Romina_74 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 matko, biedne kury ... :( straszną miały śmierć :( oj Szaraku, Szaraku :(:( Quote
aeriel Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Oj Szaraczku, trzeba było tak łobuzować? :( :shake: Quote
saphira18 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='aeriel']Oj Szaraczku, trzeba było tak łobuzować? :( :shake:[/QUOTE] a no niestety... nie wiem jaki ma numer, ale pani Ania mówiła że ucieszył się na jej widok. myślę myślę... jest przed wakacjami a sami wiecie jak z adopcjami wtedy, nie wiem może z gazetą spróbować...chociaż Aresowi szczęścia nie przyniosła na razie. Quote
soboz4 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Szarak to śliczny gałgan, wierzę, że szybko znajdzie nowy dom, tym razem bez kur. Skąd my mamy tyle szczęścia na kury???? Przecież teraz mało kto hoduje kury! Może spróbujmy przeredagować ogłoszenia? :cool3: Szaraczek jest idealnym psem do domku jednorodzinnego, gdzie miałby cały ogród dla siebie, na pewno by się sprawdził, tylko ptactwa nie może być, królików pewne też... Myślę, że nie patrząc na poprzedni opis warto by było napisać całkowicie nowy tekst, bo jak się zerka to i tak w głowie tworzą się te same zdania co poprzednio. Urodziwy Szarak jest więc na pewno znajdzie domek marzeń! Tak samo trzeba zrobić z Kumplem, bo to świetny pies! Na dodatek bardzo cierpliwy!:lol: Quote
soboz4 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Może spróbujmy dla "jaj" napisać w tytule: Szarak pies na kury! Quote
saphira18 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 tekst całkiem nie dawno przerabiałam, ale przerobie pewno jeszcze raz. Ogłoszę go w piątek - wtedy najwięcej wejść (weekend). nie chciałabym widzieć jak wyglądało podwórko po wyczynach Szaraka:roll: wiadomo że dom bez kur, królików, małych zwierzątek... hmm z krową sobie by nie poradził?:cool3: Quote
MagdaB Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Szarak jest lowca, dom bez malych zwierzat bedzie dla niego idealny. Quote
aeriel Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Wrzuciłam do albumu Szaraczka kilka jego zdjęć, które miałam na dysku :) A tutaj Szarak bez tła, może się jeszcze przyda :) Quote
saphira18 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 dzięki Bożenko:) przyda się przyda. wszystkiego będę próbować:) Quote
soboz4 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 też wczoraj dodałam zdjęcia Szaraka, ale tylko z zimy, nie mam letnich zdjęć. Musimy koniecznie poprosić Marka o zdjęcia, robi naprawdę fajne fotki i co najważniejsze o prawidłowych proporcjach i kolorach, na nich pies wygląda tak jak w naturze. Szarak jest fotogeniczny, jak mu Marek zrobi fotki to wierzę, że ktoś w końcu się w nim zakocha Quote
ania91sc Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 biedny Szarak :( obyś szybko znalazł dom (tym razem bez kur), bo w schronisku już prawie rok... Quote
Istar19 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Szaraczek kochany ...pieknie wyczesany i wykapany wrócił do schroniska ...i to wrócił jakby nigdy nic ..jakby czuł się jak iu siebie w domu... ucieszył się na widok pracowników i Sani (sunią z którą był i znów jest w boksie) ucieszył się na widok Saphiry ...i jest jak zawsze ...kochany dla stada wredny dla "obcych" (w tym wypadku dostało się Wolfowi...) kochany Szaraczek dumny jak zawsze oo tak , głaskaj mnie Maciaszku, jakby co, Szarak ma teraz numer 515/12 :) Quote
saphira18 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 oj Szaraczku... no wróciłeś i nie wiem czy cieszysz się do nas czy że wróciłeś dzisiaj mieliśmy wycieczkę nad jezioro, Szarak zawsze lubił brodzić w muszelce z wodą, teraz miał okazję popływać:lol: pierwszy widok jeziora - szał! wskoczył i od razu pływa. to przepięłam go na linkę. ale potem to już nie chciał albo mu się nie chciało? czasami dostawał adhd (widać na filmiku), ale potem wylegiwał się na plaży. jest grzeczniutki, ale ma swoje humory - wkurza mnie że wybiera sobie towarzystwo:lol: ale ideału nie chcemy:eviltong: zaczęliśmy trenować agility! hopki opanowane;) i po kolei idziemy dalej jak nie Szarak, jak Szarak taki szybki że zdjęcie tyłka ale mi dobrze... taaak dobrzee Quote
saphira18 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Kumpel tylko patyk widział a Szarak się nudził:razz: no to jak już się kąpałem to jeszcze bardziej wyczyszczę futerko chwila zadumy i drapać za uszkiem i jest super! Quote
saphira18 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 shake by Ojcik:evil_lol: ale przyjdziemy tu jeszcze? i powrót do schroniska i tak prezentuje się z nową chustką jak twarda jestem tak dzisiaj mi się go bardzo żal zrobiło... po zamknięciu do boksu usiadł przy kratach i patrzał za mną smutnie:placz: a myślałam że twarda jestem... Quote
ewes Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 A gdzie ten filmik?:diabloti: Szarak dziś nie wiedział co z sobą zrobić :eviltong::lol: Quote
saphira18 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 ewes napisał(a):A gdzie ten filmik?:diabloti: Szarak dziś nie wiedział co z sobą zrobić :eviltong::lol: no właśni gdzie?!:) a tu:lol: [video=youtube;apTrWj2_ptM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=apTrWj2_ptM[/video] nr 2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_gWseIRg-Ys Quote
baster i lusi Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 a to co ufo? https://lh5.googleusercontent.com/-c6RXiv-A6ZY/T8D_M5WB6ZI/AAAAAAACGdk/1hv8AnaSjF4/s640/IMG_0100.JPG Quote
Recommended Posts