Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorcia44 napisał(a):
Norys to cudny pies,w domu chodzi za mną krok w krok i tak czule spoglada w oczy ,lubi sie przytulać ,troche zachowuje sie jak kot ,a kotów nie znosi w przeciwienstwie do mnie.
Bardzo jestem z nim związana ale jeżeli bedzie dobry domek to oddam go i będe bardzo szczęśliwa.Czasu mam nie wiele na znalezienie domku , do 30 marca.Bardzo wszystkim dziękuje za pomoc w szukaniu tego najlepszego domku dla Norysa;)

Zasadzkas dopisz może to co wyżej w pierwszym poście jako aktualizację
koniecznie dopisz dużymi pogrubionymi literami na czerwono, że
[SIZE="3"]Czasu mam niewiele na znalezienie domku , do 30 marca. i napisz dlaczego do 30 marca

i dopisz jeszcze w tutule, że mamy czas na szukanie domu tylko do 30 marca

Posted

ponawiam prośbę:

Zasadzkas koniecznie dopisz w pierwszym poście dużymi pogrubionymi literami na czerwono, że mamy niewiele czau na znalezienie domku do 30 marca i może napisz dlaczego do 30 marca

i dopisz jeszcze w tytule, że mamy czas na szukanie domu tylko do 30 marca

Posted

Norek w tej chwili przebywa w mieszkaniu po tacie Doroty, 30 marca to mieszkanie musi być zdane i Dorcia będzie musiała zabrać go do siebie (mieszknia w tej samej kamienicy, teraz Norkowi towarzystwa dotrzymuje syn), niestety Norek absolutnie nie toleruje kotów i innych psów a u u Dorci ich pod dostatkiem, najprawdopodobniej czas w mieszkaniu będzie musiał spędzać w klatce ze względu na bezpieczeństwo reszty inwentarza. Na pewno nie zostanie oddany do schroniska, ale zostanie więźniem we własnym domu.

Posted

podbijam. Koleżance mojej babci zdechł niedawno psi przyjaciel. Mogę popytać, czy nie chce takiego krolewicza :p A ile ma lat? Wiadomo?

Posted

Norek na 8 lat, tylko czy babcia poradzi sobie z pielęgnacją szaty takiego futrzaka? Ale pytaj, pytaj może to ten domek i proszę o kontakt bezpośrednio z właścicielką Norka, nr telefonu jest w pierwszym poście

Posted

Cytuję:
"Znalazłam dom dla Norysa, mam wrażenie że cudowny ,już mieli pekina, troszkę starszego od Norysa , są kochani i doświadczeni, mieszkają jednak na Mazurach .
Poszukuję transportu do jednego z tych miast:
EŁK -PISZ -ORZYSZ -GIŻYCKO -GRAJEWO -SZCZUCZYN -KOLNO lub DRYGAŁY

MOŻE KTOŚ Z WAS SIE WYBIERA, NORYS TO BARDZO GRZECZNA PSINA ,A JA TAK DŁUGO CZEKAŁAM NA DOBRY DOMEK DLA NIEGO."

Transport poszukiwany!!!