yucca Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To ,że nie brzydulka to my wiemy :D pannica piękna jak ta lala. Już czekam na jutro :D Quote
Juldan Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pyrdka a ja słyszałam że rezydent- Franio się strasznie zdenerwował na Juldana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochany maluszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pyrdka Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Jak to mówią: małe jest wredne:evil_lol: Franiowi dzisiaj wszystko wolno- ma urodzinki:loveu: Quote
Juldan Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To On Walenty, nie Franio;) Ukochaj malucha ode mnie:) P.S. od soboty mam coraz większą słabość do yorków:loveu: Quote
Pyrdka Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Małe toto, czasem wredne, ale niesamowicie kochane. Mój syn- najlepszy i najukochańszy. Quote
Kiwiątko Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jasne, że nie brzydula, zobaczycie na zdjęciach:) Dziś je podrzucę do Pyrdki i z pewnością kilka powkleja na wątek:) Mała była bardzo grzeczna na sesji, ale potem tak się zmęczyła, że razem z Frankiem padli i chrapali ze zmęczenia;) :D Quote
Akrum Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ja już się tych zdjęć doczekać nie mogę ;) Franek obszczekał Michała??? hahaha, dzielnie bronił swojej mamusi ;) Quote
Akrum Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 odwiedzam Migunię i przy okazji małą reklamę wkleję fajnego hoteliku, który na prawdę jest sprawdzony, psiaki mają tam dobrze, często naloty dogomaniaków, w tym także mnie - dlatego wiem, co piszę :smile: Boksy w ocieplonym i ogrzewanym budynku, każdy boks ma swój wybieg + duży wybieg + długie spacery z pracownikami hoteliku dzień w dzień. Hotelik został przeniesiony z Brzyścia pod Nowy Tomyśl.Ceny dla psiaków z dogomanii i organizacji zajmującą się adopcją zwierząt są niższe niż w cenniku. HOTEL TERIER ZAPRASZA - wolne miejsca,sprawdzony i godny polecenia Quote
Pyrdka Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Czekacie, to macie małą sesyjkę pięknotki:lol: Quote
Pyrdka Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 (edited) Edited February 15, 2012 by Pyrdka Quote
Pyrdka Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Wiem,ze jest piękna:lol: Kocham tą @ strasznie:lol::lol: Cudowna jest!!!! Quote
Akrum Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 śliczne zdjęcia - jak zwykle zresztą jeśli chodzi o fotografa ;););) Migunia jest śliczna, a teraz jeszcze bardziej to widać :) Quote
necianeta89 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 kurcze, jest trochę przy sobie, karczycho ma ogromne i nieproporcjonalną główkę, ale i tak jest urocza... ;) Quote
Kiwiątko Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Oj tam oj tam, robię to co lubię, a że ona piękna jest, to tak też wychodzi na zdjęciach:):) Kochana Panna Migotka! :) Quote
mamanabank Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 necianeta89 napisał(a):kurcze, jest trochę przy sobie, karczycho ma ogromne i nieproporcjonalną główkę, ale i tak jest urocza... ;) chyba nie widziałaś prawdziwej parówy :-D To jest ogromne karczycho? Mnie Migotka wydaje się filigranowa :loveu: Akrum napisał(a):które zdjęcie proponujecie do gazety? wg mnie dobre jest to http://images47.fotosik.pl/1370/0a24759cfe7acaf8.jpg Quote
Akrum Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Migotka wraz z Koma (z hoteliku) poleciała do gazety :) Quote
Pyrdka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Hihi, a ja właśnie wysłałam Ci zdjątko. Quote
necianeta89 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Osobiście uwielbiam szczupłe, smukłe psy, jak mój pies się właśnie spasł, lekko, bo nie ma już takiego wcięcia w tali, nie mogę na niego patrzyć. Normalnie nie mogę, bo mnie denerwuje :P więc jak tylko zima się skończy odchudzamy się pełną parą ;) Quote
yucca Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Moja domowa Mela to swoim karczychem doprowadziłaby Cię do zawału chyba :D a ją kocham i już :loveu: Quote
Pyrdka Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Moja idealna tymczasowiczka była dzisiaj profilaktycznie na drugim zastrzyku.Mało pisze bo nie ma o czym. Nie niczszczy, nie szczeka nie siura. Taki pies ideał. Kofam ją bardzo. Quote
Akrum Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Migunia jest bezproblemowa?? hm, to ja mam pomysł, wymieńmy się tymczasami co??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja moją też kooocham, ale... to mała babolinda szalona i psotnica. WYRZUCONA PRZED PORODEM,TERAZ SZCZENIAKI SZUKAJĄ DT/DS. Quote
Recommended Posts