Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Marzena:) kochany to on tylko na zdjęciach jest:diabloti:
ostatnio coraz więcej psów nie lubi:shake: nie wiem czym to jest spowodowane... może czuje się pewniej niż na początku?

Posted

kiyoshi napisał(a):
a może jest zazdrosny o swoją Panią;)??

oj to też:) ale to w innych sytuacjach, jak go głaszcze a podchodzi jakis inny pies... toleruje tylko swoje "stado" (Kumpel, April)
najlepsze lekarstwo --> nowy Dom!:)

Posted

dziękujemy Marzenie za zdjęcia:)
wczoraj było czesanko (bo jak wiatr zawiał futro Szaraka się sypało) :evil_lol:

pilnowanie ekwipunku Patryka (a co w środku? - paróweczki:diabloti:)

no to postanowiłam mu pomóc;)

czesanko

Do jutra psiaku! tylko nie miej tyle energii, bo będę po pracy:lol:

Posted

dzisiaj krótko bez zdjęć...

1.wybieg, zabawa z Kumplem, Skaldi
2.spacer po lesie, Szarak pod opieką ewes
3.powrót do schroniska Szaraka, przejęcie go od ewes
4.spacer do biedronki;) zainteresowanie pochodem 5 psów przez dąbrówkę małą
5.powrót na teren schroniska
6.korzystanie z wolnego wybiegu
7.Szarak wprasza się do Kumpla:cool3: - ewes wciska Kumpla do boksu, Szarak wskakuje do niego, kładzie się na jego dywaniku zadowolony:lol: i nie chce wyjść:evil_lol: no ale Sani tęskniła by za tym podlewaczem
8. koniec spaceru

Posted

dobra po tej wiadomości pewnie się ktoś odezwie:evil_lol:
dzisiaj z ewes zawiozłam Szaraka do nowego domu (dzięki za pomoc:loveu:) W drodze Szarak popluł ewes, auto i zostawił mi na pamiątkę sierści;)
Pojechał tam gdzie już był wcześnie - do pani Agaty do Wojkowic, nic nie pisałam wam bo zapeszać nie chciałam. Szarak ma wypasioną budę (do której na razie wchodzić nie chciał). Pani ma parę dni wolnego, więc myślę że będzie dobrze, musi!:lol:
Będzie ogrodzony od kur, z kotami musi się zaprzyjaźnić (a są 3 w domu, w sumie to wychodzące koty). Powoli będzie też przyzwyczajany do kur:) Magda Napisała wskazówki dla pani jak go przyzwyczajać powoli:) Dzięki!:)
chyba na tyle, 3mać kciuki aby Szare stworzonko było grzeczne!

Posted

taaaa ślinił się nieziemsko, sieści też zostawił dużo... żebys długo o nim pamiętała ;)
bądź grzeczny Szareczku :cool3::lol:

Posted

[quote name='pralinka94']Jeeej, Szaraczku powodzenia! :D tylko nie jedz kurek... ;)[/QUOTE]

a ja mu na wyprawkę kupiłam wędzone kurze łapki:lol: ale zaraz je schowałam jak się kapłam:)

Posted

no i za słabo trzymaliście kciuki:placz: Szarak wraca... na własne życzenie... pani poszła dzisiaj do pracy, a on przegryzł ogrodzenie i Zagryzł 10 kur... pani stara się, próbowała ale no niestety... najprawdopodobniej wróci dzisiaj do schroniska:(
nie mam pomysłu jakiego domu mu szukać...

Posted

[quote name='Istar19']oj Szarak Ty głupku :-(:placz:

jaki dom ..bez kur :mad:[/QUOTE]

tak i najlepiej nie w mieszkaniu... bo zaleje całe mieszkanie... nie grzeszy urodą, ani młodym wiekiem, więc nie będzie łatwo

Posted

Aniu nie mów tak ..Szarak jest piękny i ma fajny charakter ..tylko faktycznie mieszkanie mógłby zalać a kury i inne stworzenia przy nim nie miały by lekko ...ale znajdzie się dla niego dom!

Posted

nie zgadzam się z Tobą, uważam że Szarak jest pięknym psem, cholera że tyle kur jest wokoło, nasze psiaki coś nie maja szczęścia do kur.

Sporo psów poluje na kury!

Szarak na pewno znajdzie swój dom, przynajmniej teraz wiemy, że nie przepada za kurami i że musi mieć dobrze zabezpieczoną posesję, bo sprytny z niego cwaniak!

Możemy jeszcze dopisać, że jest bardzo inteligentny i jak coś zapragnie to znajdzie wyjście żeby to dostać...