Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kirinna, możesz mnie wpisać na I turnus ?
Uznałam, że tak będzie bezpieczniej odnośnie naszej cieczki :)

Aha, turnus II, IV zajęty, na V już tylko jedno miejsce :)

Kto jeszcze na pierwszy ?

Posted

[SIZE=1]Wstawiam żeby się nie zgubiła:)

Lista osób na obozy

I TURNUS 03.07-07.07.2012
1. wkikoniki, 14lat, Neska w typie Sznaucera
II TURNUS 09.07-13.07.2012

III TURNUS 16.07-20.07.2012

IV TURNUS 31.07-04.08.2012

1. motyleqq, 21 lat, Etna-mieszaniec
2. Ola,16,Dora,w typie SH (3 lata)
3. Paula, 16 lat, Kati - kundelek
4. Karolina. , 17 lat, Lucky - w typie yorka
5. Kaja, 15 lat, Sopel - w typie dalmatyńczyka
6. paulaa, 16 lat, Scooby - w typie cocker spaniela
7. Ola164, 17 lat, Korka - kundelek
8. Guptasek, 17 lat, Jake - w typie westa
9. Chapsiowa 17 lat , Chapsia - kundelek
10. Kirinna, 17 lat, Junior, kundelek
11. Hania, 16l., Adin, yorkshire terrier
12.westie_justa, 15 lat, Doti w typie westie

V TURNUS 6.08-10.08.2012

1. paulaa, 16 lat, Scooby - w typie cocker spaniela
2. darii_iia,15 lat, Luka - Chiński Grzywacz Powder Puff
3. madziulik_13, Tia - Border Collie
4. alex_sandereczka, Negra - labrador w typie(?)
5. Alicja,Wena - Border Collie
6. lenka13, 16 lat, Fabi - w typie yorka
VI TURNUS 13.08-17.08.2012
1. 85llola, 14 lat, Scooby-mix border collie (4 lata)

Posted

To ja ostrzegam tych, z którymi będę w pokoju:
Neska sierści nie gubi, nienawidzi, jak jej psy zabierają zabawki (chyba, że jest zmęczona albo ćwiczymy) na poziomie agility będziemy pewnie tak 50:50 bo po kursie. Pies szczeka jak się wchodzi do pokoju, ale z tym raczej problemu nie będzie, bo łatwiej uspokoić niż na podwórku. O prawie wszystko jest zazdrosna... Ale myślę, że to też jest do opanowania. Generalnie będę najmłodsza na obozie co mnie martwi trochę, więc pewnie codziennie wieczorem nerwowe bóle brzucha -,-

Posted

[quote name='Casablanca']Na V ostatnie miejsce? To muszę się szybko decydować :shake:
Może ktoś pełnoletni chętny na opiekuna 14-latki i chihuahuy?[/QUOTE]

Wbijaj na pierwszy, to nie bede jedyna 14latka :)

Posted

[quote name='Aleksandrossa']czy obie grupy (poczatkujaca i zaawansowana) maja razem zajecia z agility? Czy jakos oddzielnie?[/QUOTE]
na obozie będzie sprawdzenie 'umiejetnosci' i wtedy sie podziela;)

Posted

[quote name='Casablanca']Na V ostatnie miejsce? To muszę się szybko decydować :shake:
Może ktoś pełnoletni chętny na opiekuna 14-latki i chihuahuy?[/QUOTE]
Napisz do organizatorki, możliwe, że wymyśli coś z opiekunem. ;)

Posted

[quote name='wikikoniki']Generalnie będę najmłodsza na obozie co mnie martwi trochę, więc pewnie codziennie wieczorem nerwowe bóle brzucha -,-[/QUOTE]

sorry ja nie o obozie ale czytam ten wątek i zaskoczyła mnie ta sprawa -.- Wiki czym Ty się tak stresujesz ? wierz mi ,że na psowych obozach wiek jest ostatnią rzeczą na jaką się patrzy to nie ma tak naprawdę żadnego znaczenia ważne że jesteś pozytywnie zakręcona na punkcie psów i tyle spotkasz wiele osób o podobnych zainteresowaniach na pewno spotkasz kogo z kim się dogadasz a wiek nie ma w tej sytuacji żadnego znaczenia.Ja jak w tym roku byłam na ozp to była z nami Agata miała 12 lat była najmłodsza w grupie ale wcale nikomu to nie przeszkadzało z wszystkimi dogadywała się dobrze nie było problemu że jest młodsza :) A żeby się tak stresować że aż nerwowe bóle brzucha ? spokojnie to ma być przecież zabawa i odpoczynek a nie czasu nerwów to to masz zapewnione w szkole i w codziennym życiu , w wakacje radziłabym sobie po prostu odpuścić :)

Posted

Niestety naleze do ludzi, ktorzy denerwujasie z byle powodu... Dlatego oboz, z ktorego bardzo sie ciesze na jeden dzien przed nie bede spac z nerwowo... Taka juz jetem ;)
a co do ludzi... Po akcji z Flicka jestem pewna, ze pomimo roznego wieku i innych ras psow potrafimy my dogomaniacy potrafimy soe zjednozyc.

Alle poemizuje... Sorki za offa :p

Posted

[quote name='wikikoniki']Niestety naleze do ludzi, ktorzy denerwujasie z byle powodu... Dlatego oboz, z ktorego bardzo sie ciesze na jeden dzien przed nie bede spac z nerwowo... Taka juz jetem ;)
a co do ludzi... Po akcji z Flicka jestem pewna, ze pomimo roznego wieku i innych ras psow potrafimy my dogomaniacy potrafimy soe zjednozyc.

Alle poemizuje... Sorki za offa :p[/QUOTE]

no właśnie o to mi chodzi że w kręgu psiarzy wiek nie gra żadnej roli :) wiem że moje rady przez neta nie wiele dadzą ale spróbuj nie myśleć o tym że jesteś najmłodsza i wgl pomyśl że jedziesz na fajny obóz pospędzasz trochę więcej czasu z Neską nauczycie się czegoś nowego Ty poznasz fajnych ludzi itd. nie stresuj się w końcu o takim obozie marzyłaś prawda ? :)

Posted

[quote name='wikikoniki']Wbijaj na pierwszy, to nie bede jedyna 14latka :)[/QUOTE]

[quote name='paulaa.']Napisz do organizatorki, możliwe, że wymyśli coś z opiekunem. ;)[/QUOTE]

Dziękuję ;) Z Grafu w tym roku jednak zrezygnuję, możliwe, że w przyszłym wbijemy :D

Posted

Ale zajęcia z agi są tyle, że mniej ;) Przeglądałam inne fora i zaczełam się zastanawiać czy wgl będziemy mieć zajęcia z agi.
A jeszcze spytam kto z V brał rozszerzenie?

Posted

[quote name='westie_justa']jak tam wasze przygotowania do obozu :evil_lol: nie mozecie sie doczekac :lol:?[/QUOTE]

ja jak na razie mam wątpliwości. Dora w domu, na podwórku super na gwizdek reaguje...na spacerze jednak nadal to samoo. :placz:

Posted

[quote name='Aleksandra95']ja jak na razie mam wątpliwości. Dora w domu, na podwórku super na gwizdek reaguje...na spacerze jednak nadal to samoo. :placz:[/QUOTE]
przeciez tam bedzie ogrodzony teren, a poza tym przeciez tam Ci mogą pomóc;)
[quote name='wikikoniki']Pewnie, że nie :D[/QUOTE]
:P
[quote name='Gucci13']my jeszcze nie zaczeliśmy żadnych przygotowań, czekamy na lepszą pogode :p[/QUOTE]
my pogode mamy ok, i niedługo klatke kupuje:)