Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='patusiove']Joann - Nie ogarniam, xd.
Przecież ona na mnie nie wchodzi, jedyne co kładzie łapy na moją nogę :D To łapa taka ciężka? :D[/QUOTE]

Miałam na myśli jak przez Ciebie przeskakuje;]

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macie filmik z piknikowego debiutu.
Było naprawdę cicho.
Jestem zadowolona z Nadii. :)
[video=youtube;R27O86YPdUg]http://www.youtube.com/watch?v=R27O86YPdUg[/video]

Posted

dziś przechodziłam koło Twojej szkoły i sie zastanawiałam co z pokazem, bo pogoda była okropna
ale widzę, że wszytko się udało i z Nadii ładnie sobie poradziłyście :klacz::Cool!::klacz:

Posted

Nie, no super :) Jeszcze trochę popracujecie nad precyzją i będziecie geniuszami :D
Tylko tak jakoś cicho... mogłaś chociaż mówić, co za komendę teraz wykonujecie ;P

Posted

Tak, wiem. Pogoda okropna, ale miałyśmy występ na świetlicy - w środku szkoły.
Mój stres spowodował, że nie wszystko wyszło do końca. A komendy mówiłam, ale cicho, gdybym wiedziała, że można jakąś piosenkę, to nagrałabym na płycie "Who let the dogs out".
Szczerze powiem, że jestem zadowolona z Nadii i z siebie. Ogarnijcie to, że ANI RAZU nie spojrzałam na widownie, widok mnie czekał niesamowicie przykry - dyrekcja, zastępca dyrekcji, wychowawca, wszystkie inne moje nauczycielki, gapie - w tym moi znajomi, a tego to chyba bałam się najbardziej. Dostałyśmy ogromne brawa, już się boję co będzie w poniedziałek. Podobno byłyśmy najlepsze i jesteśmy "miszczami" - takie komentarze usłyszałam z ust uczniów mojej szkoły, za sobą.

Ty$ka - czy wiesz jaki to był dla mnie stres? :O

Posted

Heloł Gudmornink witamy się :p

Występ do dopracowania, rozumiem Twój stres, my miałyśmy też tydzień temu pokaz i zapomniałam o SZTUCZKACH zwykłych i robiłam je na końcu. Jeżeli chcesz zobaczyć to klik ;)

Posted

Dziękujemy.
Do dopracowania? Myślę, że jak na pierwszy nasz występ jest ok, nie udało się bo byłam zestresowana, a pies to na pewno wyczuł. :( Myślę, że kolejny występ w gimnazjum na dniach otwartych żeby "zwabić" uczniów. ;)