Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy:lol: Juz po wypoczynku. Wyjazd był bardzo, bardzo udany. Moja sroczka zdała egzamin na 6:lol:
Była bardzo grzeczna i usłuchana. Pilnowała Franka bo ten niekastrowany diabeł robił sobie wyprawy za sunią z cieczką. Jak dał dyla to wiedzielismy ,że trza iść pod domek nr 35. Niuńcia moczyła łapki w morzu, kopała dziury na plaży i zajadała wędzonego rekinka i flądry z warzywami z grila. Kocham tą @ "moją". Dla fanek Migotki- zdjątka wstawię wieczorkiem.

Posted

[quote name='Pyrdka']Dziękujemy:lol: Juz po wypoczynku. Wyjazd był bardzo, bardzo udany. Moja sroczka zdała egzamin na 6:lol:
Była bardzo grzeczna i usłuchana. Pilnowała Franka bo ten niekastrowany diabeł robił sobie wyprawy za sunią z cieczką. Jak dał dyla to wiedzielismy ,że trza iść pod domek nr 35. Niuńcia moczyła łapki w morzu, kopała dziury na plaży i zajadała wędzonego rekinka i flądry z warzywami z grila. Kocham tą @ "moją".
Dla fanek Migotki- zdjątka wstawię wieczorkiem.
Ja już czekam z niecierpliwością:)
Super, że udał się Wam wyjazd:)

Posted

Cudna z niej dziewczyna, ale ma jeszcze swoje strachy. Musiała bidusia nie raz po łbie oberwać. Niesamowite, że potrafiła sie tak szybko przystosować do życia w domu. Jest kochana niesamowicie.

Posted

Miguniu kochana, pięknie się prezentujesz na plaży :)

Jesteś suczką o tak wspaniałym charakterze - chociaż te twoje całusy prosto w usta, podczas gdy rozmawiałam z Juldanami przez telefon, hihih ;)

Tak wspaniały pies, rodzinny, radosny, a przy tym tak subtelny... dziwi mnie, że ludzie nie chcą mieć tak wspaniałego przyjaciela w swoich domach.

• 1 month later...
Posted

Pyrdka nie chwali się swoją "zarazką" więc ja się porządzę i nawrzucam trochę fotek;)

Zobaczcie jaka laska się z Migusi zrobiła:) Jakie ma wcięcie w talii:)

Posted

Migulinka była w lecznicy, bo zaczęła baba chorować.

Nie dośc, że zapychają jej się gruczoły okołoodbytowe, to na dodatek już od dwóch miesięcy walczy Pyrdka z poprawą jakości kupacza.
Już odrobaczała kilka razy silnymi środkami, metronidazol podawała wg zaleceń weta i nic.

W końcu była na pobraniu krwi, ale musimy jechać ponownie i badanie powtórzyć.

Posted

No niestety, nie możemy unormować kupacza. Raz jest piękny, książkowy a raz bleeee. Badamy jej enzymy trzustkowe. Niestety wyniki nie wyszły i trzeba je powtórzyć. Po za tym u niej wszystko w porząsiu.
Ewka dzięki za zdjęcia. Pięknie na nich wyszła.

Posted

Za zdjęcia dziękuj Łukaszowi, to on bawił się aparatem jak my latałyśmy z psiakami i kotami od zabiegowego do rentgena:)