Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiwiątko, spisałaś się na medal. Zdjęcia są super, a co najważniejsze Migotka bardzo ładnie na nich wygląda :)

Pyrdka, widzę, że zmieniłaś avatar, czyżby Kiwiątko (Kiwiątek? niestety nie wiem jak odmienić) robiła to zdjęcie. Bardzo fajny.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ciociu dzięki, ale chyba dublujemy się.Jesteś pracowita mróweczka:lol:
Migula nad wyraz poprawna dziołszka. Wykradają sobie z Frankiem smaczki. Smakują najlepiej w piernatach:evil_lol: Nic nie broi. Nuda i nuda. Chociaz dzisiaj leciutko obszczekała szwagra( tatę Dredzika):lol:

Edited by Pyrdka
Posted

[quote name='Pyrdka']Ciociu dzięki, ale chyba dublujemy się.[/QUOTE]

nie, nie dublujemy ;) sprawdziłam, czy na tych portalach już robiłaś Migotce ogłoszenia, nie było. dlatego zrobiłam.

Posted

To chyba z przeoczenia cioteczko. Migusia jest moją ukochana córeczką. Grzeczną, że aż nudę wieje. To ułożona panienka, bardzo kocha człowieka. Drepcze za mną non stop. Wczoraj ukazało się ogłoszenie w gazecie z Migusią, ale na razie zero odzewu.

Posted

[quote name='Pyrdka']Jakieś chochliki dzisiaj zawitały w moim domu i wykradały wafelki śmietankowe.Znalazłam winowajczynię:mad::mad::mad:A niby taka grzeczna:evil_lol:[/QUOTE]

Migusi zachciało się słodyczy :)

Posted

[quote name='Pyrdka']Jakieś chochliki dzisiaj zawitały w moim domu i wykradały wafelki śmietankowe.Znalazłam winowajczynię:mad::mad::mad:A niby taka grzeczna:evil_lol:[/QUOTE]

Za bardzo córeńkę wychwalałaś:evil_lol:

Posted

[quote name='Penny']Kiwiątko, spisałaś się na medal. Zdjęcia są super, a co najważniejsze Migotka bardzo ładnie na nich wygląda :)

Pyrdka, widzę, że zmieniłaś avatar, czyżby Kiwiątko (Kiwiątek? niestety nie wiem jak odmienić) robiła to zdjęcie. Bardzo fajny.[/QUOTE]

Ach tam, ona sama w sobie jest piękna, więc i zdjęcia takie są :)

Posted

[quote name='Pyrdka']Strzał w 10. Kiwiątko robi piękne zdjęcia.[/QUOTE]

O, cóż tu widzę, piękny Frankowy avatar :D No Franek to muszę Wam powiedzieć urodzony model, pozuje superowo, więc i zdjęcia ładne wychodzą:)