Kasiek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Albin wraca.... Teraz okazalo sie ze uczulenie... nie moge dojsc do siebie... Boze co ten pies przezywa.... jAK MOGLAM MU TO ZROBIC...nigdy nie dawalam nikomu psa na próbe...nigdy! Raz posluchałam intuicji...o boze jak sie zawiodłam.... Jesu jaki on ma misz masz w głowie... Bedzie u mnie po 16 ... chyba obojgu nam serce peknie,,,, Co robic..Albinek przepraszam Cie... Quote
Shikka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ojjjj...ale się zrobiło... Ja bym Cie Albinku wzięła ale ja 3x tyg wracam o 22 do domu a mój TZ nie zawsze też wraca przede mną... To co moge to Cie troszkę hopnąć w górę :) Trzymaj się malutki :) Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 o matko...porażka :placz: :placz: Kasiek nie obwiniaj się, znajdziemy mu inny domek - taki prawdziwy, kochany z którego już nigdy nie będzie oddany... Quote
iwonamaj Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kasiek, nie obwiniaj się. Mały jest cudny i znajdzie najlepszy dom na świecie! Quote
zasadzkas Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kasiek, wszystko będzie dobrze, pies szybko zapomni, zobaczysz. Krótko u nich był, a też jego tułanie się to niepierwszyzna. Znajdzie dobry dom, na pewno. Quote
Kasiek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dzieki za wsparcie. Albiek na poczatku był bardzo osowiały..jak nie on..ogon spuszczony.. Nosiłam go na rękach jak male dziecko ;) pod wieczór było juz dobrze. Teraz szukam domku, jedynego, na zawsze, żadnych prób! Quote
Kasia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Albinku znajdziemy Ci nowy domek, taki prawdziwy i najlepszy!!!!!!!! Quote
iwonamaj Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pewnie, Skarb będzie miał domek najlepszy na świecie! Quote
Kasiek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kochani Albin moze zostac u mnie do niedzieli.... Nie dam rady teraz pisac sczegolow POTRZEBUJE ZEBY KTOS PRZECHOWAL ALBINA PRZEZ 2 TYGODNIE!! KTOS KTO NIE PRACUJE I BEDZI EMOGL Z NIM SIEDZIEC W DOMU!! BLAGAM POMOZCIE! na 2 tygodnie!! Quote
Kasia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kto przechowa małego kudłacza przez 2 tygodnie??? Kasie moze napisz w tytule że jest taka potrzeba... Quote
psy-warszawa.pl Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='fidelek2']Kto przechowa małego kudłacza przez 2 tygodnie??? Kasie moze napisz w tytule że jest taka potrzeba... napisałam :) Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kurcze, gdyby nie to że pracuję i trenuję to bym go wzięła chociaż na tymczas... :( Popytam wśrod znajomych... Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kto może przechować małego psiak przez 2 tygodnie? Sprawa jest pilna!!!!! Quote
Kar0la Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czy dla niego po tych dwóch tygodniach szykuje się jakiś domek? Póki co wstawiłam go tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38760 Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mały piesek potrzebuje pomocy!!!! Kto może go przechować przez 2 tygodnie??? Quote
Kasia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 podnoszę bo sprawa pilna!!!!!! na allegro ponad 800 odsłon, 5 obserwatorów....Kasiek czy ktoś sie z Tobą kontaktował czy to tylko znów beznadziejni gapie...??? Quote
Kasiek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 fidelek2 napisał(a):podnoszę bo sprawa pilna!!!!!! na allegro ponad 800 odsłon, 5 obserwatorów....Kasiek czy ktoś sie z Tobą kontaktował czy to tylko znów beznadziejni gapie...??? nie, niestety nie :( Quote
agnieszka30 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Kasiek, a ja mam chyba domek dla twojego skarba!!!! Quote
Recommended Posts