Pyrdka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Cześć Macieju. Niestety znamy Migunię szczuplutką. Teraz jest grubiutka, Zdjęcia tego nie oddają.Ona ma niecałe 2 lata. Całe życie przed nią. Ważne jest zdrowie.Od jutra dieta. Quote
Andzike Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 No proszę, nic nie wiedziałam, że masz takie cudeńko na DT :) Quote
Emma53 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Pyrdka napisał(a):Od jutra dieta. He, he, he ja sobie też tak codziennie obiecuję! Quote
Sarunia-Niunia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Odwiedzam śliczniusią Migotkę i pozdrawiam Cię Pyrdko.... został mi jakiś sentyment do nowotymskich bied.... zaraz lecę do Ineczki:):):) Quote
sylwiaso Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dziekuję Kochana Pyrdusiu za zaproszenie!Cały "lasek"mocno ściska Grupcia,ale ona jest bardzo fajna,jakie ma piękne oczy,ciocia będzie zaglądać! Quote
Akrum Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Tak jak wczoraj podejrzewałam, dotarła do nas karma Miguni :p Jestem bardzo ciekawa, czy będzie smakowała pannie Migotce. Quote
Pyrdka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Migota to wybredna panna. Animonda średnio, josera średnio. Zobaczymy jak Bosch? Witajcie wszystkie cioteczki na wątku panny Migusi. Quote
Akrum Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 CIOCIE KOCHANE Zapraszam serdecznie na BAZAREK OGŁOSZENIOWY również z przeznaczeniem na Migotkę :lol: Quote
yucca Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To i ja się przywitam w to mroźne popołudnie :) Quote
maja602 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja chciałabym się wypowiedzieć co do tytułu wątku. Zawiera treści nieprawdziwe. Migotka nie jest gruba. Jest tylko dobrze odżywiona. Troszkę mniej jedzonka i troszę więcej ruchu a będzie miała figurę jak modelka. Po drugie ona nie jest "brzydula" jest bardzo ładnym pieskiem. To taka moja nieśmiała uwaga. Quote
Pyrdka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 (edited) Że nie jest brzydka to się zgadza:lol: Grubiutka jest:evil_lol: Była z niej jeszcze latem piękna lasencja:evil_lol: Teraz gruba foka. Ale już niedługo:evil_lol: Biorę się za nią ostro. Jeszcze będą osiedlowe buraski oglądać się będą za nią. Edited February 7, 2012 by Pyrdka Quote
Akrum Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 maja602 napisał(a):Ja chciałabym się wypowiedzieć co do tytułu wątku. Zawiera treści nieprawdziwe. Migotka nie jest gruba. Jest tylko dobrze odżywiona. Troszkę mniej jedzonka i troszę więcej ruchu a będzie miała figurę jak modelka. Po drugie ona nie jest "brzydula" jest bardzo ładnym pieskiem. To taka moja nieśmiała uwaga. hahaha :) Jako osoba, która widziała Migotkę jeszcze pół roku temu w przytulisku i teraz w DT - mogę potwierdzić, że jest zapasiona i gruba. Chociaż już i tak trochę schudła od momentu, gdy przyjechała do Pyrdki :) Migunia szybko się męczy, wystarczy chwila cieszenia i już jest cała zziajana. Co do tego, czy jest brzydka - to fakt, jest to nieprawda. Dla mnie Migotka jest śliczna, na żywo inaczej wygląda niż na zdjęciach - ma ciemniejszą sierść, śliczne ciemne oczka. I jak foka schudnie, to główka będzie proporcjonalna do ciałka, bo póki co łepek mały a całe ciałko duże ;) Quote
Pyrdka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Mała głowka i świńskie czarne oczka. Haha. Kocham ją i tak. To pies ideał. Jest tylko troszkę upierdliwa, bo chodzi za człowiekiem krok w krok. Śpi we mnie wtulona. Taki z niej termoforek.:lol: Komu, Komu? Szybka decyzja, bo jeszcze troszkę i jej nie oddam.:evil_lol: Quote
willma Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pyrdka napisał(a):Oj i cioteczka Willma zawitała. Dziekuję. Przy okazji pozdrawiam Brzozowy Lasek. również pozdrawiamy i Migotke podgladamy :) Quote
willma Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Migotko przyj do przodu a domek gwarantowany !!! Quote
Sarunia-Niunia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Buziaki i miziaki dla Puchatej Mogoteczki:):):) Quote
Akrum Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 i jak tam karma, zasmakowała pannie Miguni?? Quote
Pyrdka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Jak na razie to tylko Franek wyjada z jej miski. Jak głód przyciśnie to zje.Nie ma innego wyjścia. Quote
Penny Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Pyrdka napisał(a):Jak na razie to tylko Franek wyjada z jej miski. Jak głód przyciśnie to zje.Nie ma innego wyjścia. Haha, zje z apetytem :) Quote
Recommended Posts