Gucci13 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 ja czekam żeby tak 10 stopni było :eviltong: klatke kupujemy w kwietniu, w sumie to jest nauczony zostawać w transporterze :) to fajnie że jest ogrodzony teren :) Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Gucci13']ja czekam żeby tak 10 stopni było :eviltong: klatke kupujemy w kwietniu, w sumie to jest nauczony zostawać w transporterze :) to fajnie że jest ogrodzony teren :)[/QUOTE] oj tam 10:P znaczy nie jestem w 100% pewna ale wydaje mi sie że tak wgl na fejsbuku były zdjcia z pokoi :) Quote
Gucci13 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 no dobra, ważne żeby śniegu nie było :eviltong: a no były zdjęcia :) Quote
Renfri Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Teren jest ogrodzony. Co do turnusu V, wersja rozszerzona ma zajęcia agilty rano z Olgą, a podstawowa w tym samym czasie ze mną. Wieczorem zajęcie ze mną z obi, sztuczek, freestyle dla wszystkich, ale może też być i agility, jeśli uczestnicy będą woleli. Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Gucci13']no dobra, ważne żeby śniegu nie było :eviltong: a no były zdjęcia :)[/QUOTE] Ha u nas niema ! :eviltong: [quote name='Renfri']Teren jest ogrodzony. Co do turnusu V, wersja rozszerzona ma zajęcia agilty rano z Olgą, a podstawowa w tym samym czasie ze mną. Wieczorem zajęcie ze mną z obi, sztuczek, freestyle dla wszystkich, ale może też być i agility, jeśli uczestnicy będą woleli.[/QUOTE] no to super :):loveu: ej może ściągniemy pomysł z wandrusowego wątku?:eviltong: bedziemy podowac zdjecia swoich psów i siebie żeby sie zorientowac kto bedzie :) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 jak chcesz.:D mnie to już widzieli chyba wszyscy i psa.:D Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Aleksandra95']jak chcesz.:D mnie to już widzieli chyba wszyscy i psa.:D[/QUOTE] jeso co jak chcesz? jak wy chcecie! :P ale Ty wszytskich nie widzialas Quote
Aleksa. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 dobra ide szukać wspólnego zdjęcia mam najnowsze - fotka autorstwa betty_labrador żeby nie było.;) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='westie_justa']no i ok:), my nie mamy...[/QUOTE] to daj pojedynczo :D jak już zaproponowałaś. ;) Quote
Yuveza Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Aleksandra95']to daj pojedynczo :D jak już zaproponowałaś. ;)[/QUOTE] no wlasnie pojedynczo tez nie, ale dam dam;) Dotkowe mam ale swoją musze jakąs cyknąć ... ;/ Quote
wikikoniki Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Zdjecie wspolne moiwsz ? No ja mam tylko takie, na ktorych lepiej psa widac :roll: zaraz wejde na kompa to cos wstawie. Ola, ty jeszze niezdecydowana ?! Wbijaj na pierwszy ! Quote
Aleksa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='wikikoniki']Zdjecie wspolne moiwsz ? No ja mam tylko takie, na ktorych lepiej psa widac :roll: zaraz wejde na kompa to cos wstawie. Ola, ty jeszze niezdecydowana ?! Wbijaj na pierwszy ![/QUOTE] ja zapisana na 4;) Quote
lenka13 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Renfri napisał(a):Teren jest ogrodzony. Co do turnusu V, wersja rozszerzona ma zajęcia agilty rano z Olgą, a podstawowa w tym samym czasie ze mną. Wieczorem zajęcie ze mną z obi, sztuczek, freestyle dla wszystkich, ale może też być i agility, jeśli uczestnicy będą woleli. to super :) a zdjęcie z Fabim mam jedynie jakieś stare.. Quote
wikikoniki Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 (edited) Dobra... za brzydkie to zdjęcie -,- Takie ? Szczerze mówiąc moje ukochane :loveu: Edited March 7, 2012 by wikikoniki Quote
motyleqq Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='wikikoniki']Dobra... za brzydkie to zdjęcie -,- Takie ? Szczerze mówiąc moje ukochane :loveu: jaki ma Neska roześmiany pychol, fajna fota:) Quote
wikikoniki Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 motyleqq napisał(a):jaki ma Neska roześmiany pychol, fajna fota:) Właśnie dlatego to moje ulubione :loveu: Ja na każdym z nią wyglądam strasznie :D Quote
paulaa. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To jak każdy coś wstawia, to i my coś damy. :smile: Chociaż fotka stara, teraz mam duuużo krótsze włosy i nie powiem żeby specjalnie udana. :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Yuveza Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jezu jezu, my musimy sobie tez szczelić fote :splat: Quote
wenabc Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Casablanca napisał(a):Na V ostatnie miejsce? To muszę się szybko decydować :shake: Może ktoś pełnoletni chętny na opiekuna 14-latki i chihuahuy? Kasandra Dawaj :D jedziesz? Quote
wikikoniki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 (edited) Lista zniknęła -,- Wklejam z borderowego, żeby było wiadomo, kto jeszcze jedzie - KLIK To ja może napiszę coś więcej o nas... co do naszego aktualnego bycia to w tym poście, nie chcę kopiować ;P Ja mam grzywkę, ale nie suszę, nie prostuję i generalnie nic nie robię oprócz przedziałka :D Na obozie pewnie będę cały czas w opasce i związanych włosach, bo tak najwygodniej. Co do klatki... to ja też mam tylko transporter, ale Neska bez problemu w nim siedzi w dzień, jeszcze nie sprawdzałam na noc, tylko, że on do siedzenia na noc to tak sobie, bo mały, a nie mogę materiałowego kupić jak na razie... Neska akceptuje inne psy w pokoju, ostatnio nawet leżała na jednym łóżku z sunią Yorka. W grupie świetnie sobie radzi, często chodzimy na grupowe spacery. Nie bawi się z innymi psami, woli ludzi :razz: Ma terierowe fazy na szczekanie, ale to jest do opanowania. Biorę swoją hybrydę, mam nadzieję, że do obozu się ogarnę i nauczę robić nią zdjęcia, nagrywa naprawdę dobre filmy. Tak sobie myślę, że można się umówić, co kto bierze z ludzkich rzeczy, chodzi o suszarkę, prostownicę itp. ludzie dojeżdżający pociągiem nie powinni mieć zbyt dużo bagażu. Mnie zawożą rodzice, więc coś mogę wziąć. A co do listy, to dla psa biorę: obrożę zapinaną, obrożę zaciskową, dwa identyfikatory, smycz krótką, smycz przepinaną, linkę, kaganiec, miski, zabaaaaaaawki, karmę, kliker, smaki ( a raczej parówki, chyba będzie lodówka, nie?), transporter, kocyk, PSA, woreczki, książeczkę zdrowia, No i nasze zdjęcie może jeszcze... Edited April 13, 2012 by wikikoniki Quote
wikikoniki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Lenka, a przypomnisz na który ty turnus ? Quote
Recommended Posts