andorka1 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Norek, biegusiem do nowego domku, bo czasu już mało i Dorcia się zamartwi! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Norek znowu tak daleko ! Dlatego szybko na pierwsza po nowy domek! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Śliczny Norasek szuka swojego kochającego domku!!! Quote
mulinka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dorcia44 napisał(a):Norys to cudny pies,w domu chodzi za mną krok w krok i tak czule spoglada w oczy ,lubi sie przytulać ,troche zachowuje sie jak kot ,a kotów nie znosi w przeciwienstwie do mnie. Bardzo jestem z nim związana ale jeżeli bedzie dobry domek to oddam go i będe bardzo szczęśliwa.Czasu mam nie wiele na znalezienie domku , do 30 marca.Bardzo wszystkim dziękuje za pomoc w szukaniu tego najlepszego domku dla Norysa;) Zasadzkas dopisz może to co wyżej w pierwszym poście jako aktualizację koniecznie dopisz dużymi pogrubionymi literami na czerwono, że [SIZE="3"]Czasu mam niewiele na znalezienie domku , do 30 marca. i napisz dlaczego do 30 marca i dopisz jeszcze w tutule, że mamy czas na szukanie domu tylko do 30 marca Quote
agnes34 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no to szybko na pierwszą w poszukiwaniu domku Quote
andorka1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Noruś no ile czasu masz jeszcze czekać na domek? Bo Cię pańcia w klatce zamknie jak jej koty będziesz zjadać chciał :placz: Quote
mulinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ponawiam prośbę: Zasadzkas koniecznie dopisz w pierwszym poście dużymi pogrubionymi literami na czerwono, że mamy niewiele czau na znalezienie domku do 30 marca i może napisz dlaczego do 30 marca i dopisz jeszcze w tytule, że mamy czas na szukanie domu tylko do 30 marca Quote
zasadzkas Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Nie było mnie ładnych parę dni, już poprawiam tytuł. Quote
andorka1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Norek w tej chwili przebywa w mieszkaniu po tacie Doroty, 30 marca to mieszkanie musi być zdane i Dorcia będzie musiała zabrać go do siebie (mieszknia w tej samej kamienicy, teraz Norkowi towarzystwa dotrzymuje syn), niestety Norek absolutnie nie toleruje kotów i innych psów a u u Dorci ich pod dostatkiem, najprawdopodobniej czas w mieszkaniu będzie musiał spędzać w klatce ze względu na bezpieczeństwo reszty inwentarza. Na pewno nie zostanie oddany do schroniska, ale zostanie więźniem we własnym domu. Quote
mulinka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 zasadzkas napisał(a):Nie było mnie ładnych parę dni, już poprawiam tytuł. dziekuję :) a co z ogłoszeniami ? widziałam, że psiak jest np. na www.ale.gratka.pl Quote
andorka1 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 na 4Lapy i na Allegro też był, ale efektów zero Quote
iwonamaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Co się dzieje? Takie cudo tyle czasu szuka domku? Quote
Dada Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 podbijam. Koleżance mojej babci zdechł niedawno psi przyjaciel. Mogę popytać, czy nie chce takiego krolewicza :p A ile ma lat? Wiadomo? Quote
andorka1 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Norek na 8 lat, tylko czy babcia poradzi sobie z pielęgnacją szaty takiego futrzaka? Ale pytaj, pytaj może to ten domek i proszę o kontakt bezpośrednio z właścicielką Norka, nr telefonu jest w pierwszym poście Quote
Toska Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no nie do wiary , że takie cudo wciąż szuka nowego domku :crazyeye: Quote
andorka1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Coś się rysuje na horyzoncie, ale ciiiiii, szukamy nadal Quote
zasadzkas Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Cytuję: "Znalazłam dom dla Norysa, mam wrażenie że cudowny ,już mieli pekina, troszkę starszego od Norysa , są kochani i doświadczeni, mieszkają jednak na Mazurach . Poszukuję transportu do jednego z tych miast: EŁK -PISZ -ORZYSZ -GIŻYCKO -GRAJEWO -SZCZUCZYN -KOLNO lub DRYGAŁY MOŻE KTOŚ Z WAS SIE WYBIERA, NORYS TO BARDZO GRZECZNA PSINA ,A JA TAK DŁUGO CZEKAŁAM NA DOBRY DOMEK DLA NIEGO." Transport poszukiwany!!! Quote
mulinka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 koniecznie napisz w tytule skąd i dokąd ma być transport Quote
patch75 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja teraz w niedziele bede wracacz Warszawy do olsztyna, jesli chociaz to wam odpowiada, to dajcie znac Quote
Recommended Posts