Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje GoniaP.
Najpóźniej we wtorek podesle zebrany maateriał w formie faxu lub elektronicznej do Ciebie.
Na pewno wiesz gdzie uderzyć i chciałbym prosić żebyśmy wspólnie nagłośnili tę sprawę, oczywiście mówmy tylko o faktach, więc chce poczekac na sekcję zwłok Malucha...
Dzięki za pomoc

Posted

[quote name='escalade74']Niestety sekcja zwłok nie stwierdziła postrzału u Malucha...
Ja jednak nadal niedowierzam, więc jutro rano jadę po zwłoki i zlecam sekcje w lecznicy...

Ja też nie za bardzo dowierzam....zwłaszcza, że sekcja była robiona w schronisku, a do schroniska psy przywozi pewnie właśnie między innymi ta Straż Gminna... Oby tylko Ci tego maluszka wydali...

Posted

[quote name='MonikaP']Ja też nie za bardzo dowierzam....zwłaszcza, że sekcja była robiona w schronisku, a do schroniska psy przywozi pewnie właśnie między innymi ta Straż Gminna... Oby tylko Ci tego maluszka wydali...
Już jest ustalone, mam przyjechac go odebrać, oczywiście pod pretekstem pochówku...

Posted

supergoga napisał(a):
Co za bydlę - inaczej nie nazwę. Jesli mu psiak przeszkadzł w lesie mógł go do schroniska zawieźć, to przecież psie dziecko a nie pies kłusownik. Może to słuzba leśna - warto popytac leśniczego.

Supergogo!!!!!!!!
W norze jest na 99% jeden Malec, wysyłam wiadomość z moimi namiarami, przeslij mi swój numer, odezwę się i wybierzemy sie do norki. Trzeba go szybko złapać zanim podzieli los Braciszka...

pozdrawiam

P.S. Jak trwoga to do Boga

Posted

czytam i czytam...nie bylam kilka dni na watku
drastyczne, tragiczne, okrutne...i bezkarne????
jeszcze jedno psie dziecko samiutenkie...oby sie udalo
oby obecnosc policji wystraszyla morderce braciszka...

sprawdzal swoja celnosc???
hmmm zal i gorycz serce ogarnia

a suni nie widac? moze ja tez trafil...gdzies?

jestem z wami mocno choc myslami tylko...

Posted

Mały zawieziony, do lecznicy na powtórną sekcje...uffff...ciężko było go wydobyć, ale się udało...zobaczymy co wykaże ta sekcja...Mam juz klatkę (dzięki Supergoga) także na razie musimy Malca (ów) przegłodzić i we czwartek action...Jestem dobrej mysli...

pozdrawiam i dziękuje

Posted

escalade74 napisał(a):
Mały zawieziony, do lecznicy na powtórną sekcje...uffff...ciężko było go wydobyć, ale się udało...zobaczymy co wykaże ta sekcja...Mam juz klatkę (dzięki Supergoga) także na razie musimy Malca (ów) przegłodzić i we czwartek action...Jestem dobrej mysli...

pozdrawiam i dziękuje

Kochani dopiero dziś udało mi się odszukać Was na forum ( dziękuję Aniu )

Dopiero dziś zobaczyłam zdjęcia Malca... brak mi słów, tylko potok łez...

Cieszy mnie natomiast fakt, że uda się z powtórną sekcją...

Mam pytanie. Czy w związku z tym, że chcecie przegłodzić Maluchy, macie klatkę i planujecie kolejną wyprawę na czwartek ... możemy się jutro wybrać w to miejsce ( czy raczej odpuścić...?? ). Rozmawiałam wczoraj o tym z Anią, ale jeśli coś się zmieniło, to dajcie znać!

Aniu, Mikołaju- pozdrawiamy Was mocno i czekamy na dalsze wieści!
~~ Iwona i Paweł ~~

Posted

Witamy Iwonke I Pawła na forum :)
Pisze dopiero teraz, ponieważ weszliśmy dopiero do domu...ufff...z ta powtórna sekcją udało się naprawde po ciężkich bojach...
Tak chcemy przegłodzic Malce i we czwartek pułapka...Także odpuszczamy jedzonko, chyba, że będziecie mieli chwile żeby podjechać i nalać im wody...

Słuchajcie Forumowicze potrzebujemy na gwałt patologa z Poznania, który będzie w stanie zrobić powtórną sekcje z należytą starannością, z badaniami mikrobiologicznymi. Ciałko Małego mamy...

Powtórna sekcja jest bardzo trudna, żeby odtworzyć wszystko z precyzją, potrzebny jest patolog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestresmy online więc piszcie...

Pozdrawiamy

Posted

[quote name='escalade74']

Słuchajcie Forumowicze potrzebujemy na gwałt patologa z Poznania, który będzie w stanie zrobić powtórną sekcje z należytą starannością, z badaniami mikrobiologicznymi. Ciałko Małego mamy...

Mam takiego patologa, zadzwoń do mnie jak najszybciej!

Posted

escalade74 napisał(a):
Ok, Mały jedzie do patologa na sekcje powtórną. Bidulek się namęczy...eeeechchchchchchch

No namęczy się, namęczy :-( .... ale dzięki temu być może poznamy prawdę ...
Dzięki Wam ta sprawa ujrzała światło dzienne... wierzę, że śmierć Malucha zrodziła w nas jeszcze większą chęć walki z bestialstwem wobec zwierząt ! Nie jesteśmy i nie będziemy obojętni ...

Z niecierpliwością czekam na wieści od Was

Pozdrawiam

Posted

Dorothy napisał(a):
czy macie juz domek dla ostatniego malucha gdy uda sie Wam go zlapac?

Jeszcze nie mamy dla jednego Kluska, który jest tymczasowo u Asi i Bartka...Jest z siostrzyczką ale Ona zostaje na zawsze. Natomiast Kluseniek czeka na domek...

Posted

Dorothy napisał(a):
a mamusie ktos widzial?

Raz była widziana potencjalna mama, wysoka szczupła, postawione uszy, ogon zadarty, dłuższa sierść. Zdjęcie Kluska na 8 stronie tego wątku u dołu strony...