Pyrdka Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Klamka zapadła. To brzydactwo zostaje u nas :lol: Zero zainteresowania Migunią, a my ją kochamy nad życie:lol: Akrum zapraszamy na podpisanie umowy adopcyjnej!!!! Quote
obraczus87 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Wspaniałe wieści. Lepiej Niunia trafić nie mogła :multi::multi::multi::multi::multi: Wspaniałe wieści :) !!!!!!!!! Quote
Andzike Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Jakoś mnie to nie dziwi ;) Gratulacje Pyrdka! :) Quote
Pyrdka Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Witajcie cioteczki:lol: Kochamy tą babę. TZ wzbraniał się jak mógł, ale serce nie sługa. Ja od dawna wiedziałam, to co wiem, on nie.:evil_lol: Quote
yucca Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 No i muszę-- a nie mówiłam?? :D :D Migusia to prawdziwa szczęściara :D Quote
Juldan Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Gratuluję i zazdroszczę TZ-ta... mój uparty jak osioł;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Pyrdka']Klamka zapadła. To brzydactwo zostaje u nas :lol: Zero zainteresowania Migunią, a my ją kochamy nad życie:lol: Akrum zapraszamy na podpisanie umowy adopcyjnej!!!![/QUOTE] Ciekawe, dlaczegóż to się nie zdziwiłam:eviltong::niewiem:??? Małgosiu, wspaniała decyzja, super:ylsuper:!!! Najważniejsze, że Migusia nie będzie narażona na stres związany ze zmianą domu i ludzi... zresztą gdzie znalazłaby drugi taki Wspaniały Dom, z TAKIMI Ludziami:iloveyou:??? Niech Migusia sprawi, aby Wasze wspólne dni były tylko radosne!!! Tego Wam życzę i czasem chętnie popatrzyłabym na... rodzinne fotki!!! Quote
Akrum Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 no no, GRATULUJE DECYZJI :) Jak Ci się udało w końcu przekonać TZ, co?? i dzieci?? Quote
Akrum Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 A tak na marginesie - taką umowę i wizytę poadopcyjną, to chyba jednak sam PREZES musiałby przeprowadzić ;) bo wiesz, ja nie wiem, czy się zgodzi na to, by Migotka u Was została ;) czy jesteście dla niej odpowiednim domkiem?? ;) hehehe Quote
Pyrdka Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Prezes będzie w weekend to go ładnie poproszę i przewaletuje jego tymczasowe koty:evil_lol:. Jak przekonałam dzieci? hmmmm. One nie mają w domu za duzo do powiedzenia. Zresztą też kochaja tą @. A TZ? ma się te sposoby po 25 latach małżeństwa.No i obiecałam,że rzucę palenie:oops: Quote
sandraNT Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 fajnie:) to będziemy się widywać na spacerkach:) sambusiol chyba polubiła migotkę:) trzeba ich wypuścić razem:) Quote
Pyrdka Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Oj, tak. Umówimy sie wspólny spacer. Quote
yucca Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 No to poprosimy fotki z domku stałego :D :D Quote
Akrum Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 no, ciekawe jak wypadła wizyta Prezesa w Twoim domku, czy pozwolił, by Migotka została w domku jako członek rodziny?? hahaha :) ale się cały czas cieszę, że Migunia takie szczęście miała :) Tylko ciocia, nie przekarmiaj jej tak mocno, bo pęknie ;););) Quote
Pyrdka Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Chyba zaakceptował mój dom:lol: Zreszta i tak byście mi jej nie zabrali. No muszę troszkę popracować nad jej linią. TZ mi mówi,że za duzo im daję jeść, ale co zrobić jak wciąż głodne te paskudy.:eviltong: Quote
yucca Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Dawno nikt nie zaglądał do Migusi, co słychać u kobity? :D Quote
Pyrdka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Witaj yucca. U Migusi wszystko w porządeczku. Przytyło się @ kochanej :mad:. Wpasowała się w naszą rodzinę odealnie. Quote
obraczus87 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Pyrdka']Witaj yucca. U Migusi wszystko w porządeczku. Przytyło się @ kochanej :mad:. Wpasowała się w naszą rodzinę odealnie.[/QUOTE] Samej się Jej przytyło, czy Ciocia Pyrdka Jej w tym pomogła?? :razz: To będa pierwsze święta Migusi w swoim domku :) Quote
yucca Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 To proszę pamiętać, że my czekamy na fotki Migusi pod choinką :D Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='yucca']To proszę pamiętać, że my czekamy na fotki Migusi pod choinką :D[/QUOTE] Tak koniecznie, fotki pod choinkę prosimy:) I co? gdzie teraz postanowienia z czasu, jak Migunia na dietkę przechodziła:mad::razz::evil_lol:? Quote
Pyrdka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Będa zdjęcia obiecuję. Trudno jej odmówić, pochłania wszystko.Dlatego zatraciła linię. Tz mówi jaka Pani, taka córa. hihi Quote
Sarunia-Niunia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Pyrdka']Będa zdjęcia obiecuję. Trudno jej odmówić, pochłania wszystko.Dlatego zatraciła linię. Tz mówi jaka Pani, taka córa. hihi[/QUOTE] hehehehe:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts