Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psie dziecko na 3 łapkach ma chyba ADHD ;)
Ledwo za nim nadążałam na spacerku, nie mówię o chwili, kiedy pan dr wyszedł z innym pacjentem na spacer. Ledwo żywa wróciłam. Kochane maleństwo!

Posted

Hehehe, widzę, że Panowie dr już sprzedali info, że King chciał mnie kciuka pozbawić... Hmmm Ach, ciotko Beam, Ty wszystko wiesz! Chciałam z tego wilczego pyszczka wyciągną jakieś paskudztwo. Bestia mała!
PS. Po co małemu jedzenie, jak największa radość to stary śnieg i woda z kałuży?

Posted

Mamy możliwość występu w TV z Kingiem.Potrzebny transport z lecznicy na Woronicza, i abarot do lecznicy. Oraz jakiś wystepujący KTOŚ.Środa (21 lutego), przed godz. 09.00 trzeba się stawic w TV. Owieczka powie jeszcze dokąłdnei co i jak...

Posted

Myślę, że najsensowniej imienniczkę Kinga wydelegować - na gali reprezentoawała Stowarzyszenie dzielnie, to już doświadczenie ma i zna sprawę! Najlepiej z ciotką Beam do spółki, bo King Ją uwielbia za podstawiane przysmaki. Hehehe. Dziewczyny, brać wolne w pracy!

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Myślę, że najsensowniej imienniczkę Kinga wydelegować - na gali reprezentoawała Stowarzyszenie dzielnie, to już doświadczenie ma i zna sprawę! Najlepiej z ciotką Beam do spółki, bo King Ją uwielbia za podstawiane przysmaki. Hehehe. Dziewczyny, brać wolne w pracy!

Ja niestety nie mogę w żaden sposób wziąć wolnego w tym tygodniu :placz: - mam normalne urwanie j....c w robocie :shake:

Gustowne wiaderko 5 l z jedzonkiem "mniam" dostarczono pocztą kurierską na Tatarka o 9 rano :loveu:

Posted

:oops:
przecież wczoraj była niedziela a tzn. w moim wykonaniu Kółko Gospodyń Wiejskich (pranie, sprzątanie, prasowanie i gotowanie) - jeden gar więcej nie robi żadnej różnicy :evil_lol:

Posted

Beam, jaka kochana Rodzinka, ze Ci kuchnię udostępnia. No, naprawdę! Kinga, masz moje wsparcie psychiczne. Na pewno usłyszysz te moje krzyki z drugiej strony ekranu. ;) Trzymam kciuki! Gdybyś potrzebowała mojej pomocy w dowozie czy trzymaniu ferajny przed wejściem na antenę, to daj znać.

Posted

A kiedy można będzie ( ale ze mnie gapa!:oops: )
obejrzeć ten program z Kingiem na trzech łapach?
Czy mam jakąś szansę jeszcze może
że obejrzę Kinga w telewizorze?
No i proszę ciotki jak tam się spisywał
Król King w telewizji i co pokazywał?:cool3: