Guptasek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 My też weźmiemy rozszerzoną :) Dostaliśmy się ! : ) Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Kirinna napisał(a):chyba jednak jedziemy na IV rozszerzony i chyba na V:) jupi (internet padł w trakcie wysyłania i wysłałam jeszcze raz) Na oba ? Super. My też, znaczy jeszcze nie wiem. :smile: Quote
motyleqq Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Kirinna napisał(a):chyba jednak jedziemy na IV rozszerzony i chyba na V:) jupi (internet padł w trakcie wysyłania i wysłałam jeszcze raz) fajnie, poznamy się:) Quote
Paula03 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Kirinna napisał(a):chyba jednak jedziemy na IV rozszerzony i chyba na V:) jupi (internet padł w trakcie wysyłania i wysłałam jeszcze raz) A nie pisałaś, że jesteś na liście rezerwowej? Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 dostałam się, ale my bez rozszerzenia .Ale to nie ma chyba znaczenia ? ;) Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 motyleqq Fajnie że się dostaliście, my jeszczee czekamy. :smile: Tylko, żeby Etna znowu nie zafascynowała się jego uszami, haha bo będzie biedny. :D Quote
Paula03 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):dostałam się, ale my bez rozszerzenia .Ale to nie ma chyba znaczenia ? ;) Pewnie, że nie ma ;) Pytałam z ciekawości :) Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):dostałam się, ale my bez rozszerzenia .Ale to nie ma chyba znaczenia ? ;) Nie, znaczy jeśli chodzi o dostanie się to nie, różnica taka, że bez zajęć z frisbee. ;) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Oby dora znowu się nie awanturowała..:( zazdrośnica jedna, jak tak będzie to wracam do domu.:p Quote
motyleqq Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 paulaa. napisał(a):motyleqq Fajnie że się dostaliście, my jeszczee czekamy. :smile: Tylko, żeby Etna znowu nie zafascynowała się jego uszami, haha bo będzie biedny. :D hihih ona kocha wszystkie uszy, ale Scooby ma najfajniejsze, bo dłuuugie :evil_lol: także, ma lipę :diabloti::lol: Quote
wenabc Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 My się dostałyśmy! V tunus kto jedzie i sie dostał? :razz: Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Oby dora znowu się nie awanturowała..:( zazdrośnica jedna, jak tak będzie to wracam do domu.:p Wiesz co, lepiej żeby się oddzielnie na początku z innymi psami zapoznawały, za bardzo są zżyte chyba Scooby i Dora. ;) bordercollie napisał(a):My się dostałyśmy! V tunus kto jedzie i sie dostał? :razz: my czekamy... ;) Quote
motyleqq Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 paulaa. napisał(a):Wiesz co, lepiej żeby się oddzielnie na początku z innymi psami zapoznawały, za bardzo są zżyte chyba Scooby i Dora. ;) powiem Ci że wtedy jak już my poszłyśmy z PM to Dora już normalnie się zachowywała wobec Etny. chyba była zazdrosna, że oni razem się tak bawią:lol: Quote
Kirinna Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Paula03 napisał(a):A nie pisałaś, że jesteś na liście rezerwowej? pisałam, ale wysłałam 2 zgłoszenia niechcący bo mi internet padł i myslałam że nie doszło 1 Quote
Paula03 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 To ja mam jeszcze jedno pytanie, czyje psy nie są przyzwyczajone do klatki? Quote
wikikoniki Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Cóż... my za dwa lata :( W tym roku na seminaria... Bawcie się dobrze ;) i do zobaczenia :p Quote
Kirinna Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Paula03 napisał(a):To ja mam jeszcze jedno pytanie, czyje psy nie są przyzwyczajone do klatki? mój, ale sie przyzwyczai, bo zamierzam kupić:) bo on nie jest przyzwyczajony do innych psów w tym samym pokoju Quote
kajkoowa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Paula03 napisał(a):To ja mam jeszcze jedno pytanie, czyje psy nie są przyzwyczajone do klatki? Moje ;p Ale do czasu obozu to się musi zmienić ;) Quote
motyleqq Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Paula03 napisał(a):To ja mam jeszcze jedno pytanie, czyje psy nie są przyzwyczajone do klatki? hihih mój, ale szykujemy się na zakup ;) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Paula03 napisał(a):To ja mam jeszcze jedno pytanie, czyje psy nie są przyzwyczajone do klatki? ja nawet takiej klatki nie mam.:D Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Paula03 napisał(a):To ja mam jeszcze jedno pytanie, czyje psy nie są przyzwyczajone do klatki? Mój, ale zamierzamy kupić i przyzwyczajać przed obozem, narazie to on w życiu klatki nie widział. ;) Quote
Paula03 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Mój też nie jest i też zamierzam kupić i ją przyzwyczaić :D Quote
kajkoowa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 No to widzę, ze nie tylko my bezklatkowi jesteśmy :evil_lol: Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja jestem ciekawa jak duże będą te pokoje, bo jednak 4 klatki to sporo miejsca, szczególnie jak większe psy.. ;) Quote
motyleqq Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 paulaa. napisał(a):Ja jestem ciekawa jak duże będą te pokoje, bo jednak 4 klatki to sporo miejsca, szczególnie jak większe psy.. ;) no wyobraź sobie, Scooby, Etna i Dora plus jeszcze jeden pies... Quote
Recommended Posts