beam6 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wobec nadmiaru chętnych :evil_lol: ja wygrałam przetarg na dzisiejszą dostawę żarełka :multi: Quote
Wilejkaros Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Beam Kochana, odwołali mnie z jutrzejszego cateringu na Tatarek, więc wybieram się we czwartek! Quote
Figa Bez Maku Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czterolistna koniczynka szczęście przynosi trzyłapki piesek o domek prosi.... trójka to liczba szczęśliwa a w życiu różnie bywa... Quote
Figa Bez Maku Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Trzy, cztery to tylko cyfry do szczęścia nie są szyfrem.:shake: 3 łapki wystarczą do biegania:eviltong: bo piesek jest do kochania:loveu: Quote
Wilejkaros Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Psie dziecko na 3 łapkach ma chyba ADHD ;) Ledwo za nim nadążałam na spacerku, nie mówię o chwili, kiedy pan dr wyszedł z innym pacjentem na spacer. Ledwo żywa wróciłam. Kochane maleństwo! Quote
beam6 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Moje kochanie malutkie, tu paluszek tam rączka - która z Ciotek chętna na spotkanie z Kingiem ? :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Człowiek ma tylko 2 nogi a nie jest w kończyny ubogi:-( 3 nogi do chodzenia.... ( nie jestem mocna w liczeniu:oops: ) to o jedną więcej jest przecie:crazyeye: czy jest sprawiedliwość na świecie?:placz: Quote
Wilejkaros Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hehehe, widzę, że Panowie dr już sprzedali info, że King chciał mnie kciuka pozbawić... Hmmm Ach, ciotko Beam, Ty wszystko wiesz! Chciałam z tego wilczego pyszczka wyciągną jakieś paskudztwo. Bestia mała! PS. Po co małemu jedzenie, jak największa radość to stary śnieg i woda z kałuży? Quote
Wilejkaros Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A jak się mają sprawy ewentualnego DT albo DS? Może ma ktos jakieś informacje? Pewnie ciotka Beam najlepiej zorientowana? Hehehehe Quote
Figa Bez Maku Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 King bardzo kocha życie i stale jest przy apetycie:diabloti: to znaczy że piesio jest zdrowy:evil_lol: pomimo ,że trójłapkowy:multi: Quote
KingaW Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Mamy możliwość występu w TV z Kingiem.Potrzebny transport z lecznicy na Woronicza, i abarot do lecznicy. Oraz jakiś wystepujący KTOŚ.Środa (21 lutego), przed godz. 09.00 trzeba się stawic w TV. Owieczka powie jeszcze dokąłdnei co i jak... Quote
gdgt Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja się zgłaszam na kierowcę i samochód. Z występem gorzej, bo kiepska jestem w te klocki, nie mówiąc już o tym, że nie znam Kinga. Quote
Figa Bez Maku Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Niestety ja jestem niezmotoryzowana i w pracy byc muszę od rana ale w inny sposób chętnie pomogę pieskowi a w jaki, Kingo mi powiedz? Quote
Wilejkaros Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Myślę, że najsensowniej imienniczkę Kinga wydelegować - na gali reprezentoawała Stowarzyszenie dzielnie, to już doświadczenie ma i zna sprawę! Najlepiej z ciotką Beam do spółki, bo King Ją uwielbia za podstawiane przysmaki. Hehehe. Dziewczyny, brać wolne w pracy! Quote
beam6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wilejkaros napisał(a):Myślę, że najsensowniej imienniczkę Kinga wydelegować - na gali reprezentoawała Stowarzyszenie dzielnie, to już doświadczenie ma i zna sprawę! Najlepiej z ciotką Beam do spółki, bo King Ją uwielbia za podstawiane przysmaki. Hehehe. Dziewczyny, brać wolne w pracy! Ja niestety nie mogę w żaden sposób wziąć wolnego w tym tygodniu :placz: - mam normalne urwanie j....c w robocie :shake: Gustowne wiaderko 5 l z jedzonkiem "mniam" dostarczono pocztą kurierską na Tatarka o 9 rano :loveu: Quote
Wilejkaros Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Moja kolej w czwartek, prawda? Beam, Ty to masz bardzo dobre serce i dużo czasu na gotowanie. Quote
beam6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :oops: przecież wczoraj była niedziela a tzn. w moim wykonaniu Kółko Gospodyń Wiejskich (pranie, sprzątanie, prasowanie i gotowanie) - jeden gar więcej nie robi żadnej różnicy :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Taaa, 5l papu "nie robi żadnej różńicy". U mnie blokuje pół pbszaru kuchni. Hehehehe. Takie uroki mieszkania w bloku. ;) Quote
KingaW Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Laski, może sobie jakoś poradzę.... Jakby co to dam jeszcze jutro cynk.... Quote
beam6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja też mieszkam w bloku - tylko kuchnię mam "na wyłączność" Quote
Wilejkaros Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Beam, jaka kochana Rodzinka, ze Ci kuchnię udostępnia. No, naprawdę! Kinga, masz moje wsparcie psychiczne. Na pewno usłyszysz te moje krzyki z drugiej strony ekranu. ;) Trzymam kciuki! Gdybyś potrzebowała mojej pomocy w dowozie czy trzymaniu ferajny przed wejściem na antenę, to daj znać. Quote
Figa Bez Maku Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Fiu, fiu z Kinga wyrasta nam gwiazda Najpierw autem gdgt szybka jazda, potem występ w TVP później ekskluzywny obiad piesek zje, lecz niestety nie mogę pojąć czemu spać nie będzie jeszcze w swoim domu? Quote
gdgt Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 King występował, były nawet dwa telefony w jego sprawie, zobaczymy, co z nich wyjdzie:cool3: Quote
Figa Bez Maku Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A kiedy można będzie ( ale ze mnie gapa!:oops: ) obejrzeć ten program z Kingiem na trzech łapach? Czy mam jakąś szansę jeszcze może że obejrzę Kinga w telewizorze? No i proszę ciotki jak tam się spisywał Król King w telewizji i co pokazywał?:cool3: Quote
Recommended Posts