Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjecia rozmazane ..ale chyba jedyne jakie Szaraczek ma w tej chwili z nauki agility :)

Szaraczek na spacerze :)

Szarak wczoraj tez bawił się z Borą!!

Posted

dzięki Marzenko:) właśnie tworzę mu wizytówkę bo nie posiada:(
i zaraz będę robić nowe ogłoszenia...

ps. Kasiu, poprawiłam mu opis na Picassie na ten co jest na stronie:) mogłabyś zmienić żeby album picassa się otwierał?

Posted

A Szarak teraz będzie nowym mistrzem agility :D... tylko zdjęć niestety nie mam...
Szarak myśli

paróóóóóówki :D

daj... daj.. daj... ;)

Posted

Hmmm napisał(a):
potwierdzam, że Szaraczek dobrze sobie radzi na agility, trochę nie lubi tunelu ale daje rade!

dzięki:) za pół roku może będzie mistrzem schroniska (oczywiście po Rokim;) ) pfuu pfuu ale oby i Roki i Szarak już byli w nowym domku do tego czasu!
No to sobota minęła standardowo, Agility coraz lepiej mu idzie:p fakt że czasami się na niego złoszczę, bo dwa razy zrobi a 3 razem obok przebiegnie;) wałkujemy na razie podstawowe przeszkody, nie śpieszymy się, uczymy tak jak Ania uczyła na początku:)

niedziela Szarak był na akcji, podróż autem może przemilczę, bo musiałam go wciągać jak osła, a on jeszcze rozrabiał (2 osoby nie umiały go z tyłu utrzymać), nie wiem co się stało bo jeździł dobrze, czyżby zwrot do schronu pozostawił taką traumę:shake:?

poza tym był grzeczny, tunelu nie chciał robić, bo na razie tylko raz trenowaliśmy na tym małym;)

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Przepraszam ,że tak późno zaglądam do Szaraczka .....Ale zaznaczam i w wolnej chwili sobie poczytam o tym przystojniaku.....

a witamy serdecznie:)

Posted

w czwartek spaceru nie było, ale za to nadrabialiśmy w sobotę.
Agility coraz lepiej idzie, hopki i to kółko nie sprawia mu już żadnej trudności;) gorzej jest z tunelem, którego się boi... nie wejdzie i koniec:evil_lol: ale jak to się mówiło przez żołądek do tunelu... haha żartuje, na razie zachęcam go parówami. zdjęć nie mam bo sami trenowaliśmy.
potem spacerek do lasu. zrobiłam dosłownie parę zdjęć:roll: hmm a tak to po staremu, domu brak, wakacje tuż tuż a sami wiecie jak to na adopcje wpływa:shake:

trawka mu wyjątkowo smakuje;)

w plenerze:p

Posted

ewes napisał(a):
a tak w temacie uszu :evil_lol:
jak tam jego ucho? ;)

chyba trochę lepiej, chociaż nie wiem czy go wet oglądał... za dużo wczoraj miałam na głowie;)
tarzał się ale to chyba z radości było

• 2 weeks later...
Posted

dobra to u Szarego nic nowego:roll:
byliśmy nad jeziorem, psiak więcej wchodził do wody niż ostatnio, nawet był moment co pływał... oczywiście znudził się po jakimś czasie bo ileż można:razz: ciągnął potem żeby podlać okolice - jak to Szarak

zdjęcia dzięki uprzejmości Marzeny:)

to sikanie chyba silniejsze od niego

za dużo tej wodyy