Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Na katowickie konto wpłynęło 50 zł od Teresy K., dla Szaraka :).

dzięki:) uzupełniam pierwszy post i myślę intensywnie nad ogłoszeniem w jakiejś gazecie...

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

w dowód że Szarak żyje:p mam 1 zdjęcie i 2 filmiki z nauki agility... idzie mu w miarę dobrze, ale na razie w mistrzostwach nie wystartujemy:evil_lol:

[video=youtube;X_IXe3RWEfU]http://www.youtube.com/watch?v=X_IXe3RWEfU&feature=youtu.be[/video]

Posted (edited)

i drugi (dziękuje operatorom kamery:razz:)

[video=youtube;kEsr983hhuA]http://www.youtube.com/watch?v=kEsr983hhuA&feature=youtu.be[/video]

Edited by saphira18
Posted

[quote name='Romina_74']Ania, dziś w TVN w Faktach mówili o idealnym domu dla Szaraka. Niestety w Wielkiej Brytanii założyli hotel dla kur :):):) ;)[/QUOTE]

Czy to ten hotel, gdzie pani bierze kury do dziecięcego wózka i w celach rekreacyjno-wypoczynkowych wozi je na spacer? :D

Posted

[quote name='aeriel']Czy to ten hotel, gdzie pani bierze kury do dziecięcego wózka i w celach rekreacyjno-wypoczynkowych wozi je na spacer? :D[/QUOTE]

Tego me oko nie zarejestrowało śledząc reportaż ... :)

Posted

[quote name='ania91sc']widzę, że tytuł zmieniony :)
na tym ostatnim zdjęciu to co on robił? :D jadł jakiś smakołyk?[/QUOTE]

chyba patyczka;)
zostawiłam go też z Kamilem wczoraj na chwilkę...podglądałam to leżał grzecznie - czego przy mnie nie robi, bo musi się wiercić i domaga się uwagi.

a przypomniało mi się:cool3: wczoraj dwie osoby (oddzielnie) powiedziały że ma coś z Haskiego :evil_lol: haha

Posted

[quote name='saphira18']chyba patyczka;)
zostawiłam go też z Kamilem wczoraj na chwilkę...podglądałam to leżał grzecznie - czego przy mnie nie robi, bo musi się wiercić i domaga się uwagi.

a przypomniało mi się:cool3: wczoraj dwie osoby (oddzielnie) powiedziały że ma coś z Haskiego :evil_lol: haha[/QUOTE]

hehe, może faktycznie sierść ma przypominającą huskiego :D