Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KingaW ma pogląd który
Każe walić z grubej rury
Beam chce nasłać inspektora
Lub kogoś z telewizora
Jak zakończy sie ta sprawa
Kupa ludzi jest ciekawa
Lecz dla Kinga jest ważniejsza
Sprawa domku, o resztę mniejsza

PS. GDGT ten Twój nick mi się z niczym nie rymuje :placz:

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój rym do nicka gdgt
urazi zapewne estetę
lecz myśl mi się taka pojawia
nie mamy w tym świecie bezprawia
programu telewizyjnego
zwierzakom poświęconego.
Są jakieś filmy przyrodnicze
lecz bezpański pies jest tu niczym:shake:

Posted

Ha! Mam przy sobie umowę adopcyjną (miałam w pracy)! I wiem gdzie baba mieszka i mogę Wam teraz powiedzieć i mozecie (ci co nie pracują) wsiadać w dowolne środki lokomocji, jechać i jej nawrzucać.

Posted

Pojedyńczo ......hmmmm a może tak grupowo np. w niedzielę w kwiaciarni (duży ruch klientów) - to by dopiero zrobiło wrażenie. Tyle osób zaangażowanych w pomoc Kingowi a ona taka ........ . Ja sie piszę jakby co.

Posted

Ja tez moge pojechac,bo mi Kingus bardzo do gustu przypadl. Tylko ze ja kulturna jestem :roll: i tylko co "jakis" :diabloti: czas mi sie zdarza komus bolesnie przyciac...:p

Posted

Ja jadę do tej wiedźmy z cmentarza! Ciotka Beam też się pakuje. Kiedy chcecie jechać? Najwcześniej mogę w czwartek, ale od razu uprzedzam, że NA PEWNO odezwę się przy klientach i oby było ich dużo!
KingaW, a co powiedziałaś tej babie przez tel, jak już raczyła odebrać?

Posted

Baba nie odbiera telefonów. Wczoraj miałam wyjątkowe szczęście, chyba, bo odebrała... Zadzwoniłam tylko tak kontrolnie i się rozłaczyłam. Zresztą nie wiem czy ona odebrałą, bo Asif1 powiedziała, że jej nie będzie i zostawia komórkę matce...Chodzi o to, że jeśli babsko nie wie, że my wiemy to może jeszcze coś na hotel zapłaci, a jak już się sprawa rypnie, to nie będziemy miały nic do stracania i mozemy jechać i się awanturować.

Posted

Jest O.K.Kobita się spotkała z Asiaf1 wczoraj i dała kasę na pokrycie dotychczasowych wydatkó związanych z Kingiem.Nie ma co jeździć i na kobitę napadać. I tak, pomijając to, że nie zadzwoniła do mnie i że pochopnie podjęła decyzję o adopcji, zachowuje się przyzowicie.Póki co, odwieszamy topór wojenny...do odwołania, rzecz jasna...

Posted

Jak zakopujemy topór to zakopujemy (ale płytko :cool3: ) Mam nadzieję, że to co sobie obmyśliłam (przez dwa dni !), że jej powiem nie przyda mi się do niczego i pójdzie na zmarnowanie :lol:

Posted

czy ktoś mógłby pojechać do Gajowej do Konstancina i pojechać z Kingiem i Afrą do weterynarza? Skorzystamy z pieniędzy, które dała była właścielka Kinga.

Posted

Się deklaruję cały czas, ale dopiero mam szansę dogo odwiedzić. Napisałam asiaf PM, bo mi głupio o 22.40 dzwonić. Mogę np. w piątek wieczorem albo wcześnie rano w sobotę ok. 8, bo na 12 mam ślub siostry mojego TZa.

Posted

Kinguś pije bardzo dużo wody i często obficie sika i dlatego konieczne
są badania o ile ich wcześniej nie miał. Kupy też nie są najładniejsze...:shake:
Mieszka w kojcu i jest wypuszczany na ogródek cztery razy dziennie.
W czasie spacerków szaleje z Gają a brak łapy wcale mu w tym nie przeszkadza. Dzis zrobiłam konfrontację z Sedem ale niestety Sedzik
go atakował więc wspólnych zabaw nie będzie.

Posted

Czy Kinguś miał robione badania krwi w lecznicy na Tatarkiewicza ?
Taka informacja byłaby bardzo pomocna.
Wilejkaros nie sadzę żebyś mogła zdążyć jutro przed 19tą zwłaszcza, ze
pies powinien być na czczo przed badaniem - trudno byłoby mi go utrzymać bez jedzenia do tej godziny.
Pojadę z nim sama jednak nie mogę finansować badań - uzgodniłam z Asiąf1, że zrobi dziś przelew, z którego rozlicze się tutaj na forum.
A Kinguś produkuje dalej swoje jeziorka...

Posted

Pieniądze poszły.
Spotkałam się dziś z "Pania" Kinga-przywiozła mi worek jedzenia. Umówiłyśmy się na wtorek.
Powiedziała, że zwróci koszty badania.
Kinga dowiedź się proszę w klinice czy mu robili jakieś badania.

Posted

Będę jutro przejazdem na Gocławiu, to zapytam się o to. Przepraszam, że nie jestem w stanie pomóc, ale myślę, że z Bródna do Konstancina w piątek wieczorem nie dojadę wcześniej niż około 19. W sobotę mam ślub na 12 i to w Legionowie.
Jak mogę Wam pomóc?

Posted

KING ma sprawne łapki trzy
Może domek dasz mu Ty?
KING ma bystre oczka dwa
Kto mu domek fajny da?
KING ma ogon jak się patrzy
Kto mu dom dobry wypatrzy?
KING ma również nosek czarny
Najpierw trafił domek marny
Teraz musi więc w nagrodę
Dostać dom i to z ogrodem!