Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mtf zalesie napisał(a):
wyslalm pani ali plakacic zeby gdzies powiesila.boje sie nawet tam dzwonic i pytac co z nim zrobi

Myślę,że nie będzie tak zle:roll:pewnie da mu szansę...

Posted

mtf zalesie napisał(a):
co przez to rozumiesz- jest w domu ,bo nie ma miejscaw kojcach,zagryzl juz dwa psy,w ciagu pol roku.

Rozumiem,że sytuacja jest ciężka...robię co mogę,rozsyłam info,ale z reguły już wszyscy zapsieni,a dla niego domek tylko bez innych zwierzat:roll:i stoimy w miejscu.

Posted

Ja też jakoś nie mam odwagi do niej dzwonić. Ale w razie W jestem w kontakcie z p Aliną.
Brak pomysłów mi już. Ale coś trzeba zrobić. Ale co? Zima to ciężki czas dla wszystkich :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='mtf zalesie']nic nowego- namawiamy pania ale razem z pania alina zeby go uspila zanim zagryzie trzeciego psa , bo to tylko kwestia czasu[/QUOTE]
Ciężka sprawa...ale uśpienie to chyba już ostateczność,to przecież młody,zdrowy psiak:roll:

Posted

pewnie ze mlody i zdrowy ale nie ma gdzie go odizolowac,ds nawet jeden sie nie odezwal,ja nie umiem zebrac o deklaracje ktore i tak z czasem sie wykruszaja i zostane sama a wplacam juz pani ali co miesiac nie taka mala kwote, mam porocz swich psow zobowiazania na 5 nieadopcyjnch ,ogloszen robic nie umiem inie mam czasu- wiec to jedyna droga zanim zagryzie nastepnego tzn,trzeciego psa

Posted

Dzwoniłam.
Bodzio upatrzył sobie kolejnego psiaka na którego się czai. Póki co nic się nie wydarzyło. Ale jeśli
cokolwiek się stanie to osobiście zawiozę go do weta, choćby skuterem.