Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyrdka napisał(a):
Jak na razie to tylko Franek wyjada z jej miski. Jak głód przyciśnie to zje.Nie ma innego wyjścia.

też miałam jednego wybrednego Pana na DT, suchą pluł. Więc mu na początku gotowałam ale potem się wkurzyłam, bo sama sobie nie mam czasu ugotować obiadu a co dopiero jemu, to postawiłam miskę na ziemi, nie jadł jeden dzień, za to rano jak się rozwał to jadł aż mu się uszy trzęsły i od tej pory wcina jak głupi ;) w swoim DS również je suchą i nie grymasi :D

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przegłodziłam @ i troszkę zjadła karmy.
Zaczyna otwierać się na dobre. Zaczęła bawić się zabawkami. Przed chwilą dostała głupawki:evil_lol: Fajna jest. Wiecie?:lol:

Posted

Pyrdka - a czemu ogłaszałaś Migunię na Łódź??

Migunia u mnie na tablicy ma 95 wejść, dwa pobrania telefonu i nic, nikt nie zadzwonił.

PILNIE potrzebne nowe zdjęcia ;)

Posted

No, no Łódź jest o rzut beretem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Juldanowa uwielbia sobie popłakać oddając psiaki do DS;)

Posted

Poszczuję tak dla zasady.
Robię pierwszy w życiu bazarek i właśnie wyczerpał mi się limit na fotosiku. Wrrrrr. Ale zerknij i mów jak mam coś zmienić. Tylko nie pisz na nim. Bo nie wolno jeszcze.

Posted

Ciężka nocka na za nami.Maleńka chrząkała, kasłała i miała odruchy wymiotne. Właziła na mnie , tuliła się szukając pomocy. Głaskałam, masowałam, oklepywałam. 2 razy zwymiotowała ślinę. Miałam wrażenie jakby miała coś w tchawicy. Nic poobserwuję.

Posted

Pyrdka, to już drugi raz, więc może to jednak nie przez zachłyśnięcie się czymś, tylko może trzeba się udać do pana doktora i zrobić badanie serducha.

Posted

Chciałabym widzieć minę Juldana:) Zabrał ze sobą aparat, mam nadzieję, że wziął go ze sobą do Ciebie Pyrdka...

Tak bardzo żałuję, że ja nie poznałam Ślicznotki- Migotki...

Posted

Byłam z Migunią u weta. Serduszko dobrze, w tchawicy nic nie ma. Ma zapalenia gardła. Ma gęstą , białą wydzielinę w gardle. dostała zastrzyk i kontrola za 2 dni.