) Quote
Kirinna Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 motyleqq napisał(a):no, ale chyba żadna z Was nie ma nawet 18 lat? ;) ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi. oczywiście również odmowa jest dla ludzi i nikomu nic do tego ;) osobiście praktycznie nie piłam(zdarzyło mi się kilka razy)ani nie paliłam(nie zdarzyło mi się) do uzyskania pełnoletności. teraz różnie bywa :evil_lol: Ja 18 koncze za niecale dwa miesiace. :)(chociaz nie czuje sie i nie wygladam:) Tez uwazam ze wszystko jest dla ludzi, nieprzeszkadza mi jak ktos cos tam pije ale nie znosze papierosow Quote
motyleqq Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 westie_justa napisał(a):Niema, ale kto teraz czeka z tym do pelnoletnosci;) a swoje zdanie i tak mozna miec:) a ja znam osoby, które czekały. i to naprawdę czekały, bez żadnych wyjątków. jedną z nich jest moja przyjaciółka, potem na 18 napiła się wódki niczym jej nie zapijając :evil_lol: też bardzo długo nie znosiłam fajek. teraz czasem sama palę, ale jak ktoś pali przy mnie, to mnie boli głowa :eviltong: nigdy nie palę przy osobach nie palących Quote
Aleksa. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 halo halo.;) jest tutaj ktoś kto jedzie już na II ? jak szykowanie ? :D bo znowu tu cicho będzie :( Quote
wikikoniki Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Aleksandra95']halo halo.;) jest tutaj ktoś kto jedzie już na II ? jak szykowanie ? :D bo znowu tu cicho będzie :([/QUOTE] ale mają zjechaną pogodę ;P ja bym sobie jeszcze na szybko jakieś korki kupiła tanie, żeby się nie wywalać co chwilę xD Quote
Aleksa. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='wikikoniki']ale mają zjechaną pogodę ;P ja bym sobie jeszcze na szybko jakieś korki kupiła tanie, żeby się nie wywalać co chwilę xD[/QUOTE] ee tam, korki na początku nie są tak potrzebne.:D potem z tego co widziałam po pewnej osobie.:D przydadzą się :p Quote
Renfri Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dobre buty do biegania, koniecznie! Początkującym wystarczą adidasy z porowatą podeszwą. Na mokrej trawie inaczej nie da się biegać bezpiecznie. Na suchej za to najfajniej biega się boso:) Quote
Asti Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 W takim razie muszę się za czymś rozejrzeć, tym bardziej, że wymieniłam sobie psa na lepszy model ;) i zdecydowanie będę musiała szybko biegać ;) Quote
wikikoniki Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 a ja chyba uniwersalnie trampki, najlepiej mi się w nich biega ;P Quote
Aleksa. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Merenwen']Są wakacje, a wakacje są od biegania boso :).[/QUOTE] ja tam nie lubie :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Merenwen']Są wakacje, a wakacje są od biegania boso :).[/QUOTE] :loveu: na wsi chodzę tylko i wyłącznie boso, a potem mam czarną wannę :p jestem dzieckiem buszu xd Quote
paulaa. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Korki są fajne do biegania, ale nie w 30 stopniowe upały jak teraz :D Więc boso czemu nie, chociaż z moją równowagą się pewnie zabije. :smile: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Czyżby to już jutro pierwszy turnus jaki będzie ? :hmmmm: czekam na jakieś relacje po nim. :) Quote
paulaa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']Czyżby to już jutro pierwszy turnus jaki będzie ? :hmmmm: czekam na jakieś relacje po nim. :)[/QUOTE] Ale tu się chyba nikt nie odzywał z 1 turnusu jak narazie, więc raczej nadzieje marne ;) A wie ktoś może, czy z ośrodka jest daleko do jeziora ? Bo w sumie po treningach, to byłaby największa frajda dla mojego psa. ;) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='paulaa.']Ale tu się chyba nikt nie odzywał z 1 turnusu jak narazie, więc raczej nadzieje marne ;) A wie ktoś może, czy z ośrodka jest daleko do jeziora ? Bo w sumie po treningach, to byłaby największa frajda dla mojego psa. ;)[/QUOTE] 500 metrów od ośrodka.:) Quote
wikikoniki Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 na pierwszy turnus chyba nikt się nie zgłosił, bo na liście opłaconych w ogóle go nie było... po treningu ? ja chętnie chociaż zamoczę Neskową przed treningiem, woda dodaje energii :D Quote
Aleksa. Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Gucci13']22 dni do IV turnusu :cool1:[/QUOTE] rany, ale się boję. :D w sensie zachowania Dory .;) Quote
Kirinna Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']rany, ale się boję. :D w sensie zachowania Dory .;)[/QUOTE] Oj tam nie na czego sie bac. Zauwaz ze jedzie troche psow z problemami. Wiec nie ma czego sie bac.wszyscy zrozumieja ze pies ma swoje jakiesnawyki(mam nadzieje) :) Quote
Aleksa. Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Kirinna']Oj tam nie na czego sie bac. Zauwaz ze jedzie troche psow z problemami. Wiec nie ma czego sie bac.wszyscy zrozumieja ze pies ma swoje jakiesnawyki(mam nadzieje) :)[/QUOTE] najwyżej będę stała na boku .:D Quote
Yuveza Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Mój pies pewnie walnie olewke, bedzie sie rzucać na inne psy, i tyle szlag mnie trafi i juz;) Quote
Aleksa. Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 A ja sobie właśnie uświadomiłam :p ktoś chętny będzie mi potrzymać moje potffora gdy bede dzwigac na gore klatke 17 kg ! :o Quote
Paula03 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Ja już odliczam do obozu :loveu: Ola nie masz co się bać, serio :) Kati pewnie zrobi tam taką wiochę, że mnie już na żaden obóz nie przyjmą :diabloti: Co do klatki :) Jak dobrze, że ja napisałam w zgłoszeniu, że chcę ją wypożyczyć :D Quote
Gucci13 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 mój albo będzie wariował, co jest bardzo prawdopodobne, albo będzie na uboczu muła klepał :p nasza klatka chyba z 10 kg waży, dodając do tego wszystkie rzeczy troche wyjdzie :D Quote
Recommended Posts