Kasiek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dostałam cynk od osoby, która tez śledzi losy naszego Albinka (Pozdrowienia dla Joli! :) że dziś sa imieniny ALBINA :) heheheheheh Wszystkiego najlepszego od nas :)):BIG: :BIG: Quote
agnieszka30 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 kasieńko wiem że na zdjątka czekasz, przepraszam...tyle psiaków na głowie... Zgram sie z Anią i pstyknę na spacerku chociaż... Wszystko jest w jak najlepszym porządku, rozmawiamy o nim w sklepie... Quote
Kasiek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kochana najważniejsze ze wszytskosie ok! Zdjęciami sie jescze nacieszymy :) Quote
Kasiek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale kiedys bedziemy sie cieszyc tymi zdjęciami?:eviltong: ;) Quote
agnieszka30 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Właśnie o tym pomyślałam bo mi Albin przed oknem przemaszerował:oops: :oops: :oops: :oops: Pożyczę aparat i zrobię, Jak mawia mój syn: -Przysięgam na zgnicie!!! Quote
rotek_ Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 aga , dlaczego nic nie mówisz ze potrzebujesz aparatu:mad: hmmm.... fakt na kilka dni sie wyprowadzam do świdnicy(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:evil_lol: ) i bede miała utrudniony dostęp do neta...ale komórka nadal włączona;) więc dzwon jak tylko będ potrzebna:lol: Quote
Kasiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 agnieszka30 napisał(a):Właśnie o tym pomyślałam bo mi Albin przed oknem przemaszerował:oops: :oops: :oops: :oops: Pożyczę aparat i zrobię, Jak mawia mój syn: -Przysięgam na zgnicie!!! No pieknie!!! To sobie nasza Agnieszka Albinka oglada przez okno a nam nic nei powie, nic nie pokaże...:mad: Jak u nich? :) Quote
Kasiek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Agnieszka ty nas chyba nie lubisz.... Zlituj sie pokaz nam tego skarba z nowa rodzina!!! Quote
agnieszka30 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Przepraszam, kochani...Oczywiście, bardzo szybko nadrobię zaległości, przyszły tydz?? Wcześniej nie chciałam być na dogo, za dużo przykrości mnie tutaj spotkało. Quote
agnieszka30 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kasieńko-litości... zaopatrzę się w cyfrówkę-pal sześć...jest sporo psów do obfocenia... Czuję się jak porywacz:cool1: proszę o jeszcze troszkę czasu... Quote
Recommended Posts