Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
no, ale chyba żadna z Was nie ma nawet 18 lat? ;)

ja tam uważam, że wszystko jest dla ludzi. oczywiście również odmowa jest dla ludzi i nikomu nic do tego ;)
osobiście praktycznie nie piłam(zdarzyło mi się kilka razy)ani nie paliłam(nie zdarzyło mi się) do uzyskania pełnoletności. teraz różnie bywa :evil_lol:

Ja 18 koncze za niecale dwa miesiace. :)(chociaz nie czuje sie i nie wygladam:)
Tez uwazam ze wszystko jest dla ludzi, nieprzeszkadza mi jak ktos cos tam pije ale nie znosze papierosow

Posted

westie_justa napisał(a):
Niema, ale kto teraz czeka z tym do pelnoletnosci;) a swoje zdanie i tak mozna miec:)

a ja znam osoby, które czekały. i to naprawdę czekały, bez żadnych wyjątków. jedną z nich jest moja przyjaciółka, potem na 18 napiła się wódki niczym jej nie zapijając :evil_lol:

też bardzo długo nie znosiłam fajek. teraz czasem sama palę, ale jak ktoś pali przy mnie, to mnie boli głowa :eviltong: nigdy nie palę przy osobach nie palących

Posted

[quote name='Aleksandra95']halo halo.;)

jest tutaj ktoś kto jedzie już na II ? jak szykowanie ? :D bo znowu tu cicho będzie :([/QUOTE]

ale mają zjechaną pogodę ;P ja bym sobie jeszcze na szybko jakieś korki kupiła tanie, żeby się nie wywalać co chwilę xD

Posted

[quote name='wikikoniki']ale mają zjechaną pogodę ;P ja bym sobie jeszcze na szybko jakieś korki kupiła tanie, żeby się nie wywalać co chwilę xD[/QUOTE]

ee tam, korki na początku nie są tak potrzebne.:D potem z tego co widziałam po pewnej osobie.:D przydadzą się :p

Posted

Dobre buty do biegania, koniecznie! Początkującym wystarczą adidasy z porowatą podeszwą. Na mokrej trawie inaczej nie da się biegać bezpiecznie. Na suchej za to najfajniej biega się boso:)

Posted

W takim razie muszę się za czymś rozejrzeć, tym bardziej, że wymieniłam sobie psa na lepszy model ;) i zdecydowanie będę musiała szybko biegać ;)

Posted

[quote name='Merenwen']Są wakacje, a wakacje są od biegania boso :).[/QUOTE]

:loveu: na wsi chodzę tylko i wyłącznie boso, a potem mam czarną wannę :p jestem dzieckiem buszu xd

Posted

[quote name='Aleksandra95']Czyżby to już jutro pierwszy turnus jaki będzie ? :hmmmm: czekam na jakieś relacje po nim. :)[/QUOTE]
Ale tu się chyba nikt nie odzywał z 1 turnusu jak narazie, więc raczej nadzieje marne ;)

A wie ktoś może, czy z ośrodka jest daleko do jeziora ?
Bo w sumie po treningach, to byłaby największa frajda dla mojego psa. ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Ale tu się chyba nikt nie odzywał z 1 turnusu jak narazie, więc raczej nadzieje marne ;)

A wie ktoś może, czy z ośrodka jest daleko do jeziora ?
Bo w sumie po treningach, to byłaby największa frajda dla mojego psa. ;)[/QUOTE]

500 metrów od ośrodka.:)

Posted

na pierwszy turnus chyba nikt się nie zgłosił, bo na liście opłaconych w ogóle go nie było...
po treningu ? ja chętnie chociaż zamoczę Neskową przed treningiem, woda dodaje energii :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']rany, ale się boję. :D w sensie zachowania Dory .;)[/QUOTE]

Oj tam nie na czego sie bac. Zauwaz ze jedzie troche psow z problemami. Wiec nie ma czego sie bac.wszyscy zrozumieja ze pies ma swoje jakiesnawyki(mam nadzieje) :)

Posted

[quote name='Kirinna']Oj tam nie na czego sie bac. Zauwaz ze jedzie troche psow z problemami. Wiec nie ma czego sie bac.wszyscy zrozumieja ze pies ma swoje jakiesnawyki(mam nadzieje) :)[/QUOTE]

najwyżej będę stała na boku .:D

Posted

Ja już odliczam do obozu :loveu:

Ola nie masz co się bać, serio :)
Kati pewnie zrobi tam taką wiochę, że mnie już na żaden obóz nie przyjmą :diabloti:

Co do klatki :) Jak dobrze, że ja napisałam w zgłoszeniu, że chcę ją wypożyczyć :D

Posted

mój albo będzie wariował, co jest bardzo prawdopodobne, albo będzie na uboczu muła klepał :p
nasza klatka chyba z 10 kg waży, dodając do tego wszystkie rzeczy troche wyjdzie :D