Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='ania91sc']Czekamy na więcej :)

mówisz masz:razz:

Już po sesji więc mogłam spokojnie udać się w odwiedziny do Szarka;)
na początku mnie nie poznał, ale już po chwili zaczął szaleć - dosłownie, tyle ma chłopak energii, aż się dziwiłam:D
skakał po mnie, po kanapie i fotelu, potem bach po zabawkę:evil_lol: chyba chciał się wszystkim pochwalić co ma:)
zabawek ma masę i wszystkimi się bawi, a jak pani mówi przynieś hamburgera to przynosi piszczącego hamburgera:multi:
chodzi na działkę z panem, gdzie szaleje i pomaga panu odgarniać śnieg:cool3: taki pomocnik z niego
ma piękne lśniące futerko, jada po królewsku - makaron, ryż z mięskiem:)
a wiecie co - pamiętacie April? to mieszka nie daleko Szaraczka - podobno razem się bawili, w schronisku bardzo się lubili

Szarek bardzo aktywny, a wierzyć się nie chce nie?:lol: a jednak uwielbia biegać, szaleć z zabawkami
Jest bardzo szczęśliwy a ja razem z nim! ma wspaniałą rodzinę na którą czekał rok w schronisku, ale opłacało się:)

pewnie zapomniałam czegoś napisać, ale uwierzcie - lepiej trafić nie mógł:loveu:

i parę zdjęć

tyle mam zabawek!

uśmiech!

Pozdrowienia!

tutaj więcej zdjęć:) https://plus.google.com/u/0/photos/114300610368099584275/albums/5837783050208248033

a jeśli będzie chcieli więcej to Pani ma mi przesłać więcej zdjęć :multi:

Posted

Czekałam niecierpliwie jak wrócisz od Niego i napiszesz co i jak :D
Widać jaki Szarak jest szczęśliwy :) No i moim zdaniem "trochę" przytył :D :D :D Cieszę się bardzo, że po tak długim oczekiwaniu trafił na tak dobrych ludzi! A ile zabawek... :D
Czyli niedaleko siebie ma koleżankę do zabaw :)

Posted

wstawiam zdjęcia które otrzymałam na maila od pani (dziękuje:)), jakby ktoś miał ochotę pooglądać :cool3:

od ucha do ucha

:evil_lol:

ja tu pilnuje!

przyszłaś to miziaj:eviltong:

teraz to częsty widok!

• 1 month later...