Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak będę wiedziała to na pewno napiszę na razie nie mam żadnych wieści bo moja mama jest w pracy pewnie zadzwoni do tej pani wieczorkiem ale z tego co slyszalam to ta Pani od pekinka chce potencjalnego nowego wlasciciela zaprosic do siebie pare razy zanim sie zdecyduje co uważam za bardzo sluszne podejscie żeby ta pani z Norkiem powychodziła, zobaczyła co i jak i wtedy zostanie podjęta decyzja.

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani była na spacerku, piesek się spodobał, pani pieskowi też.
Dorota chce jak najlepiej podjąć decyzję, na spokojnie.
W środę są umówione ponownie. Prawdopodobnie piesek trafi do Pani na próbę. Chodzi o to, by sprawdzić, czy starsza pani poradzi sobie z trdnym jednak charakterkiem. Bo np. mały ładnie idzie na smyczy, ale na widok innych psów szarpie. Decyzja jest też trudna emocjonalnie, bo jednak to pies po kimś bliskim, kto odszedł, a chciałoby się zapewnić opiekę.
Takie są najświeższe wieści. Ciąg dalszy nastąpi.

Posted

decyzja jeszcze nie zapadła - dzisiaj ma być druga wizyta - obie strony muszą sie zastanowić i przemyśleć niektóre za i przeciw - ani oddanie psa ani adoptowanie nie jest niestety łatwe - zobaczymy co będzie - moze dzisiaj będę miala nowe wiadomości

Posted

Cytuję z kociego forum:
Zadzwoniłam ,zapytałam grzecznie czy przemyslała sprawe wzięcia Norka, okazuje sie że teraz pani ma wątpliwości. Czy napewno zdrowy bo jej umrze to bedzie przeżywać,bo czy da rade,śmialam sie z niej ,a chciala pani już ,na łapucapu,jeszcze raz dałam czas do namysłu. A żeby bylo śmieszniej powiedziała mi że gdybym chciała oddać którąś suczke to wcale by sie nie zastanawiała No, dziewczyny moje lubią okazywać swoje uczucia dość żywiołowo i to ją kupiło, Norek jest pieskiem wyciszonym, spokojnym, lubi sie tulić, leżec na kolanach, a moje świergoty wyliżą gebe, okichają, bo to plujki, pobiegaja, wynika to z tego ze i mój tata był spokojny ,a ja szałaput.

Posted

Wieści od Doroty:
Dla Norka nadal szukamy Dwukrotnie trafili mi sie ludzie nachalni, wydzwaniajacy, umawiający się a potem olali ,zupełnie tego nie rozumiem
Szukam i szukam ale jest trudno, wiem moje wymagania tez niemałe ,ale ja nie chce pieniedzy tylko serca i zrozumienia
Dziekuje za zainteresowanie. Mamy jeszcze -prawdopodobnie półtora miesiąca.

Od siebie: nie wiem, czy pisać wszystko, bo to jednak osoiste sprawy. Zrozumiecie, co?
W każdym razie, dom nadal poszukiwany.
Z tego, co zrozumiałam tamta Pani się wycofała jednak.