Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']piękna Figa :) bardzo mi się podobają czarno białe koty .
a jakie są relacje psio-kocie?[/QUOTE]

Mój osobisty kot ma to szczęście, że mieszka sam tzn. w moim rodzinnym domu :D A ja mieszkam trochę u siebie i trochę u Piotrka ;) Moja Figa jest anty do wszystkich zwierzaków, ale ona była dzikusem wziętym z działki i może to dlatego. W każdym razie jak pies przychodzi do mnie to kota zamykam w pokoju z kuwetą ;) Chociaż jest wtedy bardzo ciekawa co to za dziwny zwierz przyszedł do nas. W sumie dzieci nienawidziła, ale po 2 latach przyzwyczaiła się w końcu do mojego chrześniaka i teraz już nie chowa się więc może i z psem byłaby szansa...Chyba nie chce jej tak stresować :D
A Piotr też ma kota u siebie i jest to weteranka 14 letnia, która psa nie lubi, ale stara się z nim żyć pod jednym dachem. Kiedy trzeba da po mordzie, ale Vato ją bardzo lubi mimo wszystko. Gorzej jest na dworze, kiedy kot lub kuna ucieka...Wtedy trzeba gonić.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Amber']Hehe skąd jak to znam ;)

Vato piękny w kffiatuszkach ;)[/QUOTE]

On jak słyszy "koniec" to wie, że w nagrodę będą głupoty :D I zawsze bardzo na to słowo czeka np. przy pozowaniu ;)

Posted

#Etna# napisał(a):

Dziękujemy za odwiedziny :) a stereotyp dobka jest nieprawdziwy, ludzie bajki wymyślają na ich temat (jeżeli o taki dobkowy stereotyp tutaj chodzi). Doberman to na pierwszym miejscu szalony pies :D później bardzo mądry i przebiegły. Nasz do tego ma ADHD ;) i jest kochany jak śpi.

Posted

Po wczorajszym coursingu mam pełno fotek, jak tylko uporam się z nimi to wstawię link, bo może kogoś to interesuje ;) Vato też biegł 2 razy i poszło mu super. Tym razem trening był w Sierosławiu i warunki dla nas były gorsze przez wysoką trawę na łące no i dla mnie również, bo ciężko robiło się fotki. Wstawię też zaległe spacerowe fotki Vato z Elvisem z soboty :)