Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kirinna napisał(a):
A mnie ciekawi na jakim poziomie jesteście że swoimi psiakami?

zerowy coo do agility.;) i na obozie prawdopodobnie będziemy tylko obserwować, bo moja nie zainteresowana tym, ale chciałam z nią wakacje gdzieś spędzić.;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Będziecie mogły mnie wykorzystywać do robienia Wam fotek na torze (jeśli dacie mi aparat :D) ale jak nie wyjdą ładnie to nie do mnie :siara:

Ja ci dam mój lichy aparat to będziesz kręcić filmiki :)

Kaja10014 napisał(a):
Co do frisbee to w skali od 1 do 10, na minusie :diabloti: Obi i agi początkujący :)

Nie kłam :diabloti:
Slalom w linii prostej, zmiany na hopkach, byliście na seminariach, tunel chyba też umiecie :)
Z frisbee też nie tak źle :)
A jeśli o obi to ładnie przy nodze zaczynacie chodzić :)

Posted

Paula03 napisał(a):

Nie kłam :diabloti:
Slalom w linii prostej, zmiany na hopkach, byliście na seminariach, tunel chyba też umiecie :)
Z frisbee też nie tak źle :)
A jeśli o obi to ładnie przy nodze zaczynacie chodzić :)

Paszoł won :diabloti: Slalomu jeszcze nie skończyliśmy, zmiany wy też robicie :diabloti: Same seminaria się nie liczą, tylko wiedza, jaką wyniosłam :diabloti: Czyli outy, iny, przody, a tunel sobie tylko liznęliśmy :cool:
Z frisbee jest tragicznie :evil_lol: Przykład wczorajszy, odpięłam smycz, Sopel zobaczył talerzyk i zwiał :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ok, ale na pewno nie jest lichy :):)

Oj jest :diabloti:

Kaja10014 napisał(a):
Paszoł won :diabloti: Slalomu jeszcze nie skończyliśmy, zmiany wy też robicie :diabloti: Same seminaria się nie liczą, tylko wiedza, jaką wyniosłam :diabloti: Czyli outy, iny, przody, a tunel sobie tylko liznęliśmy :cool:
Z frisbee jest tragicznie :evil_lol: Przykład wczorajszy, odpięłam smycz, Sopel zobaczył talerzyk i zwiał :evil_lol:

Skończyliście, Sopel slalom w linii prostej umie i wchodzić do niego z różnych miejsc czy coś takiego :evil_lol:
No to wyniosłaś sporo wiedzy i umiesz ją wykorzystać :diabloti:
Ta tylko wasze agi, a nasze to widać ogromną różnicę :lol: :evil_lol:
Oj raz mu się zdarzyło :evil_lol:

Posted

Paula03 napisał(a):

Skończyliście, Sopel slalom w linii prostej umie i wchodzić do niego z różnych miejsc czy coś takiego :evil_lol:
No to wyniosłaś sporo wiedzy i umiesz ją wykorzystać :diabloti:
Ta tylko wasze agi, a nasze to widać ogromną różnicę :lol: :evil_lol:
Oj raz mu się zdarzyło :evil_lol:

Nie skończyliśmy :diabloti: Ale niedużo nam brakuje :diabloti:
No tu bym polemizowała :diabloti:
Tak jak między waszym frisbee, a naszym hm... nie można nazwać tego treningiem frisbee :lol:
na pewno nie ostatni :diabloti

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Nie skończyliśmy :diabloti: Ale niedużo nam brakuje :diabloti:
No tu bym polemizowała :diabloti:
Tak jak między waszym frisbee, a naszym hm... nie można nazwać tego treningiem frisbee :lol:
na pewno nie ostatni :diabloti

Skończyliście ,tylko nie mam pojęcia czemu na każdym treningu zaczynacie szerzej :)
Hehe :diabloti:
Ta nasze frisbee :D Że tak powiem masakra ;)

Posted

Collie napisał(a):
Nie ma to jak wracać do domu z Zakopanego w trakcie otwarcia zapisów :angryy:
Najwyżej za rok może się uda, udanego wypoczynku :cool3:

Szkoda, to w takim razie za rok koniecznie jedźcie :D

Dobra to niech teraz inni powiedzą na jakim są poziome :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Skończyliście ,tylko nie mam pojęcia czemu na każdym treningu zaczynacie szerzej :)
Hehe :diabloti:
Ta nasze frisbee :D Że tak powiem masakra ;)

Ja też nie :diabloti:
To tylko przez przerwę, zobaczysz, jak będzie cieplej to będziecie śmigać :diabloti: A teraz kuniec OT :diabloti: Czekamy na innych :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja też nie :diabloti:
To tylko przez przerwę, zobaczysz, jak będzie cieplej to będziecie śmigać :diabloti: A teraz kuniec OT :diabloti: Czekamy na innych :)

Haha :diabloti:
Ta jasne :evil_lol:

Posted

My z frisbee cieniutko, materiałowym się szarpie, ale już z plastikiem jest gorzej :) Z agi mieliśmy dosłownie kilka treningów, ale zamierzamy je regularniej trenować, tylko niech się cieplej zrobi, może do obozu będzie lepiej ;) Na razie najdłużej siedzimy w obi, ale też jeszcze masa pracy przed nami :lol: Ogólnie to więcej będę mogła powiedzieć w lipcu, bo jeszcze po drodze nam się seminaria szykują, treningi, więc pewnie jeszcze się to zmieni, mam nadzieję że na lepsze ;)

Posted (edited)

Kirinna napisał(a):
A mnie ciekawi na jakim poziomie jesteście że swoimi psiakami w agility?

Jeśli chodzi o agility, to trenujemy w KA Fort, ale dopiero od 3 mies.. ;)
Jeśli chodzi o frisbee, to poziom nikły, jak narazie tylko nakręcanie i rollery. :D

Edited by paulaa.
Posted

bordercollie napisał(a):
A ja chetnie pofoce obóz V turnus :) (Swoim aparatem) ;D Nawet ładne mi wychodzą ;D heh
KTo chce?

Ja bardzo chętnie, bo nie mamy nigdy żadnych zdjęć z toru. :smile: Sama wezme lustro i będe focić, ale swoich nigdy nie mamy. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Ja bardzo chętnie, bo nie mamy nigdy żadnych zdjęć z toru. :smile: Sama wezme lustro i będe focić, ale swoich nigdy nie mamy. :D

przeciez mozna sie wymieniać. jedna osoba robi zdjęcia druga biega:)

Posted

paulaa. napisał(a):

To my prosimy dla też dla nas ;) Spoko, bo Ty jedziesz na V turnus?