saphira18 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 baster i lusi napisał(a):a to co ufo? https://lh5.googleusercontent.com/-c6RXiv-A6ZY/T8D_M5WB6ZI/AAAAAAACGdk/1hv8AnaSjF4/s640/IMG_0100.JPG Witaj:) ufolek z niego jest, pod uszami chowa czułka:evil_lol: a pod futrem jest zielony;) Quote
Istar19 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 zdjecia rozmazane ..ale chyba jedyne jakie Szaraczek ma w tej chwili z nauki agility :) Szaraczek na spacerze :) Szarak wczoraj tez bawił się z Borą!! Quote
Istar19 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Szarak odpoczywa ...ale nawet wtedy kombinuje co by tu robić :) No Szaraczku ..marsz do domu! Quote
saphira18 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 dzięki Marzenko:) właśnie tworzę mu wizytówkę bo nie posiada:( i zaraz będę robić nowe ogłoszenia... ps. Kasiu, poprawiłam mu opis na Picassie na ten co jest na stronie:) mogłabyś zmienić żeby album picassa się otwierał? Quote
saphira18 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 to ostatnia prośba Kasiu;):loveu: zmiana zdjęcia na stronie schroniska na to: https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Szarak515125Lat30Kg52Cm25072011R21052012RAniaPiotrowska#5749122548652920338 z góry dziękuje:) Quote
ania91sc Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 oby Ci się Szaraku teraz szybciutko poszczęściło :) Quote
ewes Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 A Szarak teraz będzie nowym mistrzem agility :D... tylko zdjęć niestety nie mam... Szarak myśli paróóóóóówki :D daj... daj.. daj... ;) Quote
Hmmm Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 potwierdzam, że Szaraczek dobrze sobie radzi na agility, trochę nie lubi tunelu ale daje rade! Quote
saphira18 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Hmmm napisał(a):potwierdzam, że Szaraczek dobrze sobie radzi na agility, trochę nie lubi tunelu ale daje rade! dzięki:) za pół roku może będzie mistrzem schroniska (oczywiście po Rokim;) ) pfuu pfuu ale oby i Roki i Szarak już byli w nowym domku do tego czasu! No to sobota minęła standardowo, Agility coraz lepiej mu idzie:p fakt że czasami się na niego złoszczę, bo dwa razy zrobi a 3 razem obok przebiegnie;) wałkujemy na razie podstawowe przeszkody, nie śpieszymy się, uczymy tak jak Ania uczyła na początku:) niedziela Szarak był na akcji, podróż autem może przemilczę, bo musiałam go wciągać jak osła, a on jeszcze rozrabiał (2 osoby nie umiały go z tyłu utrzymać), nie wiem co się stało bo jeździł dobrze, czyżby zwrot do schronu pozostawił taką traumę:shake:? poza tym był grzeczny, tunelu nie chciał robić, bo na razie tylko raz trenowaliśmy na tym małym;) Quote
ania91sc Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ja widziałam, że pięknie śmigał "po tunelu" :D:D Quote
słodkokwaśna Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Przepraszam ,że tak późno zaglądam do Szaraczka .....Ale zaznaczam i w wolnej chwili sobie poczytam o tym przystojniaku..... Quote
saphira18 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 słodkokwaśna napisał(a):Przepraszam ,że tak późno zaglądam do Szaraczka .....Ale zaznaczam i w wolnej chwili sobie poczytam o tym przystojniaku..... a witamy serdecznie:) Quote
saphira18 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 w czwartek spaceru nie było, ale za to nadrabialiśmy w sobotę. Agility coraz lepiej idzie, hopki i to kółko nie sprawia mu już żadnej trudności;) gorzej jest z tunelem, którego się boi... nie wejdzie i koniec:evil_lol: ale jak to się mówiło przez żołądek do tunelu... haha żartuje, na razie zachęcam go parówami. zdjęć nie mam bo sami trenowaliśmy. potem spacerek do lasu. zrobiłam dosłownie parę zdjęć:roll: hmm a tak to po staremu, domu brak, wakacje tuż tuż a sami wiecie jak to na adopcje wpływa:shake: trawka mu wyjątkowo smakuje;) w plenerze:p Quote
ewes Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 a tak w temacie uszu :evil_lol: jak tam jego ucho? ;) Quote
saphira18 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 ewes napisał(a):a tak w temacie uszu :evil_lol: jak tam jego ucho? ;) chyba trochę lepiej, chociaż nie wiem czy go wet oglądał... za dużo wczoraj miałam na głowie;) tarzał się ale to chyba z radości było Quote
saphira18 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 jedno go bolało, mruczał jak się go dotykało, trzepał... robił to samo co mój pies ( a on miał ciągle problemy z uszami;) więc wyczulona jestem) Quote
ania91sc Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 biedny Szarak :( pewnie jakieś zapalenie ucha go złapało. Quote
saphira18 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 dobra to u Szarego nic nowego:roll: byliśmy nad jeziorem, psiak więcej wchodził do wody niż ostatnio, nawet był moment co pływał... oczywiście znudził się po jakimś czasie bo ileż można:razz: ciągnął potem żeby podlać okolice - jak to Szarak zdjęcia dzięki uprzejmości Marzeny:) to sikanie chyba silniejsze od niego za dużo tej wodyy Quote
Recommended Posts