Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo, brawo! ;)

A co do fotek - Vato jak zawsze i jak zwykle przystojniacha. Z miłą chęcią zobaczyłabym go na żywo, na pewno robi duże wrażenie. :)

pzdr.

Posted

[quote name='Luzia']Zakaz kopiowania psów:
http://i1166.photobucket.com/albums/q614/MartynaiPiotr/786ec2a4e0_zps4982133c.jpg
:evil_lol:

To są akurat, że tak powiem "stare" psy, których ten zakaz nie obowiązywał ;) Do tego brąz jest z rosyjskiej hodowli więc może być jak najbardziej kopiowany, czarny też zagraniczny :D W młodszych klasach powoli widać coraz więcej naturalnych dobków oczywiście polskich (lub z miejsc gdzie jest całkowity zakaz kopiowania i wystawiania kopiowanych), bo inne to wszystkie kopiowane :)

Posted

O niekopiowanych się może nie wypowiem, gdyż chyba każdy moje zdanie zna doskonale :diabloti:

Domek szatański, ale chyba przynosi wam szczęście ;) Wiedz, że coś się dzieje :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']O niekopiowanych się może nie wypowiem, gdyż chyba każdy moje zdanie zna doskonale :diabloti:

Domek szatański, ale chyba przynosi wam szczęście ;) Wiedz, że coś się dzieje :evil_lol:

Coś z tym domkiem jest :D Tym bardziej, że nie wybieraliśmy go sami tylko znowu z przydziału dostaliśmy ten szatański ;)

A nic nie powiecie, że pasują nam Pikusie?! Ja chce jakiegoś małego pieska i to na serio!

Posted

Amber napisał(a):
Ja nie lubię małych psów :eviltong: Posiadam 2 i nie potrafię znaleźć zastosowania :evil_lol:

A ja widziałam w niedzielę na wystawie kilkanaście słodkich jamniczków w jednym kojcu <3
Ja chciałabym małego pieska dla siebie, bo one są takie słodkie i zabawne :D No i nie ukrywam, że jeżeli eksterierowo byłby fajny to chciałabym też wystawiać.

• 2 weeks later...
Posted

Rinuś napisał(a):
ale masz zarąbiste tereny :loveu: no i Vato jaki piękny :loveu: a obrożę na kleszcze jaką?

Dzięki! I do tego takie tereny w mieście ;) zostajemy od tamtego roku przy Sabunolu, ale kropelkuje go też co jakiś czas. A droższych obroży nie używam, bo Vato jak i Piotrek lubią gubić takie "niepotrzebne" rzeczy :D

unikatowydiament napisał(a):
oczu oderwać nie można:loveu:

Dziękuję :)