Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka a ja słyszałam że rezydent- Franio się strasznie zdenerwował na Juldana:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kochany maluszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jasne, że nie brzydula, zobaczycie na zdjęciach:) Dziś je podrzucę do Pyrdki i z pewnością kilka powkleja na wątek:) Mała była bardzo grzeczna na sesji, ale potem tak się zmęczyła, że razem z Frankiem padli i chrapali ze zmęczenia;) :D

Posted

odwiedzam Migunię i przy okazji małą reklamę wkleję fajnego hoteliku, który na prawdę jest sprawdzony, psiaki mają tam dobrze, często naloty dogomaniaków, w tym także mnie - dlatego wiem, co piszę :smile: Boksy w ocieplonym i ogrzewanym budynku, każdy boks ma swój wybieg + duży wybieg + długie spacery z pracownikami hoteliku dzień w dzień. Hotelik został przeniesiony z Brzyścia pod Nowy Tomyśl.Ceny dla psiaków z dogomanii i organizacji zajmującą się adopcją zwierząt są niższe niż w cenniku.
HOTEL TERIER ZAPRASZA - wolne miejsca,sprawdzony i godny polecenia

Posted

Osobiście uwielbiam szczupłe, smukłe psy, jak mój pies się właśnie spasł, lekko, bo nie ma już takiego wcięcia w tali, nie mogę na niego patrzyć. Normalnie nie mogę, bo mnie denerwuje :P więc jak tylko zima się skończy odchudzamy się pełną parą ;)

Posted

Moja idealna tymczasowiczka była dzisiaj profilaktycznie na drugim zastrzyku.Mało pisze bo nie ma o czym. Nie niczszczy, nie szczeka nie siura. Taki pies ideał. Kofam ją bardzo.