yucca Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ooo widzę, że urlopik się szykuje :) miłego wypoczynku i biegów o świcie po plaży :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Małgoniu - udanego wypoczynku i dużo świeżego powietrza:) Quote
Pyrdka Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Dziękujemy:lol: Juz po wypoczynku. Wyjazd był bardzo, bardzo udany. Moja sroczka zdała egzamin na 6:lol: Była bardzo grzeczna i usłuchana. Pilnowała Franka bo ten niekastrowany diabeł robił sobie wyprawy za sunią z cieczką. Jak dał dyla to wiedzielismy ,że trza iść pod domek nr 35. Niuńcia moczyła łapki w morzu, kopała dziury na plaży i zajadała wędzonego rekinka i flądry z warzywami z grila. Kocham tą @ "moją". Dla fanek Migotki- zdjątka wstawię wieczorkiem. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Pyrdka']Dziękujemy:lol: Juz po wypoczynku. Wyjazd był bardzo, bardzo udany. Moja sroczka zdała egzamin na 6:lol: Była bardzo grzeczna i usłuchana. Pilnowała Franka bo ten niekastrowany diabeł robił sobie wyprawy za sunią z cieczką. Jak dał dyla to wiedzielismy ,że trza iść pod domek nr 35. Niuńcia moczyła łapki w morzu, kopała dziury na plaży i zajadała wędzonego rekinka i flądry z warzywami z grila. Kocham tą @ "moją". Dla fanek Migotki- zdjątka wstawię wieczorkiem. Ja już czekam z niecierpliwością:) Super, że udał się Wam wyjazd:) Quote
yucca Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jako wielka fanka Panny Migotki czekam na fotki :D Quote
yucca Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Ta pierwsza fotka powala :loveu: jak pocztówka :D Edited June 12, 2012 by yucca literówa :) Quote
yucca Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Cudna jest :loveu: Na tej ostatniej fotce widać tę dumę na pyszczku :D Quote
Pyrdka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Cudna z niej dziewczyna, ale ma jeszcze swoje strachy. Musiała bidusia nie raz po łbie oberwać. Niesamowite, że potrafiła sie tak szybko przystosować do życia w domu. Jest kochana niesamowicie. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://images38.fotosik.pl/1629/cea02deba40b576d.jpg Tak, piękna z Niej dziewczynka!!! To wspaniale Pyrdko, że trafiła do Ciebie i poznała co to dom, miłość i Prawdziwy Człowiek!!! Quote
Emma53 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Migusia wczasuje. Chyba się nawet jej nie śniło w schronisku, że będzie wygrzewać się w nadmorskim piasku. Quote
Akrum Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Miguniu kochana, pięknie się prezentujesz na plaży :) Jesteś suczką o tak wspaniałym charakterze - chociaż te twoje całusy prosto w usta, podczas gdy rozmawiałam z Juldanami przez telefon, hihih ;) Tak wspaniały pies, rodzinny, radosny, a przy tym tak subtelny... dziwi mnie, że ludzie nie chcą mieć tak wspaniałego przyjaciela w swoich domach. Quote
Akrum Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Wszystkich odwiedzających wątek Migotki, zapraszam do naszych kolejnych podopiecznych: DORA DIANA I FANTA Quote
Kiwiątko Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No proszę gdzie tą Pannę Migotkę zawiało....:) Aż nad samo morze! Super, widać, że klimat jej odpowiadał:) Szczęściara:) Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
Juldan Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Pyrdka nie chwali się swoją "zarazką" więc ja się porządzę i nawrzucam trochę fotek;) Zobaczcie jaka laska się z Migusi zrobiła:) Jakie ma wcięcie w talii:) Quote
Juldan Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jaka koncentracja na kontenerku w którym siedziały dwa miał-miałki:razz::evil_lol: Quote
Akrum Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Migulinka była w lecznicy, bo zaczęła baba chorować. Nie dośc, że zapychają jej się gruczoły okołoodbytowe, to na dodatek już od dwóch miesięcy walczy Pyrdka z poprawą jakości kupacza. Już odrobaczała kilka razy silnymi środkami, metronidazol podawała wg zaleceń weta i nic. W końcu była na pobraniu krwi, ale musimy jechać ponownie i badanie powtórzyć. Quote
Pyrdka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 No niestety, nie możemy unormować kupacza. Raz jest piękny, książkowy a raz bleeee. Badamy jej enzymy trzustkowe. Niestety wyniki nie wyszły i trzeba je powtórzyć. Po za tym u niej wszystko w porząsiu. Ewka dzięki za zdjęcia. Pięknie na nich wyszła. Quote
Juldan Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Za zdjęcia dziękuj Łukaszowi, to on bawił się aparatem jak my latałyśmy z psiakami i kotami od zabiegowego do rentgena:) Quote
Recommended Posts