Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuje ,a filmiki ze spacerków wykasowałam :oops: zdolna jestem niesłychanie:shake: wszystko obszukałam i nic...
ja też patrze i serce mi się raduje ,tyle obaw -to niełatwa rasa ,zwłaszcza że bardzo futrz\aste te moje pekiny ,duzo pracy przy nich ,ale jest ok. a to najwazniejsze.
Oczywiści jak cos będe miala wrzuce ...

• 6 months later...
  • 5 months later...
Posted

Dorcia ma roboty od diabła i ciut, ma na tymczasie chorą maltankę i kota Tyciaka specjalnej troski, nie ma czasu rąk wcokolwiek innego włożyć :roll:, jakiś czas temu pytałam o Norisa, wieści były nadal jak najbardziej pozytywne

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oktawia ,tak sie składa że mam z tymi ludzmi cały czas kontakt,za co jestem im bardzo wdzięczna .
w lecie byli przejazdem ,mogłam go zobaczyc na własne oczy ,ale nie podchodziłam ,nie chciałam budzic wspomnień....:-(
Popatrzyłam sobie z daleka.

Posted

[quote name='dorcia44']
Oktawia ,tak sie składa że mam z tymi ludzmi cały czas kontakt,za co jestem im bardzo wdzięczna .
w lecie byli przejazdem ,mogłam go zobaczyc na własne oczy ,ale nie podchodziłam ,nie chciałam budzic wspomnień....:-(
Popatrzyłam sobie z daleka.
[/quote]
to tak:placz:rozumiem Dorcia:placz:to musiało byc bardzo bolesne! z jednej strony ma dobry dom-ale z drugiej strony smutek w twoim sercu-nie wiem jak to określic ale rozumiem:placz:
dzięki że dałaś znak że wszystko o.k.:calus:

• 3 months later...
Posted

Parę dni temu dowiedziałam się że Norys nie żyje ,odszedł we śnie ,nic nie wskazywało żeby miał odejść ,jednego dnia był jak zawsze wesoły ,jadł ,bawił się drugiego ,po nocy już się nie obudził....:-(
przeżył swojego pana 2lata i 2m.:-(
odeszła Nadia ,jego mama ,odszedł Norys..została mi Margolcia

żegnaj Norysku [']:-(żegnaj Nadia [']:-(