Jump to content
Dogomania

Fotoblog wszystko majacy! Psy! Konie! Gryzonie! Pajeczaki!

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ktos wogole wie co sie stalo ze zjadlo tyle informacji?

z facebooka z wczoraj:
[FONT=lucida grande]Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :([/FONT]

Posted

To na wypelnienie wstawie fotki z ostatniego spaceru w lesie:) po spacerze zdjęłam z niego 6 kleszczy nie witych a jednak, chyba zainwestuje w obroże z bayera na 8 miechow
Zaraz zmykam na prawko

Posted

swietny spacer :D Tay jaki przystojniak sie robi :) :loveu: on z mordki taki huskowaty sie robi :D tylek ma labka :D

Ropuszki swietne :) nie uciekly jak Cie ujrzaly z aparatem? :) co do tych stert drewna to juz u Was scinaja? u nas w lesie tną drzewa dopiero w lato i jesienia. :hmmmm: ale nie znam sie na tych ich wycinkach :)

https://lh5.googleusercontent.com/-OdCC3HN1DAQ/T4goZdi7QHI/AAAAAAAAArk/pZhEgmp0BMg/s640/DSCF6438.JPG agillity :D

prawko robisz?:cool3:

Posted (edited)

Becia66 napisał(a):
ale cudne zdjęcia, żyć się chce :lol:.

Nom wiosna sprzyja :)

betty_labrador napisał(a):
swietny spacer :D Tay jaki przystojniak sie robi :) :loveu: on z mordki taki huskowaty sie robi :D tylek ma labka :D

Ropuszki swietne :) nie uciekly jak Cie ujrzaly z aparatem? :) co do tych stert drewna to juz u Was scinaja? u nas w lesie tną drzewa dopiero w lato i jesienia. :hmmmm: ale nie znam sie na tych ich wycinkach :)

https://lh5.googleusercontent.com/-OdCC3HN1DAQ/T4goZdi7QHI/AAAAAAAAArk/pZhEgmp0BMg/s640/DSCF6438.JPG agillity :D

prawko robisz?:cool3:

Zdjecia ropuszkowe robione z pewnej odleglosci, na makro zreszta, niektore zdjecia w ruchu tez. Ja tez sie nie znam na wycinkach wiem tylko ze ubywa lasu :( jak jezdzimy w tereny

Edited by SZPiLKA23
Posted (edited)

Klops wczoraj wrocil do swojego domku, brakuje mi go :( wyciagnelam Klaczka po wylinie :) chlopak przybyczyl ;)
Iiii tak robie prawko :D mimo ze nie rozrozniam prawej i lewej strony :D
Dzis jedziemy popatatajac;]

Jest tak:

A bylo tak:

Edited by SZPiLKA23
Posted (edited)

betty_labrador napisał(a):
o super, to trzymam kciuki za prawko. Strony -nauczysz sie :D nie ma wyjscia :cool3:

fajnie-zazdroszcze jazd konikowych. :) zdjecia będa ?:) Kicia super :D a pająk jak zabawka wygląda :)

Zdjecia beda dzisiaj bo wczoraj nie mial kto robic;) dostalam nowego konia chodzi fajnie ale mega wybija w galopie ;|
Pajak calkiem milusi:) czekam na dwa nowe ktore podarowal mi kolega:) bede wtedy miala 5 ale 4 malenstwa, marze jeszcze o jednym ale to za jakis czas

karolciasz28 napisał(a):
Trzymam kciuki za prawko. :) A ze stronami mam to samo, nie wiem jak kartę rowerową zdałam:cool3:.
Liczę na zdjęcia, bo są cudne! :)

Ja jak komus cos tlumacze to pokazuje reka i mowie tam albo w tamta strone :D a jak jedziemy autem i ja robie za GPSa to mowie w lewo Kris daje kierunek a ja nie w to lewo :D

Pogoda paskudna ale postaramy sie o jakies fotki:)

Edited by SZPiLKA23