Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uprasza się ciotki gotujące o odwiedzenie jutro Kinga (sam podchodzi już i cieszy się, chudzina) z jakąś wałóweczką. Chudzielec straszny w przeciwieństwie do Kirii (hmmm, jak do tego doszło?). hehehehe

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Uprasza się ciotki gotujące o odwiedzenie jutro Kinga

Ciotka gotująca Kinga obiecała dziś dostawę :cool3:
Jeżeli cóś się zmieniło to ciotka gotująca Beam prosi o telefon w powyższej sprawie :loveu:

Posted

Żarcie zawiezione, King lata jak fryga na tych swoich 3 nozynach, fotki wysłałam do Ciotki Magdarynki, jak tylko znajdzie czas, to wstawi.
Mały jest w wyśmienitym nastroju, tylko dom by sie przydał.
King nie jest nauczony czystości (leje gdzie stoi) i by należało poświęcić mu trochę czasu, żeby wyrósł na prawdziwego psiego gentlemana...

Ciotki! Prośba o dostawę żarełka (dla Kiary, Kinga i szceniątka pzrzywiezionego wczoraj ze schronu) we wtorek. Ryż (albo kasza czy kluchy)+mięcho (kurak, albo coś tam)+ marchewa....
Się prosze nie pchać, bo będę musiała rozgonić tłum...:mad:

;)

Posted

To co?
Jo37 - [SIZE="4"]wtorek
Wilejkaros - [SIZE="4"]czwartek (całkiem i zupełnie wystraczy co drugi dzień)

TAK?:razz:

Jakby, któraś z Was nie mogła, to pls dajcie cynk albo mnie, albo zawsze czujnej i chętnej do garów noszenia, Beam6.

Dzięki Kobitki!!!:loveu:

Posted

KingaW napisał(a):
zawsze czujnej i chętnej do garów noszenia, Beam6.

Jasne, że tak - tylko potrzebuję tak 1,5 do 2 godzin coby nagotować :evil_lol:

Gdzie som te zdjęcia :mad:

Posted

Zaraz, zaraz, nie bijmy się... ;) Powinnam być we czwartek, ale... mieszkam vis a vis Złotych Tarasów (Złota Street), a tam we środę otwarcie. Oczywiście, mam nadzieję, że nie będzie żadnego, nawet najmniejszego korka i spokojnie wyjadę spod bloku... Taaaa... Do czwartku chyba dojadę?

Posted

Bardzo wielkie dzięki Jo37!!!To co?Wilejakraos, jakbyś nie mogła w czwartek, to uprzedź, pls, Beam6 odpowiedzio wcześniej.Ja - jak zwykle wybieram 'dyżur' weekendowy.

Posted

Tak jak już mówiłam, mam nadzieję, ze nikt na otwarcie Złotych Tarasów nie przyjdzie... Myślę, że będzie ok. Hehehe. Czy one mogą już mielone mięsko wołowe czy nadal kurczaczek? Ryż czy kluchy tym razem?

Posted

King w coraz lepszej kondycji :loveu: Mało mu Cioteczki żarełka noszą i dzisiaj "musiał sobie sam radzić w trudnej sytuacji " i ZEŻARŁ doktorom schabowe przewidziane na obiad :evil_lol: (były na szafce, wysoko, opakowane). Dobrze, że przed zjedzeniem rozpakował je sobie :razz:.
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie doktorów dokarmiać a nie Kinga :evil_lol:

Posted

I to szybko trzeba domku szukać - nie mówcie nikomu, ale dzisiaj chciałam poczęstować Kinga ogonkiem cielęcym i chyba zbyt blisko była moja ręka z ogonkiem bo poczęstował się całością tzn. i ogonkiem i ręką. Całe szczęście, że mam doświadczenie z owczarkami więc drugą ręką rozwarłam paszczę i pożarty został tylko ogonek. Ma facet apetyt i "siłę przekonywania" :loveu:. Zdrowieje nam Ulubieniec :loveu:
Domek pilnie potrzebny !!!!!

Posted

Ach, Beam...
Chciałaś przekupić psiaka, żeby merdał ogonkiem na Twój widok... Hehehe Najpierw kotlety panów wetów, teraz ogonek, ja ze swoją papką kaszowo-marchewkowo-cielęco-kurczakową nie mam chyba szans..

Posted

Wilejkaros napisał(a):
ja ze swoją papką kaszowo-marchewkowo-cielęco-kurczakową nie mam chyba szans..

Myślę, że King kocha bezinteresownie i przekupywanie nie ma sensu - a dopieszczanie malucha to zupełnie inna sprawa :loveu:
Kinga - nie ma za co! - cała przyjemność po mojej stronie :evil_lol: ( i dziury w palcu też :diabloti:)