Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Macieju. Niestety znamy Migunię szczuplutką. Teraz jest grubiutka, Zdjęcia tego nie oddają.Ona ma niecałe 2 lata. Całe życie przed nią. Ważne jest zdrowie.Od jutra dieta.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chciałabym się wypowiedzieć co do tytułu wątku. Zawiera treści nieprawdziwe. Migotka nie jest gruba. Jest tylko dobrze odżywiona. Troszkę mniej jedzonka i troszę więcej ruchu a będzie miała figurę jak modelka.
Po drugie ona nie jest "brzydula" jest bardzo ładnym pieskiem.
To taka moja nieśmiała uwaga.

Posted (edited)

Że nie jest brzydka to się zgadza:lol: Grubiutka jest:evil_lol: Była z niej jeszcze latem piękna lasencja:evil_lol: Teraz gruba foka. Ale już niedługo:evil_lol: Biorę się za nią ostro. Jeszcze będą osiedlowe buraski oglądać się będą za nią.

Edited by Pyrdka
Posted

maja602 napisał(a):
Ja chciałabym się wypowiedzieć co do tytułu wątku. Zawiera treści nieprawdziwe. Migotka nie jest gruba. Jest tylko dobrze odżywiona. Troszkę mniej jedzonka i troszę więcej ruchu a będzie miała figurę jak modelka.
Po drugie ona nie jest "brzydula" jest bardzo ładnym pieskiem.
To taka moja nieśmiała uwaga.

hahaha :)

Jako osoba, która widziała Migotkę jeszcze pół roku temu w przytulisku i teraz w DT - mogę potwierdzić, że jest zapasiona i gruba.
Chociaż już i tak trochę schudła od momentu, gdy przyjechała do Pyrdki :)
Migunia szybko się męczy, wystarczy chwila cieszenia i już jest cała zziajana.

Co do tego, czy jest brzydka - to fakt, jest to nieprawda.
Dla mnie Migotka jest śliczna, na żywo inaczej wygląda niż na zdjęciach - ma ciemniejszą sierść, śliczne ciemne oczka. I jak foka schudnie, to główka będzie proporcjonalna do ciałka, bo póki co łepek mały a całe ciałko duże ;)

Posted

Mała głowka i świńskie czarne oczka. Haha. Kocham ją i tak. To pies ideał. Jest tylko troszkę upierdliwa, bo chodzi za człowiekiem krok w krok. Śpi we mnie wtulona. Taki z niej termoforek.:lol:
Komu, Komu? Szybka decyzja, bo jeszcze troszkę i jej nie oddam.:evil_lol: