Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję beka za dostawę. Kinguś dostał worek karmy i ma opłacony
pobyt do 30.04. Został zabezpieczony Fiprexem.
Zakończyłam podawanie Essentiale Forte - koopska się poprawiły ale sika ciagle bardzo obficie ...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Kinguś ma szansę wystapić w piątek w TV ale trzeba go zawieźć na
Woronicza rano o godz. 5.40 .

ale dlaczego tak rano? :crazyeye:

Posted

Pewnie w "Kawa czy herbata", bo w "Pytanie na śniadanie" (tam to się w ostatniej chwili wpada, nie trzeba sie zrywać o świtanku) już był i wyszło z tego to co wyszło....Dziewczyny, czy mogę prosić o podesłanie mi na skrzynkę fotki Kinga w oryginale, jednej z tych ostatnio robionych, już u Gajowej.... Tylko takiej jakiejś, żeby ten brak nogi było widać....Potrzeba mi w dobrej rozdzielczości bo do "Mojego Psa" ma iść...kinga.wasowicz@sgef.pl

Posted

KingaW zmień tytuł wątku, na taki z prośba o pomoc w transporcie. Może ktoś się zlituje i psa zawiezie. Musimy go reklamować nawet w tv mimo przykrych doświadczeń, bo nie oszukujmy się, ciężko takiemu psu dom znaleźć.

Posted

hello
Jest mozliwosc sprobowac wyadoptowac Psiaka - w kawie czy herbacie na antencie bedziemy o godzinie 6.30 bedzie poruszana sprawa psich wypadkow i tego ze zycie bez lapy albo z inna powypadkowa sprawa jest mozliwe - wiem ze psiak czeka u gajowej i mozna sprobowac dac mu szanse - ja biore juz jednego psiaka - a ze lucky nie wtaje to dajmy szanse maluchowi
ja mieszkam w markach zatem zanim dojade do gajowej a potem na woronicza to musialabym tam zanocowac a to nie wchodzi w gre przy mojej gromadzie
pomozmy w transporcie plissssssssssssss

a jaki maluch ma charakter ? jest spokojny ?? jak reaguje na inne psy ?? jak na ludzi? dzieci ? koty /?
wszelkie info wazne

Posted

czarna anda napisał(a):
hello
Jest mozliwosc sprobowac wyadoptowac Psiaka - w kawie czy herbacie na antencie bedziemy o godzinie 6.30 bedzie poruszana sprawa psich wypadkow i tego ze zycie bez lapy albo z inna powypadkowa sprawa jest mozliwe - wiem ze psiak czeka u gajowej i mozna sprobowac dac mu szanse - ja biore juz jednego psiaka - a ze lucky nie wtaje to dajmy szanse maluchowi
ja mieszkam w markach zatem zanim dojade do gajowej a potem na woronicza to musialabym tam zanocowac a to nie wchodzi w gre przy mojej gromadzie
pomozmy w transporcie plissssssssssssss

a jaki maluch ma charakter ? jest spokojny ?? jak reaguje na inne psy ?? jak na ludzi? dzieci ? koty /?
wszelkie info wazne

Jeżeli chodzi o stosunek do ludzi, czy innych zwierzat to King jest bardzo łagodny i przyjacielski. Bardzo lubi przebywać z ludźmi, nie znosi samotności, niestety pozostawiony w domu sam nawet na kilka minut zaczyna niszczyć.

Co do transportu to ja niestety nie pomogę:shake:

Wiem , że dogomaniaczka bodajże o nicku jo37 często pomagała w przewozie psiaków, KingaW proszę Cię skontaktuj się z nią.

Posted

Ja mogę Kinga odwieźć z powrotem, ewentualnie posiedzieć z nim w telewizji. Ale zawiezienie go tam o 5 nad ranem odpada, sama nie wiem, o której musiałabym ruszyć z domu, chyba w nocy.

Posted

Niestety samochodu nie posiadamy
więc tylko Kingusiowi łapki ściskamy
i takie życzenia dla niego mamy:
oby ta telewizyjna kariera
nie zaczęła się znów od zera
na hycla urok tfu tfu tfu
Kinguś całusów ..około stu:loveu:

Posted

Ja niestety na tą godzinę nie dam rady go zawieźć :shake: . Przed wyjazdem
musiałabym wyspacerować wszystkie pieski - to conajmniej półtorej godziny a ponadto nie odbywa się bezgłośnie. Sąsiedzi mieliby podudkę
przed 4 rano.
Najlepiej gdyby ktoś z Mokotowa, Ursynowa mógł przenocować Kinga i rano dostarczyć na Woronicza.

Posted

Nie, a miałam???

[SIZE="1"]Tak szczerze mówiąc, to to jakaś głupota jest z tym pojawieniem sie w TV tak wcześnie - jeśli program jest tak wcześnie, to pies z kulawą nogą (o pardon, trochę fux-pas stzeliłam:oops: ) go nie obejrzy, a jeżeli później, to nie ma powodu, zeby tam być tak wcześnie.
Byłam 2 x w TV raz w TVP3 raz w TVP2 i kazali być pół godziny przed występem, co by make upa na gebę mi wrzucić, a nie o ileś godzin wcześniej.

Posted

Kinguś do TV nie pojechał... szkoda...
King może mieć kłopoty z trzustką - to jest moja diagnoza. On zachowuje sie jak zagłodzony pies mimo, ze dostaje duze porcje karmy. Trudno mi postawic miskę bo wyrywa ją z rąk. Robi często i ogromne kupy raczej
nieładne - teraz dostał nową karmę i kupy sie pogorszyły.
Tak samo było z ONką Arią, która był u mnie niedawno i u której zdiagnozowano ostatecznie chorobe trzustki i brak enzymu trawiennego.