FredziaFredzia Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 No to macie psa pociągowego z prawdziwego zdarzenia! ;) Quote
Tyna21 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Noo było ekstra :D Szaleliśmy jak dzieciaki, a pies miał niezły ubaw, że może nas ciągnąć ;) Quote
Oscar Patric Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 jaki szczęśliwy,że saneczki ciągnie,pozdrawiamy:) Quote
Amber Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Super fotki :) Wy jakoś przyzwyczajaliście Vato do sanek? Czy tak na żywioł poszliście? ;) Też bym z Jarim spróbowała, ale łapa cały czas się babrze :shake: Quote
Tyna21 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Rinuś']a co tak ciemno? :eviltong: Ciemno, bo późno się na kulig wybraliśmy ;) dobrze, że w ogóle coś widać :D [quote name='understandme']Ale świetnie Wam ten kulig wyszedł było fajnie i szybko :D haha [quote name='Amber']Super fotki Wy jakoś przyzwyczajaliście Vato do sanek? Czy tak na żywioł poszliście? Też bym z Jarim spróbowała, ale łapa cały czas się babrze Jasne, że na żywioł :D ja się bałam o zęby, bo to na prawdę niezła prędkość była. Na szczęście obyło się bez większych upadków ;) Vato był bardzo zadowolony. No właśnie czytałam, że łapa znowu gorzej :/ Quote
Karilka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Mój Dolce św. pamięci też tak kochał ciągnąć sanki.. Nikt w rodzinie nie miał odwagi iść z nami na sanki! ;) Za to na wsi oponą odśnieżaliśmy podjazd:diabloti:. Suprrrr Vato ;)! Quote
Karro Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Idąc Waszym przykładem urządziłam mini kulig dla dzieciaków z Cesarem :) Wszyscy byli tacy szczęściwi :) Mizianki dla Vato :) Quote
Tyna21 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='understandme']Idąc Waszym przykładem urządziłam mini kulig dla dzieciaków z Cesarem :) Wszyscy byli tacy szczęściwi :) Mizianki dla Vato :)[/QUOTE] No i super! :) Quote
Tyna21 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 marta1997abc napisał(a):fajny piesek dziękuję :) Quote
Tyna21 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='trabeska']Piękny doberman :) dzięki ;) Mam 2 fotki z wczoraj :D ponieważ w końcu chociaż na chwilę wyszło słońce... Quote
phase Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 U Was to już w ogóle jak wiosennie! Idealny. :loveu: Quote
gops Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 boski jest ! :loveu: kocham podpalańce :loveu: Quote
Amber Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Przystojniak :) (nie to co mój :evil_lol:) Quote
Tyna21 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='zaba14']Fiu fiu jaki model :smile: [quote name='phase']U Was to już w ogóle jak wiosennie! Idealny. :loveu: [quote name='Rinuś']oooo maj gad.... :loveu::loveu::loveu: [quote name='gops']boski jest ! :loveu: kocham podpalańce :loveu: [quote name='Amber']Przystojniak :) (nie to co mój :evil_lol:) Dziękuję wszystkim za miłe słowa :) I bardzo przepraszam, że rzadko zaglądam do innych, a jak zaglądam to nic nie piszę. Nie mam ostatnio czasu na nic i chcę się wytłumaczyć z tego ;) powodem jest sesja (w sumie końcówka) i egzamin zawodowy, który zbliża się wielkimi krokami no i oczywiście jeszcze licencjat. W każdym razie nawet jak nie pisze to zaglądam do Was. Quote
Tyna21 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 unikatowydiament napisał(a):bardzo piękny:loveu: dziękuję ;) Quote
Karro Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Przepiękna postawa wyjątkowo urodziwego modela :loveu: Quote
vege* Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 http://i1166.photobucket.com/albums/q614/MartynaiPiotr/vatofbsiad_zps529c26dc.jpg matko boska, cuuuuuudo! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts