asiaf1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wczoraj dzięki Beka przekazałam karme i pieniążki za hotelik za kwiecień. Beka dzięki za pomoc. Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dziękuję beka za dostawę. Kinguś dostał worek karmy i ma opłacony pobyt do 30.04. Został zabezpieczony Fiprexem. Zakończyłam podawanie Essentiale Forte - koopska się poprawiły ale sika ciagle bardzo obficie ... Quote
*Gajowa* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kinguś ma szansę wystapić w piątek w TV ale trzeba go zawieźć na Woronicza rano o godz. 5.40 . Czy ktoś może psiaka zawieźć ??? Quote
gdgt Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 *Gajowa* napisał(a):Kinguś ma szansę wystapić w piątek w TV ale trzeba go zawieźć na Woronicza rano o godz. 5.40 . ale dlaczego tak rano? :crazyeye: Quote
*Gajowa* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Miałby wystapic w porannym programie z czarną andą - niestety nie wiem w jakim. Quote
KingaW Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Pewnie w "Kawa czy herbata", bo w "Pytanie na śniadanie" (tam to się w ostatniej chwili wpada, nie trzeba sie zrywać o świtanku) już był i wyszło z tego to co wyszło....Dziewczyny, czy mogę prosić o podesłanie mi na skrzynkę fotki Kinga w oryginale, jednej z tych ostatnio robionych, już u Gajowej.... Tylko takiej jakiejś, żeby ten brak nogi było widać....Potrzeba mi w dobrej rozdzielczości bo do "Mojego Psa" ma iść...kinga.wasowicz@sgef.pl Quote
esperanza Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 KingaW zmień tytuł wątku, na taki z prośba o pomoc w transporcie. Może ktoś się zlituje i psa zawiezie. Musimy go reklamować nawet w tv mimo przykrych doświadczeń, bo nie oszukujmy się, ciężko takiemu psu dom znaleźć. Quote
czarna anda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hello Jest mozliwosc sprobowac wyadoptowac Psiaka - w kawie czy herbacie na antencie bedziemy o godzinie 6.30 bedzie poruszana sprawa psich wypadkow i tego ze zycie bez lapy albo z inna powypadkowa sprawa jest mozliwe - wiem ze psiak czeka u gajowej i mozna sprobowac dac mu szanse - ja biore juz jednego psiaka - a ze lucky nie wtaje to dajmy szanse maluchowi ja mieszkam w markach zatem zanim dojade do gajowej a potem na woronicza to musialabym tam zanocowac a to nie wchodzi w gre przy mojej gromadzie pomozmy w transporcie plissssssssssssss a jaki maluch ma charakter ? jest spokojny ?? jak reaguje na inne psy ?? jak na ludzi? dzieci ? koty /? wszelkie info wazne Quote
czarna anda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 pomozmy prosze... to szansa dla psiaka..... Quote
czarna anda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nio cioteczki ktora pomoze - ja odwioze kingusia ale plis niech tos go podwiezie... prosze...... Quote
asiaf1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czarna anda napisał(a):hello Jest mozliwosc sprobowac wyadoptowac Psiaka - w kawie czy herbacie na antencie bedziemy o godzinie 6.30 bedzie poruszana sprawa psich wypadkow i tego ze zycie bez lapy albo z inna powypadkowa sprawa jest mozliwe - wiem ze psiak czeka u gajowej i mozna sprobowac dac mu szanse - ja biore juz jednego psiaka - a ze lucky nie wtaje to dajmy szanse maluchowi ja mieszkam w markach zatem zanim dojade do gajowej a potem na woronicza to musialabym tam zanocowac a to nie wchodzi w gre przy mojej gromadzie pomozmy w transporcie plissssssssssssss a jaki maluch ma charakter ? jest spokojny ?? jak reaguje na inne psy ?? jak na ludzi? dzieci ? koty /? wszelkie info wazne Jeżeli chodzi o stosunek do ludzi, czy innych zwierzat to King jest bardzo łagodny i przyjacielski. Bardzo lubi przebywać z ludźmi, nie znosi samotności, niestety pozostawiony w domu sam nawet na kilka minut zaczyna niszczyć. Co do transportu to ja niestety nie pomogę:shake: Wiem , że dogomaniaczka bodajże o nicku jo37 często pomagała w przewozie psiaków, KingaW proszę Cię skontaktuj się z nią. Quote
gdgt Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja mogę Kinga odwieźć z powrotem, ewentualnie posiedzieć z nim w telewizji. Ale zawiezienie go tam o 5 nad ranem odpada, sama nie wiem, o której musiałabym ruszyć z domu, chyba w nocy. Quote
Figa Bez Maku Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Niestety samochodu nie posiadamy więc tylko Kingusiowi łapki ściskamy i takie życzenia dla niego mamy: oby ta telewizyjna kariera nie zaczęła się znów od zera na hycla urok tfu tfu tfu Kinguś całusów ..około stu:loveu: Quote
esperanza Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Niech ktoś się zlituje i Kinga podwiezie. Prosimy... Quote
KingaW Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ludzieeeeeeeeeeeeee! No jak słowo! Dajmy temu biedakowi szanse! Transport potrzebny! Quote
*Gajowa* Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja niestety na tą godzinę nie dam rady go zawieźć :shake: . Przed wyjazdem musiałabym wyspacerować wszystkie pieski - to conajmniej półtorej godziny a ponadto nie odbywa się bezgłośnie. Sąsiedzi mieliby podudkę przed 4 rano. Najlepiej gdyby ktoś z Mokotowa, Ursynowa mógł przenocować Kinga i rano dostarczyć na Woronicza. Quote
Wilejkaros Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A ja jestem w Krakowie. Też, niestety, nie pomogę. Quote
asiaf1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 KingaW napisał(a):Ludzieeeeeeeeeeeeee! No jak słowo! Dajmy temu biedakowi szanse! Transport potrzebny! kontaktowałaś się może z jo37? Quote
KingaW Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Nie, a miałam??? [SIZE="1"]Tak szczerze mówiąc, to to jakaś głupota jest z tym pojawieniem sie w TV tak wcześnie - jeśli program jest tak wcześnie, to pies z kulawą nogą (o pardon, trochę fux-pas stzeliłam:oops: ) go nie obejrzy, a jeżeli później, to nie ma powodu, zeby tam być tak wcześnie. Byłam 2 x w TV raz w TVP3 raz w TVP2 i kazali być pół godziny przed występem, co by make upa na gebę mi wrzucić, a nie o ileś godzin wcześniej. Quote
*Gajowa* Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kinguś do TV nie pojechał... szkoda... King może mieć kłopoty z trzustką - to jest moja diagnoza. On zachowuje sie jak zagłodzony pies mimo, ze dostaje duze porcje karmy. Trudno mi postawic miskę bo wyrywa ją z rąk. Robi często i ogromne kupy raczej nieładne - teraz dostał nową karmę i kupy sie pogorszyły. Tak samo było z ONką Arią, która był u mnie niedawno i u której zdiagnozowano ostatecznie chorobe trzustki i brak enzymu trawiennego. Quote
Recommended Posts