Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aeriel']Oj Szaraczku, trzeba było tak łobuzować? :( :shake:[/QUOTE]

a no niestety... nie wiem jaki ma numer, ale pani Ania mówiła że ucieszył się na jej widok.
myślę myślę... jest przed wakacjami a sami wiecie jak z adopcjami wtedy, nie wiem może z gazetą spróbować...chociaż Aresowi szczęścia nie przyniosła na razie.

Posted

Szarak to śliczny gałgan, wierzę, że szybko znajdzie nowy dom, tym razem bez kur.
Skąd my mamy tyle szczęścia na kury????
Przecież teraz mało kto hoduje kury!

Może spróbujmy przeredagować ogłoszenia? :cool3:

Szaraczek jest idealnym psem do domku jednorodzinnego, gdzie miałby cały ogród dla siebie, na pewno by się sprawdził, tylko ptactwa nie może być, królików pewne też...

Myślę, że nie patrząc na poprzedni opis warto by było napisać całkowicie nowy tekst, bo jak się zerka to i tak w głowie tworzą się te same zdania co poprzednio. Urodziwy Szarak jest więc na pewno znajdzie domek marzeń!

Tak samo trzeba zrobić z Kumplem, bo to świetny pies! Na dodatek bardzo cierpliwy!:lol:

Posted

tekst całkiem nie dawno przerabiałam, ale przerobie pewno jeszcze raz. Ogłoszę go w piątek - wtedy najwięcej wejść (weekend).
nie chciałabym widzieć jak wyglądało podwórko po wyczynach Szaraka:roll:
wiadomo że dom bez kur, królików, małych zwierzątek... hmm z krową sobie by nie poradził?:cool3:

Posted

też wczoraj dodałam zdjęcia Szaraka, ale tylko z zimy, nie mam letnich zdjęć.

Musimy koniecznie poprosić Marka o zdjęcia, robi naprawdę fajne fotki i co najważniejsze o prawidłowych proporcjach i kolorach, na nich pies wygląda tak jak w naturze.

Szarak jest fotogeniczny, jak mu Marek zrobi fotki to wierzę, że ktoś w końcu się w nim zakocha

Posted

Szaraczek kochany ...pieknie wyczesany i wykapany wrócił do schroniska ...i to wrócił jakby nigdy nic ..jakby czuł się jak iu siebie w domu... ucieszył się na widok pracowników i Sani (sunią z którą był i znów jest w boksie) ucieszył się na widok Saphiry ...i jest jak zawsze ...kochany dla stada wredny dla "obcych" (w tym wypadku dostało się Wolfowi...)

kochany Szaraczek

dumny jak zawsze

oo tak , głaskaj mnie

Maciaszku, jakby co, Szarak ma teraz numer 515/12 :)

Posted

oj Szaraczku... no wróciłeś i nie wiem czy cieszysz się do nas czy że wróciłeś

dzisiaj mieliśmy wycieczkę nad jezioro, Szarak zawsze lubił brodzić w muszelce z wodą, teraz miał okazję popływać:lol:
pierwszy widok jeziora - szał! wskoczył i od razu pływa. to przepięłam go na linkę. ale potem to już nie chciał albo mu się nie chciało?
czasami dostawał adhd (widać na filmiku), ale potem wylegiwał się na plaży.
jest grzeczniutki, ale ma swoje humory - wkurza mnie że wybiera sobie towarzystwo:lol: ale ideału nie chcemy:eviltong:

zaczęliśmy trenować agility! hopki opanowane;) i po kolei idziemy dalej

jak nie Szarak, jak Szarak

taki szybki że zdjęcie tyłka

ale mi dobrze...

taaak dobrzee

Posted

Kumpel tylko patyk widział a Szarak się nudził:razz:

no to jak już się kąpałem to jeszcze bardziej wyczyszczę futerko

chwila zadumy

i drapać za uszkiem i jest super!

Posted

shake by Ojcik:evil_lol:

ale przyjdziemy tu jeszcze?

i powrót do schroniska

i tak prezentuje się z nową chustką

jak twarda jestem tak dzisiaj mi się go bardzo żal zrobiło... po zamknięciu do boksu usiadł przy kratach i patrzał za mną smutnie:placz:
a myślałam że twarda jestem...