Jump to content
Dogomania

Fotoblog wszystko majacy! Psy! Konie! Gryzonie! Pajeczaki!

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak to mozliwe ale.... wychodzi na to ze Tayo siural po ryzu z kurczakiem i warzywami ;\ skojarzylo mi sie ze zaczelo sie to siuranie od zmiany diety i sprobowalismy RC i problem jak narazie nie wystepuje od wczoraj siuranie wzorowe poza domem nie leci z malego nic a bylo tak ze przez 2 h sikal praktycznie bezwiednie co 5-10 min i to nie male szczoszki tylko wielkie sikanie odchodzilo. Ogolnie Tayo dobrze uczy sie szybko:) umie juz pare sztuczek:) a i pracujemy na chodzeniu przy nodze i naprawde jest dobrze:). Dzisiaj wymiana bojlera mam nadzieje ze juz nie bedzie gadki o psie, trzymajcie kciuki

Posted

Kurde popłakałam się jak ten filmik zobaczyłam i przypomniał mi się jak go zabierałam do schronu :( W Kaliszu dba się o zwierzęta, ale mimo to mały z każdym dniem jakby co raz słabszy był. A teraz? Dzieciak wesolutki, uśmiechnięty, Pancie kocha, z pieskami się bawi, zabawek pod dostatkiem... Oby wszystkim Kaliszakom się tak poszczęściło.

Posted (edited)

Becia66 napisał(a):
no to trzymamy kciuki, mam tylko nadzieję że zapachów i śladów po tym siuraniu nie zostało...:cool3:

Nie zostalo bo szczescie takie ze zawsze ktos byl jak bylo siuranie i bylo zmywane

Agula99 napisał(a):
Zaciskamy!!! :) czy bojler już wymieniony??? :)

Wymieniony byla tez wizyta po wymianie bo zacza kapac:D i ani slowa na temat mojego zwierzakowa :) mam nadzieje ze sie to nie zmieni

engelina_88 napisał(a):
Kurde popłakałam się jak ten filmik zobaczyłam i przypomniał mi się jak go zabierałam do schronu :( W Kaliszu dba się o zwierzęta, ale mimo to mały z każdym dniem jakby co raz słabszy był. A teraz? Dzieciak wesolutki, uśmiechnięty, Pancie kocha, z pieskami się bawi, zabawek pod dostatkiem... Oby wszystkim Kaliszakom się tak poszczęściło.

:calus: ciesze sie ze jest u mnie, z dziewczynami orzechowskimi mialysmy powiedzonko cud miod i orzeszki :D a teraz mam w domu cud miod i Kalisz :)

Maly lapie w mig co od neigo oczekuje musze nagrac filmik z jego zmaganiem sie z klikerem;) czasami jest strasznie pocieszny wczoraj bardzo przeszkadzal mu ogon a potem lapa :D

Edited by SZPiLKA23
Posted

Bogowie, jak on urósł :) Kocham go! Klikerowy filmik super, znowu się wzruszyłam, ale zwalam to na hormony. Cza się na porodówkę szykować.

A dresy spoko, mam podobne. Dziwnie się czuję biorąc pod uwagę spodnie, kanapę, lampę i kota ;)

Posted

Ale ten czas leci. Trzymam kciuki mamusiu:) aaaa jeszcze mi sie przypomnialo jak Tay zareagowal na placz tygodniowego dziecka (corki siostry mojego TZta) pobiegl do lozeczka a potem znowu do nas tak jakby chcial powiedziec "ej rusz doopsko tam dziecko placze" i spowrotem do dziecka
:D:D:D hahaha no dosyc dziwny zbieg okolicznosci :)

Posted

jestem pod wielkim wrażeniem, ale go wyćwiczyłaś Szpileczko, aż strach mysleć co będzie za miesiąc :diabloti:
A co ty chcesz od tych dresów ? mam takie same tylko niebieskie :lol:.

Posted

:lol: Widzisz? Dresy nie są złe.
Do kwietnia jeszcze trochę. Ale co raz bardziej upewniam się w przekonaniu, że psy czują co się święci. Moja Bajka nie odstępuje mnie na krok, gapi się jak w obrazek, oszczędza mnie na spacerze i powarkuje na koty... Może Mały też coś skumał, chociaż on sam jeszcze dzieciątko :) Mądry pies :loveu:

Posted

[quote name='Becia66']jestem pod wielkim wrażeniem, ale go wyćwiczyłaś Szpileczko, aż strach mysleć co będzie za miesiąc :diabloti:
A co ty chcesz od tych dresów ? mam takie same tylko niebieskie :lol:.

jakies takie szerokie:D

[quote name='engelina_88']:lol: Widzisz? Dresy nie są złe.
Do kwietnia jeszcze trochę. Ale co raz bardziej upewniam się w przekonaniu, że psy czują co się święci. Moja Bajka nie odstępuje mnie na krok, gapi się jak w obrazek, oszczędza mnie na spacerze i powarkuje na koty... Może Mały też coś skumał, chociaż on sam jeszcze dzieciątko :) Mądry pies :loveu:

Ogolnie Tay lubi dzieci:)

Przed chwila wrocilismy ze spaceru, mialam dzisiaj jechac do Boguchwaly ale kolo nam siadlo w aucie :-/

Posted

figa33 napisał(a):
o mama mia ! jakie śliczności !:loveu:

:)

Becia66 napisał(a):
Szpileczko ten kubraczek to sie składa niejako z 2 części ? jest bardzo efektowny , a przede wszystkim Tay w nim pięknie wygląda :loveu:.

to sa 2 kubraki bo jeden byl zamalo ;) a Tay w szale zabawy zdarl rzep i biegal jak supermen z powiewająca peleryna :D