Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki b. b. dziękuję!!! Jak któraś chce i może to b. poproszę o odwiedziny u biedulka jutro z nową dostawą mięcha (mielony indyk, ale może i co insze mielone? Sama nie wiem...). Jak możecie jakoś się tam pokazywać na zmianę z tym mielonym to fajnie! Jeśli, któraś nie będzie mogła to dajcie cynk - ja podjadę. Chyba wystarczą dostawy co drugi dzień - mają tam w końcu lodówkę (a nawet dwie, tyle, że ta druga, to hmmmm, na ....... zwłoki jest...).

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj zawożę 1kg mielonego indyka na jutro ( opakowane w folię ) .
Będzie dla Kinga a to co zostanie zjedzą sobie jako " deser " pozostałe psiaki .

Posted

Mam prośbę - gdyby ktoś miał aparat czy mógłby zrobić zdjęcia Amber (Węgrów).Sunia jest już po sterylce i będzie szukała domu . Dziękuję .

Posted

Słuchajcie, słuchajcie - King "zaskoczył" ( wg słów dr. Maćka, z którym przed chwilą rozmawiałam) i je - nawet puszkowe :multi: . Rano przywitał się z p. doktorem :multi: - jest dużo lepiej "pa wsiem".
Doktór zalecił indorka z ryżem i marchewą ( surowe oczywiście też, na deser - dzięki Jo) więc umówiłam się, że ugotuję i zaniosę wieczorkiem ok. 20. ciepłe na kolację.
Żeby tak jeszcze domek .........................

Posted

[quote name='beam6']Domek Odważny, Opiekuńczy, Odpowiedzialny, Ogromnie kochający pilnie potrzebny - może być z Ogródkiem :evil_lol:
beam, jesteś szalOna:evil_lol: