Kasia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 iwonamaj napisał(a): Trzymam kciuki za Skarba! my również...;) Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 On zdecydowanie musi miec dzieci.... Bo ja zaraz z im zwariuje;) Chodzi za mna i piszczy...jak siedze patrzy na mnie i piszczy...jak go wezme na rece zadowolony, zaraz chce zejsc, za chwile znow wejsc... dziecko musi go porzadnie wymeczyc...zeby w koncu poszedl spac... Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tu przez chwile było mu dobrze, patrzyl jak pisze na klawiaturze, ale szybko sie znudził... Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kasiek, Ania jeszcze w pracy a ja zdecydowanie muszę na browarek wyjśc, odreagować dogo bo zwariuję:roll: Będzie u mnie jutro, jak mówię,że taszczymy psiaka to taszczymy... A domek naprawdę super!!! Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 agnieszka30 napisał(a):Kasiek, Ania jeszcze w pracy a ja zdecydowanie muszę na browarek wyjśc, odreagować dogo bo zwariuję:roll: Będzie u mnie jutro, jak mówię,że taszczymy psiaka to taszczymy... A domek naprawdę super!!! kochana ja wierze ze domek super, tylko czy o takiego psiaka chodzi. (o charakter) On zdecydowanie sie uspokaja po spacerze. Piszczał przez 2 godziny, poszlismy na specer, wybiegał sie i w koncu spi. Trzeba sie liczyc ze (przynajmniej na poczatku) trzeba z nim bedzie czesto wychodzic. Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 o dziesiątej będzie pełna prezentacja!!! JA wiem,że wypali, myślmy co z transportem! Quote
Kasiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jestem teraz na zwolnieniu lekarskim wiec mam mozliwosc wiekszego poznania Albina! Dzis zabralam go ze soba do lekarza. Sam0chod to jego dom! Uwielbia ! Siedzi oczywisciwe na siedzeniu pasazera (z tylu nie usiedzi ani chwili) jak tylko samochod rusza, usypia jak male dziecko z mordka na skrzyni biegow! Po prostu uwielbia samochód! Albin to jest taki pies którego: 1. trzeba wszedzie ze soba brac! na zakupy, na imieniny (tez sie sprawdził - byl w sobote z nami, grzecznie spal pod naszymi nogami) do ubikacji...do łozka:) 2. Nosic na rekach i tarmosic sie z nim. 3. czesto wychodzic na spacer. Prosze powiedz to wszytsko! Bo nie kazdy tak lubi. Niektorzy wola jak pies sie soba zajmie i jest malo aktywny i rzucjacy sie w oczy. Jesli chodzi o Albina ni e da o sobie zapomniec ani na chwile :) Quote
Kara. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kasiek']Albin to jest taki pies którego: 1. trzeba wszedzie ze soba brac! na zakupy, na imieniny (tez sie sprawdził - byl w sobote z nami, grzecznie spal pod naszymi nogami) do ubikacji...do łozka:) 2. Nosic na rekach i tarmosic sie z nim. 3. czesto wychodzic na spacer. Prosze powiedz to wszytsko! Bo nie kazdy tak lubi. Skąd ja to znam:lying:Gdyby nie to że Potfur siedzi mi na kolanach to miałabym podejrzenia... Zapomniałaś dodać, że jest do tego najukochańszym i najwspanialszym upierdliwcem pod słońcem:loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Zapadła decyzja!!! TAK!!! Teraz tylko musimy dogadać szczególy transportu. O los pieska możecie być spokojne, prawie non stop pod moim okiem! Jestem bardzo szczęśliwa!!! Pies prawie nigdy nie będzie sam, dwoje fajnych dzieciaków do rozpieszczania! Pani pytaa czy pies szczepiony, wiedza nt żywienia dobra, ja ze swojej strony nie mam zastrzeżen, a zresztą...jakbym piała nie podjęłabym się szukania psiaka!!!! I co wy na to???? Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 co wy śpicie już???? Taka chwila a ciotek nie ma...:shake: Quote
agnieszka30 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 halo????? ciotki..... uhuuuu....... gdzie wy...???? Quote
Kasia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No ja sie cieszę bardzo ale ta najważniejsza ciotka to chyba jeszcze nie przeczytała :lol::lol: Albinek będzie miał swój domek!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Kasiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wybaczcie, ale choram i caly czas spie :) A tu takie wiesci mnie omijaja :) Suuuuper!!!!!!!:loveu: :multi: :multi: :multi: Aga kochana, myślmy szybko nad transpotem bo on sie zaczyna przyzwyczajac (czy wiecie ze dzis w nocy obudzilo mnie skomlenie ...tym razem MOJEJ suni. Budze sie a ona stoi mi nad łozkiem, myslalam ze moze jej sie siku chce albo cos, patrze a w jej kojcu spi rozlozony na plecach podchrapujacy, niczym sie nieprzejmujacy Albin!!!! Maly gnojek :) JAk juz minie okres wstepny (czyli wieczne skomlenie i upierdliwosc) nowa rodzinka bedzie z Albinka bardzo zadowolona. Ja juz go zaczynam na całego pokochiwac, wiec....prosze go ode mnie szybko zabierac bo bedzie płacz.... ;) Quote
Kasiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Byłam z nim rano na 40 minutowym spacerze i diabeł w końcu sie zmeczył :) Spi i nawet nie czuje że robie mu zdjęcia :) Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no, to trzeba dopełnić formalności. Quote
Kasiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Na specjalne zyczenie Agnieszki: Albin i Fibi :) Pragne zauwazyc, ze to Albin polozył sie kolo mojej panienki, a ona (bo to taki dzikus) lezała wrecz sparalizowana i nie wiedziala co sie dzieje :) AAAAA, łózko odzyskane :) Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 kasiek rany!!! who is who?????:crazyeye: Quote
Kasiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszka30 napisał(a):kasiek rany!!! who is who?????:crazyeye: hehehehhehhe, wiem wszyscy to mowią :) mam ściśle określony gust :) Tylko moja jest ze 4 razy wieksza i grubsza od Albinka :) Quote
Recommended Posts