iwonamaj Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Słodka mordeńka, mizianko dla niegi i ukłony dla Rodzinki. I bardzo prosimy od czasu do czasu o wieści od Norusia. Quote
dorcia44 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dziękuje ,a filmiki ze spacerków wykasowałam :oops: zdolna jestem niesłychanie:shake: wszystko obszukałam i nic... ja też patrze i serce mi się raduje ,tyle obaw -to niełatwa rasa ,zwłaszcza że bardzo futrz\aste te moje pekiny ,duzo pracy przy nich ,ale jest ok. a to najwazniejsze. Oczywiści jak cos będe miala wrzuce ... Quote
dorcia44 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 pokaże wam mamusie Norysa i jego siostre a tak sie wszyscy (prawie ) kochamy ;) jest nas więcej ...:lol: Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 tych 2 panów pamiętam i długo szukałam wątkuciekawe co u nich? Dorcia odezwij się! ja też mam 2 Pekinki nie odmawiaj zdęc!:loveu: Quote
oktawia6 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 dlaczego nie ma żadnych wieści? to niepokojące:roll: Quote
andorka1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dorcia ma roboty od diabła i ciut, ma na tymczasie chorą maltankę i kota Tyciaka specjalnej troski, nie ma czasu rąk wcokolwiek innego włożyć :roll:, jakiś czas temu pytałam o Norisa, wieści były nadal jak najbardziej pozytywne Quote
oktawia6 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 z chęcią bym obejrzała nowe zdjęcia Norka-nie ma żadnych info-w końcu to był pies Dorci rodziców-którego znała lata:roll: Quote
dorcia44 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Oktawia ,tak sie składa że mam z tymi ludzmi cały czas kontakt,za co jestem im bardzo wdzięczna . w lecie byli przejazdem ,mogłam go zobaczyc na własne oczy ,ale nie podchodziłam ,nie chciałam budzic wspomnień....:-( Popatrzyłam sobie z daleka. Quote
oktawia6 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='dorcia44'] Oktawia ,tak sie składa że mam z tymi ludzmi cały czas kontakt,za co jestem im bardzo wdzięczna . w lecie byli przejazdem ,mogłam go zobaczyc na własne oczy ,ale nie podchodziłam ,nie chciałam budzic wspomnień....:-( Popatrzyłam sobie z daleka. [/quote] to tak:placz:rozumiem Dorcia:placz:to musiało byc bardzo bolesne! z jednej strony ma dobry dom-ale z drugiej strony smutek w twoim sercu-nie wiem jak to określic ale rozumiem:placz: dzięki że dałaś znak że wszystko o.k.:calus: Quote
dorcia44 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Parę dni temu dowiedziałam się że Norys nie żyje ,odszedł we śnie ,nic nie wskazywało żeby miał odejść ,jednego dnia był jak zawsze wesoły ,jadł ,bawił się drugiego ,po nocy już się nie obudził....:-( przeżył swojego pana 2lata i 2m.:-( odeszła Nadia ,jego mama ,odszedł Norys..została mi Margolcia żegnaj Norysku [']:-(żegnaj Nadia [']:-( Quote
Recommended Posts