motyleqq Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 westie_justa napisał(a):ale my na czwórke przeniesione? :grins:? JEJEJE, bardzo się cieszę! Quote
Kirinna Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) A mnie ciekawi na jakim poziomie jesteście że swoimi psiakami w agility? Edited February 7, 2012 by Kirinna Quote
Aleksa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kirinna napisał(a):A mnie ciekawi na jakim poziomie jesteście że swoimi psiakami? zerowy coo do agility.;) i na obozie prawdopodobnie będziemy tylko obserwować, bo moja nie zainteresowana tym, ale chciałam z nią wakacje gdzieś spędzić.;) Quote
Aleksa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Będziecie mogły mnie wykorzystywać do robienia Wam fotek na torze (jeśli dacie mi aparat :D) ale jak nie wyjdą ładnie to nie do mnie :siara: Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kirinna napisał(a):A mnie ciekawi na jakim poziomie jesteście że swoimi psiakami? Co do frisbee to w skali od 1 do 10, na minusie :diabloti: Obi i agi początkujący :) Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Będziecie mogły mnie wykorzystywać do robienia Wam fotek na torze (jeśli dacie mi aparat :D) ale jak nie wyjdą ładnie to nie do mnie :siara: Ja ci dam mój lichy aparat to będziesz kręcić filmiki :) Kaja10014 napisał(a):Co do frisbee to w skali od 1 do 10, na minusie :diabloti: Obi i agi początkujący :) Nie kłam :diabloti: Slalom w linii prostej, zmiany na hopkach, byliście na seminariach, tunel chyba też umiecie :) Z frisbee też nie tak źle :) A jeśli o obi to ładnie przy nodze zaczynacie chodzić :) Quote
Aleksa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Paula03 napisał(a):Ja ci dam mój lichy aparat to będziesz kręcić filmiki :) Ok, ale na pewno nie jest lichy :):) Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Paula03 napisał(a): Nie kłam :diabloti: Slalom w linii prostej, zmiany na hopkach, byliście na seminariach, tunel chyba też umiecie :) Z frisbee też nie tak źle :) A jeśli o obi to ładnie przy nodze zaczynacie chodzić :) Paszoł won :diabloti: Slalomu jeszcze nie skończyliśmy, zmiany wy też robicie :diabloti: Same seminaria się nie liczą, tylko wiedza, jaką wyniosłam :diabloti: Czyli outy, iny, przody, a tunel sobie tylko liznęliśmy :cool: Z frisbee jest tragicznie :evil_lol: Przykład wczorajszy, odpięłam smycz, Sopel zobaczył talerzyk i zwiał :evil_lol: Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Ok, ale na pewno nie jest lichy :):) Oj jest :diabloti: Kaja10014 napisał(a):Paszoł won :diabloti: Slalomu jeszcze nie skończyliśmy, zmiany wy też robicie :diabloti: Same seminaria się nie liczą, tylko wiedza, jaką wyniosłam :diabloti: Czyli outy, iny, przody, a tunel sobie tylko liznęliśmy :cool: Z frisbee jest tragicznie :evil_lol: Przykład wczorajszy, odpięłam smycz, Sopel zobaczył talerzyk i zwiał :evil_lol: Skończyliście, Sopel slalom w linii prostej umie i wchodzić do niego z różnych miejsc czy coś takiego :evil_lol: No to wyniosłaś sporo wiedzy i umiesz ją wykorzystać :diabloti: Ta tylko wasze agi, a nasze to widać ogromną różnicę :lol: :evil_lol: Oj raz mu się zdarzyło :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nie ma to jak wracać do domu z Zakopanego w trakcie otwarcia zapisów :angryy: Najwyżej za rok może się uda, udanego wypoczynku :cool3: Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Paula03 napisał(a): Skończyliście, Sopel slalom w linii prostej umie i wchodzić do niego z różnych miejsc czy coś takiego :evil_lol: No to wyniosłaś sporo wiedzy i umiesz ją wykorzystać :diabloti: Ta tylko wasze agi, a nasze to widać ogromną różnicę :lol: :evil_lol: Oj raz mu się zdarzyło :evil_lol: Nie skończyliśmy :diabloti: Ale niedużo nam brakuje :diabloti: No tu bym polemizowała :diabloti: Tak jak między waszym frisbee, a naszym hm... nie można nazwać tego treningiem frisbee :lol: na pewno nie ostatni :diabloti Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kaja10014 napisał(a):Nie skończyliśmy :diabloti: Ale niedużo nam brakuje :diabloti: No tu bym polemizowała :diabloti: Tak jak między waszym frisbee, a naszym hm... nie można nazwać tego treningiem frisbee :lol: na pewno nie ostatni :diabloti Skończyliście ,tylko nie mam pojęcia czemu na każdym treningu zaczynacie szerzej :) Hehe :diabloti: Ta nasze frisbee :D Że tak powiem masakra ;) Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Collie napisał(a):Nie ma to jak wracać do domu z Zakopanego w trakcie otwarcia zapisów :angryy: Najwyżej za rok może się uda, udanego wypoczynku :cool3: Szkoda, to w takim razie za rok koniecznie jedźcie :D Dobra to niech teraz inni powiedzą na jakim są poziome :) Quote
kajkoowa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Paula03 napisał(a):Skończyliście ,tylko nie mam pojęcia czemu na każdym treningu zaczynacie szerzej :) Hehe :diabloti: Ta nasze frisbee :D Że tak powiem masakra ;) Ja też nie :diabloti: To tylko przez przerwę, zobaczysz, jak będzie cieplej to będziecie śmigać :diabloti: A teraz kuniec OT :diabloti: Czekamy na innych :) Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kaja10014 napisał(a):Ja też nie :diabloti: To tylko przez przerwę, zobaczysz, jak będzie cieplej to będziecie śmigać :diabloti: A teraz kuniec OT :diabloti: Czekamy na innych :) Haha :diabloti: Ta jasne :evil_lol: Quote
Karolina. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 My z frisbee cieniutko, materiałowym się szarpie, ale już z plastikiem jest gorzej :) Z agi mieliśmy dosłownie kilka treningów, ale zamierzamy je regularniej trenować, tylko niech się cieplej zrobi, może do obozu będzie lepiej ;) Na razie najdłużej siedzimy w obi, ale też jeszcze masa pracy przed nami :lol: Ogólnie to więcej będę mogła powiedzieć w lipcu, bo jeszcze po drodze nam się seminaria szykują, treningi, więc pewnie jeszcze się to zmieni, mam nadzieję że na lepsze ;) Quote
paulaa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Kirinna napisał(a):A mnie ciekawi na jakim poziomie jesteście że swoimi psiakami w agility? Jeśli chodzi o agility, to trenujemy w KA Fort, ale dopiero od 3 mies.. ;) Jeśli chodzi o frisbee, to poziom nikły, jak narazie tylko nakręcanie i rollery. :D Edited February 7, 2012 by paulaa. Quote
Gucci13 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 my ze wszystkim początkujący :P od marca idziemy na szkolenie, więc może coś się zmieni :p Quote
wenabc Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A ja chetnie pofoce obóz V turnus :) (Swoim aparatem) ;D Nawet ładne mi wychodzą ;D heh KTo chce? Quote
paulaa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 bordercollie napisał(a):A ja chetnie pofoce obóz V turnus :) (Swoim aparatem) ;D Nawet ładne mi wychodzą ;D heh KTo chce? Ja bardzo chętnie, bo nie mamy nigdy żadnych zdjęć z toru. :smile: Sama wezme lustro i będe focić, ale swoich nigdy nie mamy. :D Quote
Kirinna Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 paulaa. napisał(a):Ja bardzo chętnie, bo nie mamy nigdy żadnych zdjęć z toru. :smile: Sama wezme lustro i będe focić, ale swoich nigdy nie mamy. :D przeciez mozna sie wymieniać. jedna osoba robi zdjęcia druga biega:) Quote
wenabc Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 paulaa. napisał(a):Ja bardzo chętnie, bo nie mamy nigdy żadnych zdjęć z toru. :smile: Sama wezme lustro i będe focić, ale swoich nigdy nie mamy. :D To my prosimy dla też dla nas ;) Spoko, bo Ty jedziesz na V turnus? Quote
paulaa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 bordercollie napisał(a):To my prosimy dla też dla nas ;) Spoko, bo Ty jedziesz na V turnus? Tak, na IV i V. ;) Quote
wenabc Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 paulaa. napisał(a):Tak, na IV i V. ;) ;D Fajnie to się poznamy :) Quote
Recommended Posts