Marlena:) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A moze w tytule aukcji napisać że jest podobny do westego lub yorka?? :cool3: ..przecież jest..a i wielkością napewno:lol: ..Jest słodki:loveu: ...Chyba można to zrobić..więcej osób zaglądnie:lol: ..w ogłoszeniach to samo:cool3: .. Co o tym myślicie?? Quote
mama_Dorota Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Agnieszko, Kasiek chyba jeszcze nie przeczytała, ale dla mnie bomba! :lol: Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1: jest dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kar0la Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Super. Agnieszka czy to ten domek u pani ekspedientki? Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no:loveu: :loveu: A skąd wiesz???i rewelka bo naprzeciwko mojego bloku Quote
Marlena:) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Agnieszka już parę razy pisała o tym domku... moze rzeczywiście trzeba to sprawdzić...byłoby super:multi: ...Jak będzie coś wiadomo to piszcie;) ... Quote
Kar0la Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 agnieszka30 napisał(a):no:loveu: :loveu: A skąd wiesz???i rewelka bo naprzeciwko mojego bloku Wiem, bo to ja go wstawiłam do Twojego wątku.:lol: Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a no tak, przepraszam, nie patrzyłam kto wstawia-tylko na psiaki:oops: Quote
Kar0la Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 agnieszka30 napisał(a):a no tak, przepraszam, nie patrzyłam kto wstawia-tylko na psiaki:oops: Cioteczko no co Ty? Nie ważne kto wstawia, ważne żeby psiak znalazł dobry dom. Byłam tylko ciekawa czy to ta sama Pani. Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ta sama, napiszę co i jak, lub zadzwonię i dogadamy szczegóły:lol: Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Agnieszka, przeczytałąm dopiero wczoraj poznym wieczorem, napisala Ci priv. Mów, pisz, prosze co to za domek!!!! Bo ja juz tu usiedziec nie moge!!! :) Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mam tylko nadziej eze pasuje do naszego Skarba... Czy Agnieszka weisz ze n nie na długo moze sam zostawac ? Niestey....jesli ktos pracuje caly dzien to Sakrb nie nadaje sie... Aga, napisz wszytskie szczegóły...czekam Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no to piszę... Rodzina-owa młoda ekspedientka z dwójką dzieci TZ- em, i tatusiem,który właśnie postawil warunek,że jak pies- to jak najmniejszy bo mieszkanie niewielkie... dzieci w wieku 6 i 4 lata. Dobra sytuacja finansowa, a w domku prawie zawsze ktoś jest. Ale to ty napisz ma jak najwięcej o psiaku... Jakie ma jeszcze tajemnice??:lol: Siura w domu? Podgryza??( tam są dzieciaki małe) Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hehehe, nie ja nie mam żadnych tajemnic :) Pies w domu nie sika :) Jest grzeczny. Wybiera sobie jedna osobe i łazi za nia cały czas , wszedzie gdzie sie tylko da. Do dzieci nic nie ma. Te u których był jeden dzien, robiły z nim różne rzeczy i on był badzo cierpliwy. Aczkloiwek mam nadzieje ze rodzice będa zwracać uwage zeby zabawy nie były jakies brutalne. To dobrze ze ktos w domu jest, bo o n naprawde nie lubi zostawac sam. z tymze duzo ludzi mowi ,ze to moze byc tak dopoki on sie naprawde do jakiegos miejsca nie przyzwyczaji, dopok nie bedzie wiedzial ze to jego dom. Poki co jest przenoszony z jednego domu do drugiego (ja - rodzice) tu i tu zostaje po 8 godzin sam i czasem sie wscieka. Potrafi cos podrzec albo pogryżc. Ale to taki mysle akt desperacji ze tyle siedzi sam w domu. ale skoro mowisz ze tam ktos jest to tego problemu nie ma. Pies jest naparwde malenki. Uwielbia spacery, jest strasznie, strasznie szybki, wiec jesli zechce uciec - 1 minuta i jest na drugim koncu miasta ;)(naprawde mowie powaznie, nie chcialam wam sie przyznawac ale raz mi uciekl i dosłownie minute pozniej byl pod blokeim mojej mamy (okolo kilometra!!!! przez las) pobiegl tam bo na spacerze byl sunia z cieczka, mama go od razu przechwyciła) Takze on bardzo lubi suczki i jak poczuje cieczke, glupieje. (jak nie czuje to na specerach jest bardzo grzeczny) Dlatego kastracja wydaje mi sie dobrym pomysłem? A gdzie ci panstwo mieszkaja? Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 w moim mieście, na mojej ulicy, naprzeciwko mojego bloku:lol: Babka jeszcze nie wie, że znalażłam jej psiaka, ale to na pewno ten!!! Czy masz jakieś koncepcje nt transportu??? Z tym może być ciężko... Gdzie jest psiak? Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Psiak jest w warszawie. Ale jak to nie wie? Widziala go w ogole? Moze jej sie nie spodoba? Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jak on może się nie spodobać?????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dostałam wcześniej wytyczne... Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :) A kiedy zobacza Skarbenka? Ile to jest km od Warszawy? Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dzisiaj Ania wpadnie, a Świdnica 50 km za Wrocławiem... Quote
Kasiek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Na razie nie martwie sie odległosci, problem w tym ze oni musza go chciec na milion % Quote
Recommended Posts